Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igen, ez most biztató. Szerintem ha folyamatos gyulladás volt ott (márpedig rendre erről cikkeztek), akkor rossz állapotban volt a szalag, nem volt elég rugalmas, ennek a helyreállítása elvileg egy rutinműtét, relatív alacsony kiújulási rátával. Szóval nagy esély van arra, hogy lehet rá számítani végre, persze azért óvatosan hozzuk játékba.Chino írta: ↑2024.12.15. 20:53:32Volt egy interjú vele nemrég, annak apropóján, hogy közel áll a visszatérése és akkor azt nyilatkozta, hogy már megbánta, hogy korábban nem műtette meg magát és kellemetlenséggel játszott. Nekem ez úgy jön le, hogy a műtéttel sikerül teljesen rendbehozni a "sérült" részt és rendben lehet hosszútávon. Szerintem hatalmas erősítés lenne, rotációban, mind védőként mind vkp-ként. Hiányoljuk a minőségi cseréket, nem tudunk tényleges erőt bevetni padról, Chris-szel ezt két poszton is lefedhetnénk.
Volt egy interjú vele nemrég, annak apropóján, hogy közel áll a visszatérése és akkor azt nyilatkozta, hogy már megbánta, hogy korábban nem műtette meg magát és kellemetlenséggel játszott. Nekem ez úgy jön le, hogy a műtéttel sikerül teljesen rendbehozni a "sérült" részt és rendben lehet hosszútávon. Szerintem hatalmas erősítés lenne, rotációban, mind védőként mind vkp-ként. Hiányoljuk a minőségi cseréket, nem tudunk tényleges erőt bevetni padról, Chris-szel ezt két poszton is lefedhetnénk.
Annyira hajszoljuk azt az 1:1-et, akkor fájó szívvel, de köszönjük meg FDJ-nek és Fatinak a télen az eddigi szolgálataikat. Egyikük sem kell ide, pénzt nem kapunk értük, hosszú távon nem lehet velük számolni. És kb. meg is van...Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.11.19. 15:30:39..... de félő az 1:1 hajszolása őt is elrántja a süllyesztőbe..

Ezzel részemről kb biztos, hogy ha nem hozunk alsó hangon legalább 1 cb-t, vagy dm-et, akkor itt már ősszel kiszállhatunk akár mindenből. Chris volt az, aki még úgy-ahogy szinten tartotta (volna) azt a két csapatrészt.
Nem lehet gond, mert nem konkrét szakadásos/húzódásos sérülése van, "csak" tendinitis, ott inkább "csak" a fájdalom miatt nem megy a játék (persze a túlterhelés annak sem jó), de ha már edzésben van, akkor nem lehet gond. Egész évben szenvedett vele, ha nagyon muszáj, mindenképp játszani fog szerintem.