Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A meccs nagy részében nem volt normális középpályánk, anélkül pedig nehéz manapság. Ha védelem nem teljesít kiválóan, akkor ebből csúnya zakó is lehetett volna, akkor pedig most még gyászosabb lenne a hangulat. FdJ sérülése előtt többet láttam a meccsben, és akár a szezonban is, de azzal lefőtt. Nem bírjuk el az Ő hiányat egyszerre Gaviéval. Max. a spanyol kicsik ellen, ahol megteszik a Fermín, Romeu, SR szintű játékosok is, de ragnadókon ők nem ütik meg a szintet.kmb írta: ↑2024.03.03. 23:13:31Láttad a meccset?Ez a Bilbao csütörtökön nagy iramú meccset játszott az Atleticoval.Felpalyan alig tudtunk átmenni ez valami katasztrófa volt amit műveltünk.Erre semmilyen magyarázat nem lehet egy hét pihi után.Se erőnlét se játék se akarat se semmi.LG írta: ↑2024.03.03. 23:05:45Szerintem a körülményekhez képest nem rossz az x. A bajnokságot én FdJ sérülésénél engedtem el végleg. A Girona-nán viszont hoztunk egy pontot. Egy vereséggel azért most lényegesen rosszabb helyzetben lennénk, pl. a Bilbao is csak 4 pontra lett volna.
Várjuk meg, mennyire súlyosak sérülések. Mert ha a Napoli ellen sem lesznek, akkor az is egy igen nehéz meccs lesz.
A védekezésünket azért meg kell dicsérni, ha egész szezonban így ment volna, akkor most egészen más helyzetben lennénk.
Láttad a meccset?Ez a Bilbao csütörtökön nagy iramú meccset játszott az Atleticoval.Felpalyan alig tudtunk átmenni ez valami katasztrófa volt amit műveltünk.Erre semmilyen magyarázat nem lehet egy hét pihi után.Se erőnlét se játék se akarat se semmi.LG írta: ↑2024.03.03. 23:05:45Szerintem a körülményekhez képest nem rossz az x. A bajnokságot én FdJ sérülésénél engedtem el végleg. A Girona-nán viszont hoztunk egy pontot. Egy vereséggel azért most lényegesen rosszabb helyzetben lennénk, pl. a Bilbao is csak 4 pontra lett volna.
Várjuk meg, mennyire súlyosak sérülések. Mert ha a Napoli ellen sem lesznek, akkor az is egy igen nehéz meccs lesz.
A védekezésünket azért meg kell dicsérni, ha egész szezonban így ment volna, akkor most egészen más helyzetben lennénk.
Pont ugyanez jutott eszembe. Örülök a győzelemnek, meg külön az általam sokat kritizált gólszerzőknek, hátha így el lehet adni őket.
Mi meg jókor kaptuk talán őket, épp a heti egyes ritmusban, nem zavar be az EL sem. De ja, az kemény lesz, nem kérdés. De hátha 1-2 gát ma felszakadt.