2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Meg veszíteni sem ártana megtanulni. Mert az elmúlt évekre is visszatekintve továbbra sem vonjuk le azokat a következtetéseket, amit le kellene.
Én írtam ilyet. Tartom. Bizonyították mind a ketten, Tuchelnek emlékeim szerint fél év kellett a BL-hez, Flicknek 1.brazilfan írta: ↑2024.04.23. 12:46:29Csak fórumozói szinten. Kicsit lejjebb görgetve lehet olvasni, hogy Tuchel vagy Flick kell, mert sürgős magabiztosság kell a csapatnak, és ők 1 év alatt BL-győztest tudnának csinálni. És „ez fél-1 év alatt ki fog derülni, mert annyi idő alatt ők képesek nyerni”.NovaProspekt írta: ↑2024.04.23. 11:25:15Szó volt egyébként ilyesmiről? Xavinak enyhén szólva nem jöttek össze ezek a mérföldkövek, mégis itt van, és ha úgy akarja, akkor itt is marad. Nyilván a nyomásgyakorlás működik a klubnál, de azért nem eszik olyan forrón a kását.
Csak fórumozói szinten. Kicsit lejjebb görgetve lehet olvasni, hogy Tuchel vagy Flick kell, mert sürgős magabiztosság kell a csapatnak, és ők 1 év alatt BL-győztest tudnának csinálni. És „ez fél-1 év alatt ki fog derülni, mert annyi idő alatt ők képesek nyerni”.NovaProspekt írta: ↑2024.04.23. 11:25:15Szó volt egyébként ilyesmiről? Xavinak enyhén szólva nem jöttek össze ezek a mérföldkövek, mégis itt van, és ha úgy akarja, akkor itt is marad. Nyilván a nyomásgyakorlás működik a klubnál, de azért nem eszik olyan forrón a kását.
Szó volt egyébként ilyesmiről? Xavinak enyhén szólva nem jöttek össze ezek a mérföldkövek, mégis itt van, és ha úgy akarja, akkor itt is marad. Nyilván a nyomásgyakorlás működik a klubnál, de azért nem eszik olyan forrón a kását.
Ezt senki nem várja szerintem. Jövőképet szeretnénk, Xavival nekem az eddigiek alapján rémképeim vannak. Újabb legyilkolt tinik és ezzel jelenért eladott jövő, újabb banánhéjak, újabb idegösszeomlások. Meg azt, hogy ne folytatódjon az a 7-8 meccses sorminta, amikor folyamat kizúgunk mindenhonnan, amikor éles a meccs, mert ennél sokkal jobb a keretünk, nem amiatt kaptunk ki. Jó az a keret. Az U19-es kiegészítők meg extra szintek, velük együtt igazából annyira még csak nem is szűk. Az Xavi sara, hogy a 19-es felnőtt keretből nem használható 5-6. De ha hozzáveszed kiegészőtő embernek a már eléggé bizonyított Fortot, Cubarsit, Yamalt, és esetleg még 1-2 olyan ifi nevet, mint a mai napig legnagyobb német tehetségnek tartott Darvich, vagy Fayé, akkor az a keret már nem is olyan szűk, ha Romeu helyett hozunk 1 kp-st, akit játszatni is lehet, meg mondjuk SR helyett is egyet, akit szintén, mert ezen játékosok keretben való létezéséről Xavi tehet.
Gúnyolódhatsz, nem engem, önmagad minősíted.ElBartimaeus írta: ↑2024.04.23. 01:19:17Ó banyek, hogy erre senki sem gondolt! Írhatnál személyes levelet Laportának, van Barcás múltad is, hiszen évek óta nézed a meccseiket, tuti megkapod a pozit. Azt hallottam jól fizet. Ez a nincs stílusunk, vagy taktikánk duma a világ legnagyobb baromsága. Mindig van profi szinten. Sőt, ezek rendre változnak csapatok ellen, minden edző változtat a csapaton, finomítja, még akár ugyanazokkal a játékosokkal is. Anno az ominózus 2-6-nál egy ponton Pep odaszólt Messinek és Eto'o-nak ,hogy mehet a helycsere. Nem emlékszem pontosan, de úgy rémlik, ez volt az első, hogy Messi középen játszott, mind emlékszünk, mi lett a vége. Ugyanilyenek itt is vannak, meccs közben is.
Nem emlékszem, melyik edző - a neve felmerült itt, lehet pont Flick - került a Bayernhez, akinek filozófiája volt, hogy a játékosoknak több szabadságot adott abban, ahogy játszanak. Ez az előző klubjában működött, a Bayernben viszont csúfosan megbukott, holott sokkal erősebb játékoskerete volt. És ott se 0 taktika volt, csak lazább taktika.
Azt látom, hogy itt sokan azt akarják, hogy "bármi legyen, ami nem az, ami épp van", mindenféle realitás nélkül, aminél az egyetlen érv az, hogy az elmúlt években nem nyertünk semmit (amúgy de), ezért biztosan sokkal jobb lesz a más. Annyiszor leírtuk már, hogy teljes újraépülés kezdődött a csapatnál, nem lehet ennyi idő alatt rendes pénzügyi kerettel rendelkező csapatok ellen elvárni, hogy nyerünk. De hozzunk egy Flicket, aki kezdi elölről az egészet és rájövünk, hogy a kp-n egyedül Gavi képes az ő stílusában játszani...
Megnézném a németek arcát, amikor Laporta azt mondja nekik, „Ez itt a keret, meg itt van még három srác az U19-ből, májusra legyetek BL-győztesek, és a Madridot oda-vissza verni kell, de rotáljatok rendesen, mert a sérülteket nem tudjuk pótolni.”bence0330 írta: ↑2024.04.22. 22:08:18A legtöbb klub ilyen érvrendszerrel hoz edzőt, ha tud. BL-győztesek, és nem kell nekik 3 év, csak fél-1. Vagy miért lenne elhamarkodott egy Flick vagy Tuchel leigazolása mondjuk Marquezzel szemben? Jelenleg szerintem sürgősen magabiztosság kéne a csapatnak, azt egy ilyen edzővel van a legtöbb esély összehozni, szerintem.
Ó banyek, hogy erre senki sem gondolt! Írhatnál személyes levelet Laportának, van Barcás múltad is, hiszen évek óta nézed a meccseiket, tuti megkapod a pozit. Azt hallottam jól fizet. Ez a nincs stílusunk, vagy taktikánk duma a világ legnagyobb baromsága. Mindig van profi szinten. Sőt, ezek rendre változnak csapatok ellen, minden edző változtat a csapaton, finomítja, még akár ugyanazokkal a játékosokkal is. Anno az ominózus 2-6-nál egy ponton Pep odaszólt Messinek és Eto'o-nak ,hogy mehet a helycsere. Nem emlékszem pontosan, de úgy rémlik, ez volt az első, hogy Messi középen játszott, mind emlékszünk, mi lett a vége. Ugyanilyenek itt is vannak, meccs közben is.
Nincs stílusunk. El kell fogadni. Vagy védekezünk Xavi alatt és a csodában bízunk elöl, vagy kapjuk a 3-4-5 gólt komolyabb csapatoktól.Bob_Marley írta: ↑2024.04.22. 23:16:19Simeone Inzaghi,édes Istenem. Annyira távol áll a stílusa Barcelonatol mint Makó Jeruzsálemtol.
Roma és az anfield egy rémálom volt ami abszolut valverde neurotikus stílusa miatt következett be. Viszont az örjöngő xavi-val is kiestünk 2 EL-ből verhető csapatok ellen, 2 kupából mentális problémák miatt (főleg az idei), idén az arab bohóckodásból is csunyán jöttünk ki és hiába Araujo hibája nagyon megégtünk a psg ellen is a héten.
Valóban, a többi edző is szokott reklamálni, csak szerintem az általad felsorolt edzőknek összesen nincs annyi pirosa, mint Xavi-nak. Illetve a mérkőzések után se foglalkoznak annyit a bírókkal, mint Xavi.
Szerintem ő lenne az egyik legjobb. Neki hagynám, hogy újraépítsen és újraértékeljen mindenkit, hátha jelentősen változna egyesek státusza és Cancelo féle szenvedés helyett esetleg rávenné Dumfriest, hogy jöjjön vele. (plusz Dzekot Lewa helyére cserecsatárnak) A baj, hogy Laporta ennél sokkal betojibb, nem fog ilyet meglépni.bence0330 írta: ↑2024.04.22. 22:20:29Inzaghi szerintem csak akkor mozdítható, ha csődbe megy az Inter, vagy legalábbis már nagyon ott lebeg a rémkép (amire van esély). Ezért nem is említettem, amúgy nagyon komoly edző. Sajnos épp nézem.Viszont nem tudom, mennyire kéne újratervezni az egész csapatot a stílusához.
Inzaghi szerintem csak akkor mozdítható, ha csődbe megy az Inter, vagy legalábbis már nagyon ott lebeg a rémkép (amire van esély). Ezért nem is említettem, amúgy nagyon komoly edző. Sajnos épp nézem.Troym írta: ↑2024.04.22. 22:15:55Miért mondod, csak 10 éve volt az utolsó nemzetközi kupadöntő, azóta 2 év alatt egy EL sem sikerült.
Nálam a favorit jelenleg Simone Inzaghi lenne. Tud építkezni is (bajnokságok), tud underdogként eljutni nemzetközi szinten sokáig, idén a bajnokságot gyakorlatilag letarolja és mellette SEMMI múltja nincs velünk.
A bére elvileg kb fele Xaviénak.
Ilyen bosszankodásokat másoktól is látni, Klopp, Simeone, még Ancelotti is a saját tempójában, rendszeresen reklamálnak a bíróknál. Pedig már kinőttek a pályakezdő korukból. És a klubjaiknak nem ellenszélben kell haladniuk.