Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És nemtudod, hogy honna lehetne letölteni?Imádtam azt a játékot nagyon nagyon jó.Marci írta:Kiadták a Settlers 2 felújított változatát! Ugyanaz a játék, csak modern grafikával.
A második a sorozat legnagyobb része, ha valaki szerette, ezt nem hagyhatja ki!
meg tudod mutatni, hogy hogy nézel ki?!Sharkinho írta:Na már kezdek belejönni. A New England a csapatom. Egész jók. Csak egy kérdésem lenne, hogy hogy kell becserélni embert. Mert megcsináltam magamat
Hát igen ez mindent elmon a játékról, ha a Fifaval csak annyi bajom lenne...amúgy az ideibe még nem próbáltam, de ha a menüben(meccs közben) nyomsz egy ctrl+alt+delete-t, akkor sztem kilép, legalábbis a 2006-ban így volt, de ki akar kilépni meccs közben?!barcafan írta:annyi a bajom vele, h meccs alatt nem tok kilépni windowsba...
igen, benéztem...barcafan írta:Ő hszében hol van szó fifárólSubinho írta:akkor próbáld ki a 2003-at! kb. ugyanaz a gép kell hozzá és sokkal jobb!!! az első igazán tuti fifa játék. a régebbieket nagyon veri!!!Kluivertinho írta:Én F1 2002-vel szoktam játszani, azis régi játék de én nagyon szeretem
nekem most a 2006 kéne nagyon, mert vettem P4 gépet és kipróbálnám...
nekem a Fifa 97 kéne kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrvára nagyon:D
OFF: S ez kummára nem érdekel senkit..barcafan írta:nekem a Fifa 97 kéne kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrvára nagyon:D
akkor próbáld ki a 2003-at! kb. ugyanaz a gép kell hozzá és sokkal jobb!!! az első igazán tuti fifa játék. a régebbieket nagyon veri!!!Kluivertinho írta:Én F1 2002-vel szoktam játszani, azis régi játék de én nagyon szeretem
http://www.mininova.org/search/?search=madden+nfl+2007Sharkinho írta:Honnan töltöd? Érdekelne engem is