Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hasonlóan látom, hülye szabály, ami a kapusokat szivatja, pedig már eleve ők vannak rosszabb helyzetbe a büntetőnél. Én simán betiltanám a megtorpanást.ktm írta: ↑2024.02.18. 16:07:18Egyebkent meddig lehet ott lovocseleket csinalni a 11-esnel? Nekem egyedul az a bajom vele, hogy elobb utobb ugyis elmozditod vele a kapust a vonalrol es akkor mehet a sorbaallas a VAR-nal az ujrarugasert, ha veletlen kihagyod, szoval szinte 0 kockazat. Ha elso szandekbol elrugja tizit es a kapus nincs a vonalon, arra azt mondom fair az ujrarugas, de ennel biztos nem rugatnam ujra.
Dehogy mikormenedzselnék....
Amíg halad előre a játékos, meg lehet torpanni többször is. Teljesen megállni nem lehet, bár azért ez elég szubjektív lehet.ktm írta: ↑2024.02.18. 16:07:18Egyebkent meddig lehet ott lovocseleket csinalni a 11-esnel? Nekem egyedul az a bajom vele, hogy elobb utobb ugyis elmozditod vele a kapust a vonalrol es akkor mehet a sorbaallas a VAR-nal az ujrarugasert, ha veletlen kihagyod, szoval szinte 0 kockazat. Ha elso szandekbol elrugja tizit es a kapus nincs a vonalon, arra azt mondom fair az ujrarugas, de ennel biztos nem rugatnam ujra.
Úttörő lennél, szerintem nincs olyan edző, aki ennyire mikromenedzselné a játékosait
A tiédet nem is láttam. De akkor sem értem, a világ legjobbjai így lövik, akkor miért ne lenne ebben alázat, megfelelő hozzáállás? Nem értem, hogy jön egyáltalán ez a képbe. Ez egy stílus, elsősorban a kapust akarják elugrasztani vele, olvasni a jelekből és a másik irányba rúgni. Amelyik kapus előreugrik, azt még ilyen szempontból is át lehet verni, és a tizit ilyen módon lövő játékosok nagyobb eséllyel kapnak második esélyt is.
Nagyon irigylem a pozitív hozzáállásod!Bob_Marley írta: ↑2024.02.17. 20:54:16Győzelem,ez a legfontosabb. Bőven tettünk érte,s én jónak éreztem a játékot. Irányítottunk, nálunk volt a labda,voltak lehetőségek.
Xavi te vagy az?Bob_Marley írta: ↑2024.02.17. 20:54:16Győzelem,ez a legfontosabb. Bőven tettünk érte,s én jónak éreztem a játékot. Irányítottunk, nálunk volt a labda,voltak lehetőségek.
Yamal nagyon fáradt lehet, ma nem ment neki, Araujo valószínűleg nem egészséges, Cancelo is nagyon gyenge. Gündogan nagyon Xavisan játszott ma. És Lewy gólja is hatalmas volt. Szóval ez egy vegyes mérkőzés volt.