Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
barca99 írta:Lehet h hülyeség, de nekem most hirtelen a Formula 1 '97 ugrik be!gentdelbarca írta:Egy Formula 1-es játék címe kellene nekem, elég régi, még 99 előtti, Schumi még Benettonos volt, Berger pedig Ferraris! Ennek a játéknak kellene a címe! Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Nagyon lefog esni az álladDrigo írta:Holnap megkapom a Madden NFL 2007-et!Már nagyon-nagyon várom, a 2006 után,hát nem is tom, most mennyire fog leesni az állam, de gyanitom, hogy nagyon.A Fifa mehet a sunyiba a PEs oda-vissza veri.
Lehet h hülyeség, de nekem most hirtelen a Formula 1 '97 ugrik be!gentdelbarca írta:Egy Formula 1-es játék címe kellene nekem, elég régi, még 99 előtti, Schumi még Benettonos volt, Berger pedig Ferraris! Ennek a játéknak kellene a címe! Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Tudom díjazni!barca99 írta:Ja jó lenne csak az a gáz h ez EA megvette a jogokat, és csak PS2-n adja ki mert így megmarad az exklúzívitása.Scorpio írta:Jó lenne ha csinálnának egy új progit!
Ja jó lenne csak az a gáz h ez EA megvette a jogokat, és csak PS2-n adja ki mert így megmarad az exklúzívitása.Scorpio írta:Jó lenne ha csinálnának egy új progit!
Van, persze. F1 Challange 99-02 a neve. Kicsit régi, de jó. Meg ez az utolsó ami PC-re jött ki. Amúgy meg le lehet hozzájuk tölteni minden évben a kiegészítőt (rajongók által készített), amiben benne vannak az új pályák, kocsik stb.... Nem a legjobb(legalábbis nem annyira mint PS2-őn, de ha vki szereti a F1et és játszani akar vele akkor érdemes kipróbálni, meg lehet szokni.Scorpio írta:Az nagyon nagy hiba! PC-re van jó F1 progi?barca99 írta:Én úgytudom h már megjelent...de csak PS2-re adják ki.Los Banditos írta:A Forma 1 06 mikor jelenik meg?
Én úgytudom h már megjelent...de csak PS2-re adják ki.Los Banditos írta:A Forma 1 06 mikor jelenik meg?
teljesen egyetértek!Az NHL mióta volt a holtidény igencsak leágazóban van és a négy nagy liga közül (NFL MLB NBA NHL) az vonza már a legkisebb pénzt én amúgy úgy vettem észre, hogy az NBA topic nagyon forgalmas, és ha valaki mondjuk akarna megtalálná a helyét, hogy hova írjon a hokiról az tudna írni, de egy topic nem lenne olyan forgalmas, mint a NBA-é.sub_bass írta:Sztem a madden százszor jobb mint az nhl vagy az nba! Teljesen másról szólnak a dolgok, mert az az usába jobban kell a többinél!
Hú nagyon nincs kedvenc csapatom Atlantával nyomtam le 3 idényt.Meg a Chargers-el már másfelet velük csak azért voltam, mert Tomlinson nagyon jól tud futni, de tényleg nincs kedvenc csapatom aki a legszimpatikusabb az a Falcon azért is velük kezdtem a játékot.Neked?AkosAce írta:Szívesen játszanék veled egyet, de nekem ps2-n van meg, nem pc-n.Drigo írta:Aki szokott játszani a Madden NFL'06-tal attól kérdezem hogy nem játszana-e velem neten egy mecscet?
Amúgy melyik a kedvenc csapatod?
FORCA BARCA
Szívesen játszanék veled egyet, de nekem ps2-n van meg, nem pc-n.Drigo írta:Aki szokott játszani a Madden NFL'06-tal attól kérdezem hogy nem játszana-e velem neten egy mecscet?
én végignyomtam minn2t, nagyon bejön ez a 20-30as évekbeli gengsztertéma.barcafan írta:a mafiához képest semmiS T U P I D S H A R K írta:Kedvenc játékom? Aki játszott a Godfather-rel nem csodálkozik hogy az a kedvencem. Sztem marha jó játék órákig le tudja kötni az embert.