Merész 4 kp-t felrakni úgy, hogy Christensen úgy néz ki nem 90 perces játékos, a padon meg csak egy Romeu - Pedri duó van.
Kiváncsi vagyok mit rakott mára össze Xavi, ha ma kikapunk akkor szerintem oda a 2. hely is.
Merész 4 kp-t felrakni úgy, hogy Christensen úgy néz ki nem 90 perces játékos, a padon meg csak egy Romeu - Pedri duó van.
Igen, ez egy látványosabb katalán rivalizálás lesz a jövőben, mint az eddigiek voltak, és szerintem is mindenképp nagyon élvezetes, jó meccs lesz, függetlenül az eredménytől.
Akkor onnantól minden eddigi kifogás, mentegetőzés okafogyottá válik. Olyan nincs, hogy nálunk vannak világsztárok, "patent" edző, 800x milliós játékoskeret és nem alapelvárás az ezüstérem.
Ez mondjuk pár nap múlva dől el, ha kikapunk a Gironától (és azért idegenben toljuk, nem lehetetlen), akkor jó eséllyel elúszott a dolog, nincs már nehéz ellenfelük utána.
Legalább hamar rendberakták. Úgy látszik, a spanyol szakemberek elsőrangúak Európában.kmb írta: ↑2024.04.24. 18:33:21Közben meg már kiderült hogy Bellingham góljánal működött az a kamera ami Yamal góljánál nem...Hányinger ez az egész.Nem tudom van e lehetőség vagy hogy működhetne,de simán belebegtettném a liga elhagyását ilyen mocsokságok után.
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... tasma.html
Laporta szerint is, Xavi szerint is, minden barca szurkoló szerint gól volt. A bíró szerint meg nem, hajunkra kenhetjük. Laporta anno a gólvonal-technológia ellen voksolt, aztán szembe jött a valóság.
És arról mi a véleményed, hogy Christensen gólját megadták VAR-ral eggyüt is?Khyzz írta: ↑2024.04.24. 16:15:41Hemzsegett a meccs a bírói hibáktól. Camavingát már az elején ki kellett volna állítani amikor Yamalt utolsó emberként felrúgta, Modricnak a meccs elején sárgát kellett volna adni amikor hátulról Raphit buktatta, Vazqueznek sárga amikor Cancelot feltartotta és ölelgette. Ha a hétközi Arsenal-BM meccsből indulunk ki akkor vagy nem tizi itt vagy tizi ott.
Komoly gond, hogy nagyon következetlenül fújnak a bírók ami reméltem, hogy a VAR megjelenésével megszűnik/csökken de szerintem a rendszer nagyon rosszul van használva és kifejezetten romlott a helyzet, hogy mennyi rossz döntés van. Szerintem a bíróknak is kéne nyilatkozniuk meccs utána történtekről, igenis több esetben a játékvezetői testületnek elismernie, hogy hiba történt. Ha rajtam múlna én már úgy csinálnám, hogy adott bíró hazai bajnokságban nem fújhatna az első osztályban. Van már annyi pénz a fociban, hogy inkább reptessék a bírókat akik remélhetőleg elfogulatlanabbak... és én ilyenek után megértem Xavit aki bírózik mert rengeteg rossz döntés és következetlen döntés született ellenünk amik a meccset befolyásoltak volna. És kedden Araujo utolsó emberes szabálytalansága kiállítás, míg vasárnap Camavingáé nem... nevetséges és szomorú