2024.02.24. 18:55:11
Ez most rendben volt, még Raphinha bénázását is elbírta a csapat. Voltak ma jó megmozdulásai, de ettől függetlenül én nulla előrelépést látok nála, teljesen érthetetlen döntéseket hoz, nyáron ha jön egy 50+ milliós ajánlat én gondolkodás nélkül elköszönnék tőle.
Amúgy a Getafe meglepően lagymatag volt, pedig ők nem erről híresek. Én tartottam tőle, hogy hentelni fognak végig, de szerencsére nem így lett. Sokan voltak jók, de én ma Fermin-t emelném ki, egy ideje nem mutatott túl sokat, de ma kifejezetten jól szállt be, és Gavi hiányában jó volt látni valakit, aki ilyen állat módjára tud menni. Még Roque-ban láttam ilyesmi tüzet, reméljük nála is megmarad ez. Meg hogy ennél azért többet fogjuk még látni, akár Lewy posztján.
A védelem is mintha jobban egyben lenne, Cubarsi nagy fogásnak tűnik, és szerintem ebben az ekézett Christensen is benne van.
4 gólos győzelem, ráadásul bekapott gól nélkül, és még pihentetni is tudott Xavi úgyahogy, ez most egy nagy győzelem volt. 1 hetes szünet jön, reméljük kitart ez a lendület, mert a Bilbao azért keményebb terep lesz sokkal.
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"