Iñigo Martínez

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
ab1daL
Director del Fútbol

2024.09.24. 12:35:01

Emlékeim szerint tavaly nehezen kezdett, de aztán ha jól rémlik, talán sérülések miatt (mi más.. :lol: ) újra lehetőséget kapott, és akkor kimondottan jó volt, elég biztos kezdő lett utána, pedig addigra már visszatért Christensen a védelembe, de lehet Ara is. Aztán neki is jött egy kisebb sérülés, és utána már ismét nem azt hozta, mint előtte. Számomra teljesen szimpatikus pali, jó védőnek tartom, nyilván, vannak korlátjai, de ettől még nagyon jó védő. Nem véletlen volt tavalyi évben talán egyszer behívva a válogatottba is.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2024.09.24. 11:52:15

megérdemli, hogy róla is időről időre essen szó, mert meglepően fontos láncszeme jelenleg a védelemnek, Cubarsíval jó kis párost alkotnak többnyire. nem gondoltam, hogy belőle még ki lehet ennyit hozni, nagyon pozitív csalódás. nem lett azért top10-es védő, meglesznek a korlátai komoly ellenféllel szemben, és úgy kell alakítani a labda nélküli játékot, hogy a gyengeségei minél kevésbé jöjjenek ki, de az is igaz, hogy nélküle nem biztos, hogy ilyen simák lettek volna az eddigi bajnoki meccsek. rengeteg necces szituban történő fontos szerelés, jól felpasszolt labdák és példás mentalitás, szóval tökre megszerettem.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.08.29. 00:43:13

Lehozott egy újabb jó meccset, sok nagy utolsó emberes mentéssel, még akkor is, ha valahol a 100. perc körül volt egy szem megingása, mikor lőni tudtak mellette, de akkor már az egész csapat freestyleban nyomta. Megint jó szerepkört kapott, nem kellett versenyt futnia senkivel, Flick remélhetőleg megtalálta a jó egyensúlyt a védekezésben, muszáj volt neki, mert a jelenlegi két védőnk ugyanúgy lassúak, hiába elég jók mellette. Nem mondom, hogy élmény lesz nézni egy Salah ellen, de tartom, hogy ő a jelenlegi pénzügyi helyzetünkben, ahol semmiképp sem futja 4-5 elit védőre, bőven jó csere (sajna jódarabig kezdő) játékos, így, hogy Flick kivette a legfőbb gyengeségét a pakliból. Xavi alatt lehet továbbra is nagyon gyenge lenne extrém feltolt védelemmel. A mentalitása meg ötcsillagos mindig, nekem ő egy gyengébb képességű Puyol.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
andras953
Jugador del Barça

2024.08.25. 20:49:31

Deco és Xavi játékosigazolásról beszélgetnek:
- Legyen annyira idős, h ne vele tervezzük a jövő csapatát!
- Legyen az átlagosnál sokkal lassabb!
- Legyen magas a fizetése!
- Ne akarjon majd elmenni!
- Játsszon olyan poszton, ahol a saját kapujára veszélyes!
- Van ilyen játékos?
- Nyugi, már itt van a védelmünkben.
gránit
Director del Fútbol

2024.08.25. 16:43:36

Troym írta:
2024.08.25. 16:15:44
- Csak mert szerintem se 17-20 évesekkel álljunk ki, attól még nem jó ide Inigo. Két full másik téma. Az egyik nem zárja ki a másodikat.

- Alonsot sem szabadott azért megtartani, attól nem jó ide, hogy csak fiatalok vannak rajta kívül bhv poszton.

- Fayet nem adtam volna el, de ugyanolyan 0-km-es srác, hiába 20 éves, így mindegy ő ül a padon, vagy Mbacke, stb.

- Az ilyen tucatvédők (EG, Lenglet, Inigo) helyett jöjjön akár csak 1 db minőségi játékos, akire tényleg lehet számítani. Ők hárman cca 30 milliót keresnek, csak kijönne valaki abból.

Csak a harmadikkal nem értek egyet. Benne lett volna potenciál, és volt is rá kereslet Európa-szerte. Most még a padon ült volna, de lehet, hogy három év múlva már kirobbanthatatlan lenne a kezdőből, és húzóemberünk lenne.

Ezért nem értek egyet a "megvagyunk"-jelszóval, mert csak a pillanatnyi helyzetet veszi figyelembe, miközben a jövőt elszórakozzuk.

Martinez fizetéséből két nagyon jó hátvéd is kijönne. Azzal viszont nem értek egyet, hogy mindent a nyakába varrdosunk. Azt is, amikor Bernal tátott szájjal, földbe gyökerezett lábbal várja a labdát, és megvárja, míg elhalásszák az orra elől, meg azt is, amikor három játékosunknak is a hátába kerülnek, de csakis Martinez a hibás, aki mellett elpasszoltak egy labdát.
Troym
Director del Fútbol

2024.08.25. 16:15:44

- Csak mert szerintem se 17-20 évesekkel álljunk ki, attól még nem jó ide Inigo. Két full másik téma. Az egyik nem zárja ki a másodikat.

- Alonsot sem szabadott azért megtartani, attól nem jó ide, hogy csak fiatalok vannak rajta kívül bhv poszton.

- Fayet nem adtam volna el, de ugyanolyan 0-km-es srác, hiába 20 éves, így mindegy ő ül a padon, vagy Mbacke, stb.

- Az ilyen tucatvédők (EG, Lenglet, Inigo) helyett jöjjön akár csak 1 db minőségi játékos, akire tényleg lehet számítani. Ők hárman cca 30 milliót keresnek, csak kijönne valaki abból.
gránit
Director del Fútbol

2024.08.25. 16:05:07

Troym írta:
2024.08.25. 12:36:19

Inigo a 2. legjobban fizetett hátvédünk Kounde után, 20* válogatott, 30 feletti , akihez idén is ragaszkodik az edző, mert szerinte ő kell ide. Nem a Barto korszakban jött, így azt sem lehet mondani, hogy valami régről beragadt dolog, tavaly gondoltuk őt ilyennek.
Ki volt a védelem "vezére" tegnap? Kinek kellene kisegítenie a 2. Laliga meccsen játszó 17 éves szűrőt?
Félreértés ne essék szerintem sem lenne szabad 17-20 éves védőkkel, szűrőkkel kiállni, de sikeresen öntökönlőttük magunkat, amikor elküldtünk olyan játékosokat, akiknek nagy hasznát vehetnénk, szóval azzal már nincs mit tenni, Flicknek ebből kell főznie.
Baldera nem nagyon tudok mit mondani, mert szerintem rég cserepadon lenne a helye, annyira gyengén védekezik, csak épp nincs senki más oda.

szerk: Van jégkorongban egy +/- mutató, ott ugyan egyéni mutatószám, de állítom sokkal rosszabb lenne csapatszinten, amikor játszik Inigo.
Csakhogy ezek egyike sem bizonyítja, hogy a ő gól az övé lenne. Ketten törtek be a 16-osunkba, mert három másik játékosunk a száját tátotta.

A fizetése szerintem is túl nagy.

30 feletti. És?

20-szoros válogatott. És? Az egy rossz dolog?

"sikeresen öntökönlőttük magunkat, amikor elküldtünk olyan játékosokat, akiknek nagy hasznát vehetnénk"

Erről írtam például Fayéval kapcsolatban. Ha legörgetsz, ebben a topikban is írtam arról hónapokkal ezelőtt, hogy nem kellene őket kidobálni.

"Kinek kellene kisegítenie a 2. Laliga meccsen játszó 17 éves szűrőt?"

Na most képzeld el, ha Martinez nem lenne. Te magad írod, hogy nem szabad csak 17-20 évesekkel kiállni. Na, éppen ezért van szükség Martinezre.
andras953
Jugador del Barça

2024.08.25. 16:02:47

Attól, hogy tegnap megnyertük a meccset, Inigo nem lett jobb focista. (Eric se, de ő a kp-án kevésbé veszélyes a csapatra.)
Cubarsi gyengébb meccseinek meg kéne találni az okát.( még mielőtt megsérülne és visszatennék hátra Garciát.)
Balde meccsről meccsre rosszabb.Védekezése, helyezkedése olyan gyenge, hogy nem értem mit keres még a csapatban? (Eddig a támadóerényeivel magyaráztuk a csapatba kerülését, védekezni korábban sem tudott. Mára az Albát kiszorító Balde támadásban olyan bátortalan lett, hogy 10 esetből 9-szer visszaadja hátra a labdát már a félpályáról is. Ezért nem érdemes felhúzni a focimezt. )
A Bilbao szerencsénkre gyengén játszott elöl, ezért úsztuk meg 1 kapott góllal.
Ha Ara és Chistensen felépüléséig Inigo-Balde-Eric fognak játszani a védelelemben, jobb csapatok ellen hármasával kapjuk majd a gólokat.
Meg lehetne próbálni betenni a védelem két szélére Wallet, Martint vagy Fortot, középre pedig bevinni Koundet Cubarsi mellé, amíg nem késő.
Még mindig jobb, ha esetleg ez az ificsapat kap hátul hármat, mint ha a kiforrott Garciaval, Baldéval és a veterán Inigóval szed be a "védelmünk" négyet.
bence0330

2024.08.25. 15:13:27

Troym írta:
2024.08.25. 14:37:56
bence0330 írta:
2024.08.25. 14:15:54
Ezt senki nem vitatja. Írtam többször is, hogy ha nem kell futnia.
Ja ha nem kell futnia, akkor reaktviáljuk a 38 éves Piquet, ő is elfejelgeti a felé tartó labdákat és időnként képes becsúszni, birkózni :D
Hát, ez így most vicces, de ha az Inter ellen ott Garciával meg Piquével nem tökig feltolt védővonallal játszunk, alighanem nem kapjuk azokat a bohócgólokat. :) Jobbak voltak ők is annál, mint amilyenre lehúztuk őket a stílusunkkal. Náluk is lehetett volna erényre játszani. Garcia alighanem nem véletlenül volt jó a Gironában. Pont erről van szó, ha nem ideális, tegyük minél inkább azzá, arról sírni, hogy Inigo lassú, Flick részéről nem érdemes. Amúgy meg jó. Meg kell oldani, hogy kevesebb futásra kényszerüljön. Ezen a meccsen meg volt oldva.

De amúgy még Aráék is bohóckodtak, amikor Xavinak volt néha 1-2 hónap ilyen elborulása, hogy ő mindenképp top Pep focit akar tolni, akkor jöttek ezek a Villarreal szerű meccsek, még Araujo is belehibázgatott meg le-lemaradt, pedig hát..
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

2024.08.25. 14:37:56

bence0330 írta:
Ezt senki nem vitatja. Írtam többször is, hogy ha nem kell futnia.
Ja ha nem kell futnia, akkor reaktviáljuk a 38 éves Piquet, ő is elfejelgeti a felé tartó labdákat és időnként képes becsúszni, birkózni :D
bence0330

Troym írta:
Jók a statmutatók, de védők esetén arra melyik statmutató ad visszajelzést, hogy hányszor ragadt be lesen valaki, vagy hogy hányszor futották le és adtak be, vagy lőtte mellőle egy meccsen? A tisztázásokhoz, szerelésekhez, párharcok nyeréséhez utol kell érni a támadó, tartani a lépést stb... a lemaradás melyik mutató?
Ezt senki nem vitatja. Írtam többször is, hogy ha nem kell futnia. Erre Flicknek volt megoldása, Xavival szemben, már a második fordulóra hátrébb rendelte. Ha lenne mellette egy Ara/Mingueza, jobb lenne a helyzet, de így ez volt a megoldás. És így az erősségei kijönnek, a gyengeségei meg nem. Jó lenne, ha nem kéne ilyen megoldás, mert villámléptű védőink lennének, de ha már ez van, ez így nem rossz.
De most ugye tegyük félre egy pillanatra, mennyire Barca-szintű védő, szerintem a cserét megüti egy bajban lévő Barcánál, de mindegy. Alapvetően a meccsét jellemeztem, az meg jól sikerült, hiba nélkül lehozta.
Troym
Director del Fútbol

Jók a statmutatók, de védők esetén arra melyik statmutató ad visszajelzést, hogy hányszor ragadt be lesen valaki, vagy hogy hányszor futották le és adtak be, vagy lőtte mellőle egy meccsen? A tisztázásokhoz, szerelésekhez, párharcok nyeréséhez utol kell érni a támadó, tartani a lépést stb... a lemaradás melyik mutató?

gránit írta:
2024.08.25. 02:23:12
Nem Martinez nyakába varrnám, hozzá már el sem jut a dolog, ha a többiek nem hibáznak. De veterán, nem saját nevelés, ideális célpont mindenért is. Ennek az ellenkezője, a fiatal és saját nevelés viszont minden hibára mentség.
Nem gondolom, hogy elfogult lennék akár katalánokkal, akár fiatalokkal és a csapatbeli státuszukhoz igyekszem mérni a teljesítményeket.
Inigo a 2. legjobban fizetett hátvédünk Kounde után, 20* válogatott, 30 feletti , akihez idén is ragaszkodik az edző, mert szerinte ő kell ide. Nem a Barto korszakban jött, így azt sem lehet mondani, hogy valami régről beragadt dolog, tavaly gondoltuk őt ilyennek.
Ki volt a védelem "vezére" tegnap? Kinek kellene kisegítenie a 2. Laliga meccsen játszó 17 éves szűrőt?
Félreértés ne essék szerintem sem lenne szabad 17-20 éves védőkkel, szűrőkkel kiállni, de sikeresen öntökönlőttük magunkat, amikor elküldtünk olyan játékosokat, akiknek nagy hasznát vehetnénk, szóval azzal már nincs mit tenni, Flicknek ebből kell főznie.
Baldera nem nagyon tudok mit mondani, mert szerintem rég cserepadon lenne a helye, annyira gyengén védekezik, csak épp nincs senki más oda.

szerk: Van jégkorongban egy +/- mutató, ott ugyan egyéni mutatószám, de állítom sokkal rosszabb lenne csapatszinten, amikor játszik Inigo.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.08.25. 07:22:55

bence0330 írta:
2024.08.25. 00:44:08
Azért ezt a gólt (is) elég szélsőséges utálattal lehet odaadni neki, megtartotta Nicot annyira, hogy csak vissza tudjon passzolni kiszorított helyzetből, ellene ez nem egy rossz dolog, a dolgának nagy részét elvégezte, a passz nem is volt túl jó kiszorított helyzetből, csak aztán ugye jött a peches Baldé elcsúszás, aztán a legalább olyan peches (ettől még jogos) Cubarsi tizi. Eltolta a labdát aztán nem tudta lefékezni magát. Egy olyan megoldás, ami után aztán két védőnek kell hibáznia a gólhoz, nem lehet az ő sara.
Ha nem hibáznak utána kettőt fél mp alatt, akkor úgy néz ki a dolog, hogy Inigo kiszorította Nicot, aki nem tudott mit kezdeni a labdával, és adott egy rossz passzt. 100-ból 99 esetben ez történt volna, ketten ritkán hibáznak ekkorát egymás mellett. De ehhez Inigonak semmi köze.

A statjait is megnéztem, elég erősek, ahogy érződött is, 3 tisztázás, 1 blokkolt lövés, 2 szerelés, a párharcainak 100%-át megnyerte, és mellé még odarakott egy 94%-os passzjátékot is, ami nem túl releváns, de ártani sem árt.

Szerintem ha ő nincs felküldve a felezővonalra, akkor teljesen rendben van a játéka, nem világklasszis, de jó. Ne kelljen futnia. Nyilván én is százszor nézném inkább OM-et visszarendelve, jobb játékos, ideillőbb skillekkel, de ha már marad, így nem rossz. Flick folytassa így, eddig azt érzem nála, meg 1-2 más játékosnál is, hogy nagyon az erényeikre próbál építeni.
Teljesen egyetértek. Ezeket a statokat akartam hozni. Kell a rutinja. Nem lehet 17-18 éves gyerekekkel nekimenni a szezonnak. Fogja kapni a kritikákat Faye távozása miatt.
Nagyon jó kis játékos, a probléma, hogy 1-2 éve sérülékeny ès lassú. Kompenzálja a baszk mentalitással.
gránit
Director del Fútbol

2024.08.25. 02:23:12

A gól előtt senki nem tudott menteni, nem csak Martinez. Két bilbaói is beindult labda nélkül a 16-osunkba, az egyik Balde és Pedri között bújt ki, a másikról Bernal maradt le nagyon csúnyán. Aztán a betett labda Martinez mellett, Balde újra nem tud tisztázni, majd Cubarsí dől el, ahelyett, hogy elrúgná a labdát jó messzire.

Nem Martinez nyakába varrnám, hozzá már el sem jut a dolog, ha a többiek nem hibáznak. De veterán, nem saját nevelés, ideális célpont mindenért is. Ennek az ellenkezője, a fiatal és saját nevelés viszont minden hibára mentség.

Az tetszik, hogy a védelem nincs ész nélkül feltolva, bár nem kiabálom el, mert Xavi első teljes évadában is nagyon dicsértem ezt, aztán a második évben már jöttek a bohóckodások és az ellenfeleknek nyújtott könnyű kontralehetőségek.

4-1-4-1-et játszottunk most, ami gyenge csapatok ellen elég jó lehet. A két szélső feljebb húzódhat, a mélységi középpályás eközben visszazárhat 3. hátvédnek. Az erősebb csapatok ellen lenne ez necces, ahol túl nagy lenne így az űr a mélységi középpályán. De az ilyen mezei bajnokikon ez a hadrend egész jó lehet, lehetővé teszi a két futóbekk bekapcsolódását a támadásokba, és eközben van némi stabilitás is.
bence0330

2024.08.25. 01:13:11

Troym írta:
2024.08.25. 01:05:32
Nekem Inigo simán egy nem idevaló játékos, de nincs semmilyen irányú egyéb érzelmi hozzáállásom, ahogy kb a csapat 90%-hoz sem. Ritka lassúnak és körülményesnek gondolom fizikailag és fejben is, kb Laliga középcsapat szintű játékos.

Cubarsi egy másik téma, de nekem ő hamarabb "leengedett" mint az idei 2 meccs. Emlékeim szerint az előző szezon utolsó 8-10 meccsén is már halvány volt. Gondolom ez életkorból és a terhelésből fakad, de tuti nem most kezdődött. Hogy mi lesz ebből? Passz, örülnék, ha ő is többször csereként kezdene, de nem lehetséges, addig nem aggódok, amíg nem EG a kezdő.
Bocsi, visszavonom, ha személyeskedőnek tűnt az utálat szó, amit használtam.
Nyilván nem feltételeztem, hogy utálod Inigót. :) De hátha jobban figyelsz rá kicsit ilyen helyzetekben, mert eleve volt már sok hibája (szerintem is). Én legalábbis tudom magamról, hogy hajlamos vagyok erre mindkét irányban, Lewynek pl. kb csak rossz megmozdulásait veszem már észre, vagy Ferránnál. Persze tesznek is ezért, de na.

Stílusilag szerintem sem, ezt írtam is, jobban örülnék Minguezának az elérhető árúak közül, vagy a bivaly Van de Vennek, na ide ő tökéletes lenne a PL leggyorsabb focistájaként. Viszont ha már ő van itt, akkor szerintem amint kivesszük a képletből a futást - ami ma sikerült, köszi, Flick! - akkor mindjárt sok erénye és kevesebb gyengesége van, elég agresszíven tud védekezni, harcias baszk mentalitása van, szerintem a helyezkedése sem rossz. Mint ahogy ma is rendre jó helyeken volt jókor, blokkolt, szerelt, folyamatosan képben volt, pedig társa ma nem nagyon volt középen. Jó meccse volt. Most megnéztem az ilyen player ratinges oldalakat, ember által írtakat, nem csak statokat, és végig jó pontokat adott neki mindenki.

Nálam lényegesen Eric felett van. Nyilván Koundé, Chris, Ara alatt. Valahol a kettő közt félúton. Nem a kezdő szint, de nem is az a csere, akinél végig reszketek, mint Lenglet-Garcia esetében. Pech, hogy a két nagy védőnk is kidőlt, így most nem csere, de hozza a meccseit. 1 gólokat kaptunk.

Ez már off, de igen, a kicsi nagyon visszaesett a végére, nem bírt a terhelést, erre meg még jött egy rövidített nyári szünet. Vele, Yamallal és Bernallal nagyon finoman kell bánni, szerintem már a mostani heti duplánál is.
Troym
Director del Fútbol

2024.08.25. 01:05:32

bence0330 írta:
2024.08.25. 00:57:24
Troym írta:
2024.08.25. 00:49:51
Nincs ebben utálat, csak simán egy észrevétel.
Lehet, sokszor érzek ilyet, hogy már mindent rá akarunk verni.

Cubarsí meg rossz teljesítményt hozott, ma legalábbis. Ő még nem tért vissza az Olimpiáról. Reméljük, hangsúly a "még"-en, nem kipukkadt a lufi.
Nekem Inigo simán egy nem idevaló játékos, de nincs semmilyen irányú egyéb érzelmi hozzáállásom, ahogy kb a csapat 90%-hoz sem. Ritka lassúnak és körülményesnek gondolom fizikailag és fejben is, kb Laliga középcsapat szintű játékos.

Cubarsi egy másik téma, de nekem ő hamarabb "leengedett" mint az idei 2 meccs. Emlékeim szerint az előző szezon utolsó 8-10 meccsén is már halvány volt. Gondolom ez életkorból és a terhelésből fakad, de tuti nem most kezdődött. Hogy mi lesz ebből? Passz, örülnék, ha ő is többször csereként kezdene, de nem lehetséges, addig nem aggódok, amíg nem EG a kezdő, mert még ez a gyengébb Cubarsi is köröket ver Ericre.
bence0330

2024.08.25. 00:57:24

Troym írta:
Nincs ebben utálat, csak simán egy észrevétel. Róla ment a beadás, Balde csúszott el, Cubarsi meg ráesett a támadóra. Ez nálam pont legkevésbé Cubarsinak felróható, mert oda se kellett volna érnie a labdának két védőn keresztül, maximum annyi a vita, hogy Inigo, vagy Balde helyezkedése és ügyetlensége volt-e a komolyabb.
Az (is) rész meg érthetetlen. Első fordulóban ő ragadt be, miatta nem lett lesen a támadó, abból lett a gól.

A statok meg viccesek, mert hogy nyerhette a párharcok 100%-át, ha róla ment a beadás? A 94% passzjátékot meg centire hozta a kritizált Cubarsi is.
Lehet, sokszor érzek ilyet, hogy már mindent rá akarunk verni.

Nagy beadás nem volt az, egy erőtlen, rossz passz egy kiszorított helyzetből (miatta volt kiszorulva), ahol az első ember átvehette volna, ha nem csúszik el, a második is odaérhetett volna, és ha már nem, akkor is szerelhetett volna tisztán. Ez egy Inigo miatt borzasztóan rossz begurítás volt. Szerintem ha egy cselgépet kiszorítasz ennyire, nem hagyod kapura lőni, törni, stb, akkor megoldottad a helyzetet, a világ legjobbjától lehet kb elvárni, hogy rendre vegye el a lasztit egy Nico kalibertől, de még tőle is elég irreális lenne. Ő meg nem a világ legjobbja, hanem egy jó meccset hozó, ha futnia nem kell, korrekt védő. Még Koundé mellett is kapura tudott menni és lőni Nico, pedig ő egy klasszis védő. Mellette nem tudott.

Mondtam én is hogy a passzjáték nem túl releváns, de nem is árt. :) Az csak egy plusz a jó védőteljesítmény mellé. Cubarsí meg rossz teljesítményt hozott, ma legalábbis. Ő még nem tért vissza az Olimpiáról. Reméljük, hangsúly a "még"-en, nem kipukkadt a lufi.
Troym
Director del Fútbol

bence0330 írta:
Azért ezt a gólt (is) elég szélsőséges utálattal lehet odaadni neki, megtartotta Nicot annyira, hogy csak vissza tudjon passzolni kiszorított helyzetből, ellene ez nem egy rossz dolog, a passz nem is volt túl jó, csak aztán ugye jött a peches Baldé elcsúszás, aztán a legalább olyan peches (ettől még jogos) Cubarsi tizi. Eltolta a labdát aztán nem tudta lefékezni magát. Egy olyan megoldás, ami után aztán két védőnek kell hibáznia a gólhoz, nem lehet az ő sara.

A statjait is megnéztem, elég erősek, ahogy érződött is, 3 tisztázás, 1 blokkolt lövés, 2 szerelés, a párharcainak 100%-át megnyerte, és mellé még odarakott egy 94%-os passzjátékot is, ami nem túl releváns, de ártani sem árt.
Nincs ebben utálat, csak simán egy észrevétel. Róla ment a beadás, Balde csúszott el, Cubarsi meg ráesett a támadóra. Ez nálam pont legkevésbé Cubarsinak felróható, mert oda se kellett volna érnie a labdának két védőn keresztül, maximum annyi a vita, hogy Inigo, vagy Balde helyezkedése és ügyetlensége volt-e a komolyabb.
Az (is) rész meg érthetetlen. Első fordulóban ő ragadt be, miatta nem lett lesen a támadó, abból lett a gól.

A statok meg viccesek, mert hogy nyerhette a párharcok 100%-át, ha róla ment a beadás? A 94% passzjátékot meg centire hozta a kritizált Cubarsi is.
bence0330

Azért ezt a gólt (is) elég szélsőséges utálattal lehet odaadni neki, megtartotta Nicot annyira, hogy csak vissza tudjon passzolni kiszorított helyzetből, ellene ez nem egy rossz dolog, a dolgának nagy részét elvégezte, a passz nem is volt túl jó kiszorított helyzetből, csak aztán ugye jött a peches Baldé elcsúszás, aztán a legalább olyan peches (ettől még jogos) Cubarsi tizi. Eltolta a labdát aztán nem tudta lefékezni magát. Egy olyan megoldás, ami után aztán két védőnek kell hibáznia a gólhoz, nem lehet az ő sara.
Ha nem hibáznak utána kettőt fél mp alatt, akkor úgy néz ki a dolog, hogy Inigo kiszorította Nicot, aki nem tudott mit kezdeni a labdával, és adott egy rossz passzt. 100-ból 99 esetben ez történt volna, ketten ritkán hibáznak ekkorát egymás mellett. De ehhez Inigonak semmi köze.

Szerintem ha ő nincs felküldve a felezővonalra, akkor teljesen rendben van a játéka, nem világklasszis, de jó. Ne kelljen futnia. Nyilván én is százszor nézném inkább OM-et visszarendelve, jobb játékos, ideillőbb skillekkel, de ha már marad, így nem rossz. Flick folytassa így, eddig azt érzem nála, meg 1-2 más játékosnál is, hogy nagyon az erényeikre próbál építeni.
Troym
Director del Fútbol

2024.08.25. 00:35:43

Végülis csak ő maradt le megint és róla ment az a beadás, amiből a 11-es lett. A szokásos gólt érő hiba... amúgy mindig korrekt meccset hoz, csak mellette konstans 1 gól az ellenfélnek.

Inkább menjen középre Kounde Cubarsi mellé, Inigot meg felejtsük el végre. Pont azt néztem, hogy már a Bilbaoba se férne be.
bence0330

2024.08.25. 00:33:26

Mivel mindig csak oltást kap, megjegyezném, hogy elég jó meccset hozott le, főleg, hogy Cubarsi mennyire gyenge volt mellette. Jól tisztázgatott, előrejátékban sem volt rossz. Nem egy top Ara, de korrekt.

Csak én vettem úgy észre, mintha szándékosan Flick hátrébb tartotta volna? Viszonylag ritkán (vagy talán egyszer sem?) kellett sprintcsatába bonyolódnia, azzal meg sosem volt komoly gond, amit a kapu előtt tud. Ha jól láttam, akkor jó ötlet, minimalizáljuk a gyengeségét, maximalizáljuk az erősségét.
gránit
Director del Fútbol

2024.05.11. 02:27:14

Riad és Faye nem zárják ki egymást. Riad azért hibázgatott idén, de összességében stabil kezdő volt, és a Betis-nél mindössze 3 csapat kapott kevesebb gólt ebben a szezonban a bajnokságban. 4-5. védőnek jó lehet, 7 millió euróért aktiválhatjuk az opciónkat rá, és ezzel a plusz két emberrel lehet egy jó bő hátvédállományunk. Feltéve, ha senki nem távozik. Én nem adnék el senkit ebből a csapatrészből, Koundé-t sokat kritizáltam, de tavaszra feljavult. Nagy szükségünk van a keret bővítésére, ezért Inigót sem adnám el. Vésztartaléknak jó lehet.
Chino
Llegenda del Barça

2024.05.10. 13:10:00

bence0330 írta:
2024.05.10. 11:11:22
Messa írta:
2024.05.10. 11:07:15
Ez előrelendítheti azt a pletykát, hogy a Koundé-Araujo párosból az egyikük eladható...

Én egyébként nem látom annyira rossznak Inigot, mint itt sokan, de nyilvánvalóan nem üti meg az előbb említett kettő szintjét, és már nem is fogja.
Nem rossz 5.-6. védő. Itt szerintem nem ezzel lesz a fő gond, hanem azzal, hogy így Fayénak és Riadnak lehet, hogy meszeltek. Ha az egyik nagy távozik, akkor van esélyük, talán.
Lehet, hogy szentségtörés, de én 100X inkább látnám Fayét, mint Riadot. Inigo is inkább akkor szállt be mikor átváltottunk 3 védős felállásra és a bal oldaliként őt tettük be. Riad ugyan szintén bal lábas, de Fayé inkább beleillik abba a pozícióba, félig -meddig balhátvéd is. Olyan Abidal-szerű. Ráadásul Riadért fizetni is kellene. Persze lehet úgy is nézni, hogy a szenegáliért kaphatunk 15-20 milliót, de én Riadból amennyit láttam nem az jött le, hogy egy klasszis alapanyag. Amikor Betis meccset néztem őt figyeltem leginkább, nem volt rossz, valóban, de olyan komoly pluszt nem láttam tőle és hibázgat ő is bőven.
Nem is tudom, hogy egyáltalán tervben lenne a visszahozatala.
Visszatérve Inigora, szerintem ő is menni fog. 2-3 milliót akár kaphatunk is érte, plusz a fizetése is elég komoly a szerepéhez képest. Az egyedüli ami itt tarthatja szerintem, hogy az egyewtlen bal lábas cb a csapatban. Alonso talán-talán, de ő 100 %, hogy megy, valószínűleg Romeuval karöltve. Ha Fayé jön akkor pedig nagyon sanszos a távozása. A szene3gáliról viszont azt írták, hogy nem akarják elengedni, hanem hosszabbítanak vele. Ha ez igaz akkor pedig főleg nincs helye itt, pláne, ha még Chris is itt lesz.
Forca Barca!!!!
davi10
Llegenda del Barça

2024.05.10. 11:13:49

Szerintem se tragédia, viszont piszok lassú. Voltak komoly mentései, de ha a félpályáig feltolt védelemmel játszunk, akkor bárki körbefutja.

A lenti hírt meg nem hiszem el, előbb rakott Xavi a kezdőbe egy 17 éves srácot.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bence0330

2024.05.10. 11:11:22

Messa írta:
2024.05.10. 11:07:15
Ez előrelendítheti azt a pletykát, hogy a Koundé-Araujo párosból az egyikük eladható...

Én egyébként nem látom annyira rossznak Inigot, mint itt sokan, de nyilvánvalóan nem üti meg az előbb említett kettő szintjét, és már nem is fogja.
Nem rossz 5.-6. védő. Itt szerintem nem ezzel lesz a fő gond, hanem azzal, hogy így Fayénak és Riadnak lehet, hogy meszeltek. Ha az egyik nagy távozik, akkor van esélyük, talán.
Válasz küldése