2024.05.04. 17:36:33
Igen, a szövetség a többi angol csapatot is sújtotta, de a BL (EL) szempontjából ez teljesen irreleváns, a Wolverhamptonnak édesmindegy, milyen ütemben játszanak, míg a Pool-City-Arsenalnak nyilván nem az, ha pont előtte kell háromnaponta fociziuk.
Még egy korábbira: bírózás: Nem követtem az összes Pool meccset, de nem emlékszem arra, hogy mikor állíttatta ki magát dühöngő örültként, főleg, hogy mikor tett így, amikor tényleg nagy meccs volt és nagyon kellett. Főleg akkor, amikor még csak igaza sem volt, mert ha az Interes kezezős eset után küldi ki magát a 90+ percben, azt mondom, legalább megértem, még ha nem is oké. Ő ebbe nagyon belehergelte magát, annyira, amennyire ez már nem egészséges a csapat szempontjából sem. Klopp egy fanatizálós fajta, és még így is jobban tud viselkedni. Xavi még csak nem is az a fanatizálós fajta, egyszerűen csak eldurran az agya, nem tud mit kezdeni az igazságérzetével, és az abból adódó ingerültségével, vagy nem tudom.
Isak szerintem is esélytelen nekünk. Talán még 1:1-ben is. De ha az összejön, és mégis lenne esély, én még vkp helyett is inkább oda tolnám be az all-int, ha ez azt jelentené, hogy a lengyel távozik. És ő tényleg nagyon jó, gólveszélyes, és ami nagyon fontos, gyors és kiugratható, eddig a kontráinkat a kilencesünk nélkül kellett levezetnünk, és még úgy sem csináltuk olyan hűderosszul.
Látom az Arsenal megtette ma is a magáét.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy