2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mely csapatok költhetik a bevételük max egynegyedét fizetésre? Tényleg kíváncsi vagyok.bence0330 írta: ↑2024.03.30. 17:23:14Hát, a bevételek és kiadások arányával, gondolom. Meg annyira nem vagyok képben, de az FFP asszem nem is egy évet vesz csak figyelembe, hanem többet, nem? Vagy az a ligáéval nem így van?
Nem hinném, hogy a Liga szivatna minket, a liga kétharmadának vannak hasonló gondjai, mint nekünk. Egyszerűen csak idióta a szabály.
Hát, a bevételek és kiadások arányával, gondolom. Meg annyira nem vagyok képben, de az FFP asszem nem is egy évet vesz csak figyelembe, hanem többet, nem? Vagy az a ligáéval nem így van?
Remélem nem a kincstári optimizmus mondatja velem, de teljesen élvezhetővé és fejlődőképessé lehet tenni ezt a túlélő üzemmódot jelenleg nagy igazolások nélkül is.
Egyelőre valóban túlélő üzemmódban vagyunk. Egy ezeréves Lewandowskira, rapszodikus Ferranra és két tinire necces építeni a következő szezont.
Nagyon sok bevételi forrás lóg a levegőben. A Libero ugyan nem fog fizetni, de ha egy másik cég jelentkezik azért a részért akkor még akár ezen a nyáron is befolyhat a 40 millió, de jövő nyárra szerintem mindenképp számolhatunk ezzel.
Hát, most is valami 20M hiányzott, vagy mennyi. Kizártnak érzem, hogy ezt ne oldjuk meg a következő nyárra új szponzorral, 100 milliós aláírási bónusszal, stb.
Az, hogy valakinek felröppen a neve, még nem jelent leigazolást.
Szerintem őket nem igazán hasonlította senki Neymar-hoz, ők mindketten inkább klasszikus gólvágók. De amúgy igen, nagyon elszaladt a brazil játekosok PR-ja, tök jó, ha tenyleg ekkora király a srác, de azért ezeket mindig fenntartásokkal kell kezelni.
Múlt héten még Roque volt az, 2 hete meg Endrick.
Egy interjút felesleges ezért csinálni. Sok játékosra felesleges terhet rakna, soknak meg az önbizalmát rombolná.bunga írta: ↑2024.03.26. 12:24:16Szívesen olvasnék interjut Rafa Marquezzel, hogy a nála játszók, illetve az általa oda kinézett fiatalok között kikben lát stabil la Ligaba való játékost. Az, hogy mi hiányposzt, csak ennek ismeretében dönthető el. De ha Deco valakiben ezek közül nem lát fantáziát, akkor azt el kell adni, nem pedig gyarapítani a sorbanállást.
Wirtz a posztján egyértelműen top 3. Ilyen idős KDB-t nem ismertem, de szerintem az ő szintjén mozog és 24-25 évesen ha nem jön újabb sérülés ott is lesz. . Nehéz itt felállítani sorrendet, életkor, bajnokság stb. plusz a Bayer mostanában kicsit megtévesztő. Frimpong is 8/8, Grimaldo 9/12 stb. Viszont az látszik, hogy a német külön dimenzió, de ennek megfelelően az ára is az Főleg, hogy bővn van még a szerződéséből, 100 %-os Golden Boy várományos stb. és a City is kivetette rá a hálóját. Nagyon sok minőségi játékost el kellene adni, hogy esély legyen rá. Ha valaki vinni is fogja az 100 millió fölött lesz. Egy Araujo-De jong duónak biztos mennie kellene, emellé még esetleg egy Raphinha. Aztán ki tudja hogy tud-e annyit adni, illetve aggasztó, hogy igaz rövid de nagyon sokféle sérüléssel küszködött már ilyen fiatalon.bence0330 írta: ↑2024.03.24. 11:46:37Hát, többen gondoljuk így a fórumon, de alapvetően úgy látom, hogy a futballvilág általános véleménye is ez. Mondanám, hogy nézz meg pár highlightsot, de azt persze bárkiről össze lehet vágni jó dolgokat. Itt azért tudom ajánlani mégis, mert azért ő annyira extra, hogy még ott is látszik, hogy érinti a labdát, hogy lő, hogy cselez, hogy készít elő, sok a Messi-szerű megmozdulás is. KDB skilljeivel rendelkezik, csak jobb szerintem 1v1-ben, és még egy kicsit elegánsabb. Az elegancia a legjobb szó rá, legalábbis számomra. A sérülése előtt is simán a legjobb 21 éven aluli játékosként volt emlegetve csak az háttérbe szorította, de már egy éve egészséges, és azóta újra lenyűgöző. Szerintem jobb, mint Bellingham, sokoldalúbb. Persze majd bizonyítania kell egy igazi nagy csapatban is. De ebben a pillanatban én benne látom a leginkább korszakos játékost, akit ha beteszel egy csapatba, egyedül szintekkel emeli a színvonalát. Más poszt, de talán még Yamalnál is tehetségesebb. Persze remélem ez a véleményem megváltozik, mikor Yamal 18 fölé ér, akkorra fog kiderülni.
Csak számokkal: 28 gólpontnál jár 36 meccsen, támadóközéppályásként. De a sérülése előtt 18 évesen is hasonlókat hozott már, ez azért fontos szerintem, mert Alonso rendszerére is rá lehetne fogni a dolgot, de itt erről szó nincs.
Olyan játékos, aki miatt érdemes leülni meccset nézni, mert nem csak a sablont tolja. Mostanában sok B04 meccset nézek, és azt gondolom, amit Bence is írt, abban a csapatban ő az extra. A többiek simán jó játékosok, akiknek a teljesítményét erősen felhúzza Xabi Alonso remekül működő rendszere, de Wirtz más. Ő ott az agy, akit minőségben nem tudnának pótolni, ha távozna, bármennyire is tehetséges edző Xabi.NovaProspekt írta: ↑2024.03.24. 11:30:09Tényleg ilyen jó Wirtz? Kérdezem, mert azon kívül, hogy van ez a srác, nem tudok róla semmit.