Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az Aranylabdát mindig annak a vevő klubnak a szerződésébe szokták belefoglalni, akinek a színében megnyeri. Bár nem tudom, hogy nála egyáltalán sor került-e ilyenre. A vételáron kívül nem igazán volt semmi ami utalt volna arra, hogy akkora sztár lehet, olyan tehetség, hogy megközelítse a díjat. Talán Sancho is nagyobb hype-ot kapott ilyen téren.Peter írta: ↑2025.06.01. 00:34:13Sok elszabott szerződést kötött már a Barca, de ennyire amatőren elszabottat - alaposan feltételezhetően - kizárt, hogy sikerült összehozni.
Amennyiben volt is olyan záradék, hogy Barca színekben vagy bárhol később aranylaszti esetén jár x összeg a Dortmundnak, akkor azt minimum automatice tovább írták a párizsi szerződésbe, de ez esetben az lenne a normális (elvárható), hogy x + y összeget írtak a párizsiba és akkor még minket is megilletne némi apró....azaz az y összeg a Barcát illeti, az x pedig megy tovább Dortmundba tőlünk.....![]()
Sok elszabott szerződést kötött már a Barca, de ennyire amatőren elszabottat - alaposan feltételezhetően - kizárt, hogy sikerült összehozni.
Bocs, de nincs az a NL szereplés, ami miatt Yamalnak adnám.
Várjuk meg, mi lesz a spanyol válogatottal a Nemzetek Ligájában...
Fecooo írta: ↑2018.04.18. 09:46:04Ez a gyerek megérdemli a bizalmat, mert őrületesen nagy potenciál van benne, csak nyomatni kell folyamatosan! Tegnap amúgy féltem, hogy semmit se fog tudni kezdeni a pályán, mert játszótársa az nem igazán volt, max Semedo és Coutinho (megj: utóbbi szintén eszméletlen jó vétel volt!), mégis összehozta a gólját (funfact: 2 gól, 1 jobbal, 1 ballalChino írta:
Ezeket amúgy rohadtul nem értem. Farkas Norbit kifejezetten kedveltem, mert benne van a spanyol foci körforgásában, de mostanában tud olyan dolgokat mondani...
Dembélét nem kedvelik az öltözőben, abszolút kirekesztik. Hol hallani ilyet vagy hol látszik ilyen? Egy noname twitter bejegyzésen max. Pont az ellenkezője. A góljainál, gólpasszainál úgy ünneplik a srácok, mint talán senkit. És rengeteg apróság van. Ahogy pl. Suarez a Chelsae meccs előtt a játékoskijáróban dobolt a hátán, meg buzdította vagy ahogy Messi segített neki a pályán. Nagyon sok ilyen apró dolog van.
Meg nem illik a csapatba, mert szélen játszik és terület kell. Neymarnál kb. ugyanez volt. Megverte az embereket és lendületből vezette, osztotta a gólpasszokat. Ráadásul a hatékonyságára sem lehet igazán panasz. A bajnokságban játszott alig több mint 600 percet, egy meccs kivételével mindig csereként, mégis 1/5 az eredményessége. De összességében is 900-950 perc alatt 2 gól, 7assist, ami közel se rossz mutató, főleg, hogy most érkezett 20 évesen és a szezon több, mint felét sérülten töltötte.
Mondjuk tegnap érdekes volt, hogy sokszor átvette Messi szerepkörét. Jól ki tudta használni, hogy teljesen kétlábas. A bajnokságban most már folyamatosan nyomatni kell. Tétje szinte semmi, az pedig baromi fontos lenne, hogy kapja a játékperceket és minél gyorsabban vegye fel a játék ritmusát és illeszkedjen be.), a társak meg, ahogy te is írtad, úgy ünnepelték, mintha a BL-címet döntötte volna el... kedvelik a srácot, biztatják, és pontosan ilyen légkörre van szüksége ahhoz, hogy kihozza magából a maximumot!
Én személy szerint nagyon sokat várok tőle, még ha túlzásnak is tűnik most sokaknak, de aranylabdát remélek neki 5-6 éven belül... piszok nagy tehetség és tegnap is 3-4 embert meg tudott verni egyedül, és ez azért nem mindennapos dolog, egy bizonyos pattanásos, huligán frizurás argentintól láttunk hasonlót ilyen idősen...
Mielőtt ide érkezett, talán sem a Reenesnél, sem a Dortmundban nem volt sérült, mióta elment másfél szezon alatt a PSG-ben sem látta az orvosi szobát. Ez azért jelenthet valamit.bence0330 írta: ↑2025.02.03. 00:20:58Szerintem ő sosem érezte itt jól magát. Sosem láttam benne tüzet, akaratot. A PSG sokkal inkább az otthona, és idénre tényleg beérett. Gondolom ez Flick alatt is megtörténhetett volna.
Azért szerintem az ő meg az itt maradó játékosok példája is erősítette, milyen felkészítésbeli gondok voltak. Sorra lépnek nálunk is szintet a játékosok, meg úgy tűnik néhol azok is, akik távoztak. Dembélé lehet, hogy egy ezzel normálisan foglalkozó klubban sosem lett volna sérülékeny - ki tudja.
Mellette meg volt 13 gólpassza a mérkőzés előtt. Teljesen mindegy mit csinál, utálja mindenki, hála égnek nem itt "rontja" a levegőt, de azért tegnap megmutatta, hogy simán eltud dönteni egy párharcot. Kár hogy fejben ennyire labilis, mert a tehetsége vitathatatlan továbbra is.
Ez szerintem legalább annyira szól a tiszteletről, mint a személyes kötődésről.
A szurkolóknak mindig kell egy aktuális antipatikus játékos, akit ha kell ha nem lehet szidni, erre rájön a jó magyar mentalitás. Nyilván ha Pedri a mi kis gyémántunk sérült 2 havonta, őt várjuk vissza imádkozva. Dembele hozott nekünk egy bajnoki címet, óriási szerepe volt bent, a legutóbbi bl meccsen pedig láthattuk a különbséget, mennyire klassz lenne ő most is elől. Minden esetre sok sikert neki, én nem szívtam a mellemre.LG írta: ↑2024.04.13. 17:53:18Megértem, hogy sokak nem kedvelik, nem is kell, de túlzásokba esni sem. Sosem tudott itt kibontakozni, nyilván ebben az ő keze is benne volt, de azért sok balszerencs is kellett hozzá, pl. a sérülések nem egyszer pont akkor jöttek, amikor kezdte elkapni a fonalat. Érdekes módon Neymarral sokkal toleránsabbak voltak a szurkolók, amikor távozott, pedig ő közönségkedvencként fordított hátat a csapatnak. Arra sem mondanám, hogy Figo-szintű űrulás volt, de közelebb volt hozzá, mint Dembelé.
Örömmel látni újra a hozzászólásaidat a fórumon. Kicsit lehet aktívabbá tenni a tevékenységedet, mivel egy egy cseppnyi valóságot, életet, méltóságot és színeket hoznak a gondolataid....csababarca írta: ↑2024.04.14. 17:16:54Ő így gondolta, mi meg úgy, hogy nyertünk idegenben, lapozzunk.
Annyira azért nem jelentéktelen, mivel aláírási pénzekkel es bónuszokkal együtt 120 millió körül vágta meg a klubot, ami inflációval együtt inkább 160 m, amihez még jött az all inclusive ellátás és ügynöki jutalék, mindezt értékelhetetlen teljesítményért, miközben a klub részéről a feneke is ki volt takarítva, kis lelke pedig ápolgatva. A vételára egyedül, ami nem az ő sara, de az is undorító.csababarca írta: ↑2024.04.14. 17:16:54
Pont, hogy kéz a kézben jár.
Azt akarom ezzel mondani, hogy ki a francot érdekel, hogy lőtt egy gólt, megünnepelte, majd a győzelmet hazavittük?
Hát ez legyen a legnagyobb öröme szegény embernek.
Amikor itt volt is túl sokat beszéltünk róla, de még mindig ugyanaz, mint egy időhurok, állandóan idejutunk:D
Ey jelentéktelen szereplője a klubunk történelmének, semmilyen kötődése nem volt és nincs a klubhoz, nem saját nevelés, nem lett ikon, kulcsfigura, semmi.
Ezért sem értem, miért van megszólva, mert megünnepelt egy gólt, szíve joga.
Ő így gondolta, mi meg úgy, hogy nyertünk idegenben, lapozzunk.