Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Asensio többet szokott többet kp-n játszani, szóval ez így meglepett, ha tényleg Dembélé ott lesz középen érdekes taktika.Mascherano14 írta: ↑2024.04.10. 20:42:57Huh, tényleg még a puskalábú Asensio is ott van, őt nem szabad lőni engedni.
Egyetértek, ha hozzuk a Napoli elleni formát akkor 60-40 a PSG-nek.
Szerintem Roberto lesz Christensen helyett. Gondolom nincs tökéletes állapotban. Többi papírforma szerintem. Fermire valószínűleg szükségünk lesz még. PSG kezdő kicsit érdekesebb a miénknél.Mascherano14 írta: ↑2024.04.10. 20:12:29Hét igen, pillanatok alatt jönni a fog a sárga a de Jong - SR duónak... túl lassú ez a középpálya, Fermin kellene vagy Chris. Talán Rafi ki tudja őket segíteni.
Sose legyen ennél jobban igazad! De szerintem vkp és tkp poszton is erősebbek. Utóbbin Gündogan lenne az ász, de szerintem ő labdakihozatalokkal lesz elfoglalva. DJ jelenléte főleg bajos lesz, hogy Dembélé alighanem tkp-t fog játszani. Kang-in Leetől nagyon félek, ő egy fekete ló, nagyon össze tudja zavarni az ellent.Rdinho10 írta: ↑2024.04.10. 20:15:52Sztem jo dontes De Jong,Chris egy labdat nem tudott atvenni a kpn,folyamat elpattant tole,lassu is es valoszinuleg Xavi latja,h mi a helyzet Fdj-vel. Ha a helyzeteinket kihasznaljuk(remelem lesz is:D) akkor meglesz ez.Hajraa
Azert a tuloldalt nem lebecsulve de nem tul acelos az a kp..
Félek hogy így lesz. Számomra érthetetlen hogy pl Cubarsit miért nem próbálta a hétvégén Xavi a posztban, így sosem tudjuk meg hogy mit tudna ott vészesetre(mint amilyen a mai is)bence0330 írta: ↑2024.04.10. 19:51:04Szerintem nekünk csengettek így, hogy egy visszatérő, vélhetően formán kívül játszó, védekezésben amúgy sem túl stabil DJ-nak kell játszania Chris helyett. Ne legyen igazam.
Ara, Koundé és Cubarsí pontos posztja lesz érdekes, meg hogy DJ mellett fog-e Gündogan játszani, és akkor Raphinha kicsit beljebb félterületben, vagy 4-3-3. Gondolom inkább előbbi.
Pontosan ettől félek én is, hogy a DJ-Robi duo gyengébb meccsen sem működne nemhogy ma. Végre úgy tünt Christensen megoldja a posztot amivel szenvedünk egész szezonban és DJ nélkül elég lendületes is volt a játékunk erre ez. Cáfoljanak rám és elnézést kérek.