Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
De még csak meg sem próbálnak kezdeni vele valamit, nekem ez a nagyon fura.
Elképesztő a fickó, a föld leggyorsabb szélsője sem tud vele mit kezdeni, bár sokat segítenek rá középről…és még támad iscsababarca írta: ↑2024.05.08. 21:44:58Én azt nem értem, hogy szegény Carvajalt már úgy emelik be a pályára, majd meccs végén le róla, mert menni alig bír, de se a city szélsői, se a bayern szélsői egy darab 1v1-et nem vállalnak fel ellene. Röhejes.
továbbra sem értem, de rendben.
Nem vagyunk a földbe döngölve teljesen.csababarca írta: ↑2024.05.08. 18:18:20Miért?Mascherano14 írta: ↑2024.05.08. 17:49:26Ha ma kiesik a real, az még megmentheti a barca szezonját....![]()
Miért?Mascherano14 írta: ↑2024.05.08. 17:49:26Ha ma kiesik a real, az még megmentheti a barca szezonját....![]()
Gündögan mindent megynert a City-vel, nálunk meg semmit nem nyer idén. Mert gyengébb körülötte a csapat, a keret minőségét nézve is, de főleg a taktikát, az összeszokottságot tekintve.Peter írta: ↑2024.05.08. 00:03:19Hányszor és hány Barca játékos esetében kezdődött így mondat az utóbbi években.....?
Többek között ezért is tartunk ott, ahol, de véletlenül se értsd félre, nem a mondatodra gondolok, hanem arra, hogy egy vesztes csapat valamennyi tagja vesztes. Mivel a csapat a vesztes, így nem létezik, nem létezhet kivétel és olyan sincs, hogy bárki is a legkevésbé tehet erről.
FcBarcelona1 írta: ↑2024.05.08. 08:29:01Kobel, Maatsen, Schlotterbeck, Hummels, Ryerson, Can, Sabitzer, Adeyemi, Brandt, Sancho, Füllkrug és a többiek.
Veretes névsor. Nekik sikerült bejutni a BL döntőjébe. A Chelsea, Tottenham, Inter után a Dortmundnak is sikerült. Remélem a klubelnökök és a szurkolók is észreveszik, hogy nem feltétlenül a 100 milliós játékosok jelentik a siker kulcsát, hanem az, hogy a játékosok tudnak csapatként együtt küzdeni a célokért, megfelelő taktikával, és megfelelő felkészítéssel tudnak eredményesek lenni.
LE első éve, távozott az elmúlt 15 év talán két legtehetségesebb játékosa, a 3. meg jövőre távozik, az elmúlt évek talán legmeggyőzőbb bajnoki aranyával, kupadöntővel (alighanem győzelemmel), BL-elődöntővel végeztek, ahol pont Xavi csapatát verte meg, amelyik "3 éve épül". Most kiestek 7 vagy 8 kapufával. Első évben. Nem is értem az összehasonlítást, Xavi másfél év alatt egy hasonló szintű (bár szűkebb) kerettel kizúgott a BL csoportból. Láttad ezen kívül idegbeteg szurkolóként rugdosódni és kiállíttatni magát, nehéz helyzetben, többször is? Láttad egymás után 3-4 gólokat kapni a csapatát?FCBsteve írta: ↑2024.05.08. 08:48:40Úgy látom, ebben a topic-ban a játékosokat értékeliket, gyenge MBappe, Dembele, Ramos, stb, vagy hogy sz@r a PSG am block.
Sehol egy "LE milyen egy gyenge edző", "Dortmund edzője kétszer lemeccselte Lucho-t", "miért akarjuk ezt a lúzert a Barca-hoz hozni", "meccs közben rosszul cserélt", "nem a DNS meg a játék számít, hanem az eredmény", stb-stb. A szerencse faktor is hangsúlyosabb téma, mint az edző...
Sőt, még az is elhangzott, LE jó munkát végez...
Csak én érzek kettősséget egy Barcelonai edzővel párhuzamba vonva???![]()