Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Szerintem nem Oscarral lehet a gond, hanem kettejük kapcsolatával. Lehet, hogy Oscar tök jó másodedző, jó meglátásokkal, de mondjuk nem tud/mer ellentmondani Xavinak akkor, amikor kéne. (Nyilván én is hamarabb küldeném el Xavit, az más téma.)
Igen, a 100%-os, Araujo-t Vinicius-ra ráállító Oscar volt itt a baj végig. Az is gáz lesz, ha Xavi belemegy, hogy kitúrják a saját tesóját.
Ez annyiról szól, hogy Laporta elnök akar maradni és nincs aduász, akit felmutasson, így meg jó lesz Xavi, főleg, hogy a másik jelöltnek 4 éve szintén Xavi volt az edzője.
Jelenleg nincs meg egy ilyen Xavihoz merheto klubikon aki ennyire felfogna a sarat a Laporta elleni tamadasoknal. Marmint elerheto edzokent nincs meg egy ilyen a piacon. Ez egy politikai dontes volt legfokeppen.davi10 írta: ↑2024.04.24. 22:04:59Erről az a mém jut eszembe, amikor a srác elgancsolja magát a biciklivel.
Gáz egy ilyen műsor után bejelenteni a maradást, és ezt sikerült 1 héttel a 2 gólos előnyről összehozott BL kiesés és az újabb vesztes El Clasico után bejelenteni. Még a második hely se biztos...
Laporta-ról nekem összességében nem volt rossz véleményem de ezzel kicsit lejjebb ásta magát a szememben. Nekem az jön le, hogy továbbra is az a fontos, kinek a kije ül a kispadon, és nem az, hogy milyen edző.
Igen, elvileg Laporta kijelentette hogy csak akkor maradhat, ha elfogadja hogy a testvere tavozik es hoznak egy tapasztalt masodedzot helyette (Pep jobb keze van kepben elvileg), valamint az eronleti stabot is menesztik.Troym írta: ↑2024.04.24. 21:50:24Az lesz a legjobb, hogy mostantól minden hullámvölgyben bejelenti a távozását és minden megnyert néhány meccs után viszakozik?csababarca írta: ↑2024.04.24. 21:42:35Szánalmas.
Nem azért mert továbbra is ő lesz az edző, hanem mert bejelentette, hogy távozik nagy dirrel-durral, hisztizve.
Most meg marad.
Nem tudok másra gondolni, csak hogy értelmes edző nem akart a padra ülni, ezért végül Laporta megfűzte Xavit.
Gondolom még nyáron hoz neki újabb félkezdőre elég játékost, aztán indulhat újra a buli:)
Csak abban az egyben bízom innentől, hogy legalább a stábot lecserélik mögötte igazi szakemberekre.
Ami még fájó, a 37 éves Lewa, mint alapember szerintem fix jövőre is, a fiatal csatárok meg mehetnek a levesbe és az alapproblémák 90% ezután is megoldatlan marad.bence0330 írta: ↑2024.04.24. 21:52:18Ez így sajna szerintem is az. A bejelentését kételkedve fogadtam, de aztán bejött. A játékosok összefogtak, ő is kicsit lehiggadt (amíg nem jött el ez a fontos hét), ha mártírszerep is lett, de jól jött ki. Csak hát addig volt ez jó, amíg távozóban volt. Így ez nagyon gagyi, mindenki becsapva érezheti magát.
Remélem nem kap teljes szabad kezet a piacon, ha 1:1-el be tudunk szabadulni. És sürgősen kezdjen el valamit kezdeni az idegeivel, mert akkor jó lehet a következő év is akár, ha lehiggad. Neki kell először fejlődnie fejben, hogy a játékosok is követhessék.
Szerintem nem idevaló már, de azért nem is egy Koeman hogy a kardomba dőljek a maradása miatt.
Az lesz a legjobb, hogy mostantól minden hullámvölgyben bejelenti a távozását és minden megnyert néhány meccs után viszakozik?csababarca írta: ↑2024.04.24. 21:42:35Szánalmas.
Nem azért mert továbbra is ő lesz az edző, hanem mert bejelentette, hogy távozik nagy dirrel-durral, hisztizve.
Most meg marad.
Nem tudok másra gondolni, csak hogy értelmes edző nem akart a padra ülni, ezért végül Laporta megfűzte Xavit.
Gondolom még nyáron hoz neki újabb félkezdőre elég játékost, aztán indulhat újra a buli:)
Őőő... oké.?NovaProspekt írta: ↑2024.04.24. 21:23:07Ez jó, köszönöm a választ.superman írta: ↑2024.04.24. 21:16:12Nálam a legfelső polc Ronaldo, Ronaldinho ,Messi, és Iniesta. Xavi eggyel lejjebb többek közt mondjuk Fabregassal, Busquetssel. Sosem tudjuk meg, hogy mire ment volna Messi, Iniesta nélkül, és nyilván nem nagy vállalás azt mondani, hogy kisebb eredményeket... szóval inkább mondjuk úgy, hogy elsősorban nem ő jelentette a különbséget abban a generációban.
Na most az imént volt egy gondolatom, és elolvastam pár hsz.-edet az elmúlt percekben abból a száznegyvenvalahányból. Ha emlékszel a Gyűrűk Urára, van benne a Fullánk kard, ami kéken világít, ha orkok vannak a közelben. Na most az enyém jelenleg kéken világít. Nincs problémám veled, értelmes arc vagy. De viszont látom, amit látok.![]()
Azt mondjuk nem értem, mi szükség van rá.
Ez jó, köszönöm a választ.superman írta: ↑2024.04.24. 21:16:12Nálam a legfelső polc Ronaldo, Ronaldinho ,Messi, és Iniesta. Xavi eggyel lejjebb többek közt mondjuk Fabregassal, Busquetssel. Sosem tudjuk meg, hogy mire ment volna Messi, Iniesta nélkül, és nyilván nem nagy vállalás azt mondani, hogy kisebb eredményeket... szóval inkább mondjuk úgy, hogy elsősorban nem ő jelentette a különbséget abban a generációban.
Nálam a legfelső polc Ronaldo, Ronaldinho ,Messi, és Iniesta. Xavi eggyel lejjebb többek közt mondjuk Fabregassal, Busquetssel. Sosem tudjuk meg, hogy mire ment volna Messi, Iniesta nélkül, és nyilván nem nagy vállalás azt mondani, hogy kisebb eredményeket... szóval inkább mondjuk úgy, hogy elsősorban nem ő jelentette a különbséget abban a generációban.NovaProspekt írta: ↑2024.04.24. 20:56:17Egyébként szerinted Xavi még anno játékosként klasszis volt? Vagy csak jókor volt jó helyen?
De ráadásul kajakra közvetlenül a múlt hét után sikerül ezt lekommunikálni? Az bátor...
Egyébként szerinted Xavi még anno játékosként klasszis volt? Vagy csak jókor volt jó helyen?
Ők is pariban voltak rengeteg bajnoki címünknél, az is bosszantó lehet, ez ilyen. Azokra ráadásul baromi nagy árnyékot vet a Negreira ügy... Baromira várom már, hogy azt tisztázzák, és mondjanak valamit...Bob_Marley írta: ↑2024.04.24. 18:21:16LG én a kolléga 7-8 évét vettem alapul
Eredmények sajnos jogosak, és leginkább bosszantoak,mert a szuperkupa kivételével mind pariban voltunk,sőt. De a vereség az vereség,sajnos.
Néha Madridban is ráhibázhatnak valamire, de üzenem nekik, hogy ezt nem ők döntik el, hanem Xavi és a klubvezetés.
Nem felettünk állnak, hanem sikeresebbek, anyagilag meg stabilabbak, szerintem ez a pontos megfogalmazás.brazilfan írta: ↑2024.04.24. 16:14:14PR-ban, érdekérvényesítésben, az igazolásokra fordítható összegben, meg még néhány anyagi dologban kétségtelenül erősebbek.
A számomra két legfontosabb dologban, a játékban és a szimpátiafaktorban viszont mi vagyunk a jobbak, Cruyff megjelenése óta gyakrabban oktattuk őket, mint ők minket, gyakrabban törtük az utat, amíg ők a galaxisépítésükkel voltak elfoglalva.