2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nyilván. De ez miért indokol alacsonyabb plafont? Az egykor nagyon túlméretezett fizetésekkel lábon lőttük magunkat, de ettől miért alacsonyabb a plafon? Támogatom a plafonokat és támogatnék egy valóban fair pénzügyi rendszert a labdarúgásban, csak ez nem az.
Egyetértek. Nem csak jó játékosokat, de jó edzőt is tudni kell igazolni. Lehetőleg olyat, aki nem a saját családtagjaival tölti fel a stábot. De egyre inkább az az érzésem, hogy nem lesz új edző ősszel.
Három évet vizsgál, amiből elkészítik egyesével a költségvetést és ennek az összességét veszik figyelembe, hogy veszteséges (ha igen akkor mennyire) vagy a felszínen marad-e. Valamennyit úgy tudom a klub is finanszírozhat ebből a veszteségből.bence0330 írta: ↑2024.03.30. 17:23:14Hát, a bevételek és kiadások arányával, gondolom. Meg annyira nem vagyok képben, de az FFP asszem nem is egy évet vesz csak figyelembe, hanem többet, nem? Vagy az a ligáéval nem így van?
Nem hinném, hogy a Liga szivatna minket, a liga kétharmadának vannak hasonló gondjai, mint nekünk. Egyszerűen csak idióta a szabály.
Mely csapatok költhetik a bevételük max egynegyedét fizetésre? Tényleg kíváncsi vagyok.bence0330 írta: ↑2024.03.30. 17:23:14Hát, a bevételek és kiadások arányával, gondolom. Meg annyira nem vagyok képben, de az FFP asszem nem is egy évet vesz csak figyelembe, hanem többet, nem? Vagy az a ligáéval nem így van?
Nem hinném, hogy a Liga szivatna minket, a liga kétharmadának vannak hasonló gondjai, mint nekünk. Egyszerűen csak idióta a szabály.
Hát, a bevételek és kiadások arányával, gondolom. Meg annyira nem vagyok képben, de az FFP asszem nem is egy évet vesz csak figyelembe, hanem többet, nem? Vagy az a ligáéval nem így van?
Remélem nem a kincstári optimizmus mondatja velem, de teljesen élvezhetővé és fejlődőképessé lehet tenni ezt a túlélő üzemmódot jelenleg nagy igazolások nélkül is.
Egyelőre valóban túlélő üzemmódban vagyunk. Egy ezeréves Lewandowskira, rapszodikus Ferranra és két tinire necces építeni a következő szezont.
Nagyon sok bevételi forrás lóg a levegőben. A Libero ugyan nem fog fizetni, de ha egy másik cég jelentkezik azért a részért akkor még akár ezen a nyáron is befolyhat a 40 millió, de jövő nyárra szerintem mindenképp számolhatunk ezzel.
Hát, most is valami 20M hiányzott, vagy mennyi. Kizártnak érzem, hogy ezt ne oldjuk meg a következő nyárra új szponzorral, 100 milliós aláírási bónusszal, stb.
Az, hogy valakinek felröppen a neve, még nem jelent leigazolást.
Szerintem őket nem igazán hasonlította senki Neymar-hoz, ők mindketten inkább klasszikus gólvágók. De amúgy igen, nagyon elszaladt a brazil játekosok PR-ja, tök jó, ha tenyleg ekkora király a srác, de azért ezeket mindig fenntartásokkal kell kezelni.
Múlt héten még Roque volt az, 2 hete meg Endrick.
Egy interjút felesleges ezért csinálni. Sok játékosra felesleges terhet rakna, soknak meg az önbizalmát rombolná.bunga írta: ↑2024.03.26. 12:24:16Szívesen olvasnék interjut Rafa Marquezzel, hogy a nála játszók, illetve az általa oda kinézett fiatalok között kikben lát stabil la Ligaba való játékost. Az, hogy mi hiányposzt, csak ennek ismeretében dönthető el. De ha Deco valakiben ezek közül nem lát fantáziát, akkor azt el kell adni, nem pedig gyarapítani a sorbanállást.