2024.04.17. 11:25:54
Ezt értem, de nem mindegy, hogy a Barca-DNS-sel van bajunk, vagy azzal, hogy nem tudjuk megvalósítani. Nekem azzal van problémám, hogy egy bizonyos szinten, például egy BL-negyeddöntőben, sem ezt nem tudjuk megvalósítani, sem mást. Kimehettünk volna a pályát uralni, és kimehettünk volna azzal a tervvel is, hogy a 3-2-es vezetést kivédekezzük, de egyik lehetőségre sem volt forgatókönyvünk. Ahogy arra Luis Enrique is utalt, a Barca DNS létezik, csak jelenleg nem mi képviseljük. Nem hiszem, hogy "várni" kellene az ehhez megfelelő játékosokra, ezek a játékosok elérhetőek voltak, de nem őket vettük meg 75 millió euróért. Hozzáteszem, én még csak nem is a Barca-DNS-hez ragaszkodok. Hanem ahhoz, hogy legyen forgatókönyvünk, tudjuk, hogy mit akarunk játszani. Nem tudjuk megtartani a labdát, csak 40%-ban birtokoljuk azt, mégis úgy előrehúzódunk, ahogy a kiállítás előtt? Ez az, amivel két szék között a pad alá huppanunk, ez az, ami nem működik. Lehet arra is felépíteni egy csapatot, hogy kőkeményen kibekkeljük a párharcokat. Így is lehet nyerni. Telljesen át is alakíthatjuk a csapat arculatát, eldobva minden eddigi hagyományt, hiszen így is lehet nyerni. Csak legyen egy terv, amit kidolgozunk, amire felkészülünk, és végrehajtjuk. Ebben nem tudom, hogy Sasa Sredanovic hogyan tudna segíteni, néhány jó igazolással biztosan előbbre lennénk.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára
gránit 2024.04.17. 11:34:02-kor.