Nos, röviden: amennyi tőlünk telt, azt megtetük! Sajnos ideje korán megsérült egy védőnk (Levente), aki nagyon hiányzott az utolsó mecseken, és nem volt kapusunk sem, bár Norbi, Gabi és Jaxy igen jól helytálltak, de azért jó lett volna egy kapus. Szóval a szűkös keretünkkel mindössze 6 pontot tudtunk gyűjteni, amellyel a selejtező 6-dik helyén végeztünk (a 7-ből

). Az első meccsen még picit görcsöltünk, és bár majdnem végig vezettünk 1:0-ra a Roma "B" ellen, a végén sajnos nem figyeltünk, és kaptunk 2 gólt (2:1). Aztán jött két szép győzelem (Chelsea ellen 4:2, és az Arsenal ellen 1:0) - hajtottunk, kűzdöttünk, és szerencsénk is volt!!! Aztán jött a hidegzuhany... a vereségek sora: ManU 4:0, Juve "B" 7:0, és Real Madrid 5:0.
Részemről nagyon élveztem a játékot, jó volt veletek játszani srácok, még ha ez nem is látszott rajtam. Tényleg. Jó volt a csapatszellem, mindenki hajtott, hát... sajnos ennyit bírtunk most. Elfáradtunk...
Köszönöm még egyszer mindenkinek, és Norbinak pedig mihamarabbi felépülést kvánok!!! (Megsérült az újja szegénynek...)
A torna lebonyolításáról egyébként még annyit, hogy szerintem gyors, egyszerű, és JÓ!!! Izgalmakban nincs hiány így sem, és bár nem lesz klasszikus döntő, szerintem jó ez a liga rendszer! És a meccsek sem olyan vészesen rövidek. Szóval, jó lesz ez a tornán is...