Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Akár be lehetett volna ezt is fújni, de Lewandowski miért játszik folytona büntetőre!? Ma két olyan lehetőség volt, amiből sokat ki lehetett volna hozni, ha ő egyből nem akar esni.
Azért ha a csapat együtt lenne egyszer végre, a MAG adott lenne. Ha okosan használjuk őket, okoznak majd ők még szép éveket nekünk.
Csak minél előbb meg kell keresni az új edzőt.
Mehet a Pedri treatment neki is. Minden meccs nalunk. De la fuente vegig tolja vele az EBt. Utána olimpia.
Nagyon remelem, hogy vegre tanulnak a kozelmultbol hogy egy 16-18-20 eves EMBER nem alkalmas megallas nelkul a legmagasabb szintu sportra meg akkor sem ha ugy tunik.
Jesszus, nagyon, de nagyon vigyázzunk rá... ennél közelebb nem volt az elmúlt 15 évben senki az új Messi névhez. Pedig ráaggatták párezer emberre.
Hagyjuk már ezt az új Messit. Eddig ebbe mindenki belebukott.
Legyen "csak" Yamal. Majd szépen lassan ezt a nevet is megtanulja a világ.
Egyetértek.
Ha így marad, nem tudom, melyik gyereknek adnám a kettő kötül az MVP címet... Yamal csak kétszer villant, de akkor hatalmasat. Cubarsi meg klasszis védőmunkát hozott egész meccsen.
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw