Hansi Flick
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Jobban örültem volna egy Thiago Motta vagy Nagelsmann féle palinak, de így sem bánkódom.
Nagy plusz, hogy mennyire ide akart jönni. Fel lehet hozni ellene a németek VB-bukását, de mindhárom meccsen több és jobb helyzetet dolgoztak ki az ellenfeleknél, egyszerűen nem volt csatár, aki belője a gólokat. Bizakodó vagyok.
Akkor lennék még boldogabb, ha Deco helyett jönne Alemany.
Nagy plusz, hogy mennyire ide akart jönni. Fel lehet hozni ellene a németek VB-bukását, de mindhárom meccsen több és jobb helyzetet dolgoztak ki az ellenfeleknél, egyszerűen nem volt csatár, aki belője a gólokat. Bizakodó vagyok.
Akkor lennék még boldogabb, ha Deco helyett jönne Alemany.
més que un club
Nincsenek jó megérzéseim de cáfoljon rám nyugodtan. Alig várom. Az egyetlen dolog ami nagyon bíztató az az hogy egyáltalán elválalta ezt az egészet. Az elmúlt években világossá vált a helyzetünk az egész világnak ugyhogy tudhatja mit vállal és ennek ellenére jön
.
Nekem az elsődleges elvárásom, hogy megszünjön a hullámzó teljesítmény. Legalább a 22/23-as stabilitásra érjünk vissza.
Nem gondolom, hogy komoly igazolások lesznek nyáron és szerintem az elmúlt évek alapján ezt ő is tudhatja ugyhogy bízom benne, hogy idáig már elkezdte csinálni a házi feladatot a meglévő játékosaink elemzésével és a helyes játék rendszer kimatekozásával.
Sok sikert neki és üdítő külsős edzőt látni az biztos!
.
Nekem az elsődleges elvárásom, hogy megszünjön a hullámzó teljesítmény. Legalább a 22/23-as stabilitásra érjünk vissza.
Nem gondolom, hogy komoly igazolások lesznek nyáron és szerintem az elmúlt évek alapján ezt ő is tudhatja ugyhogy bízom benne, hogy idáig már elkezdte csinálni a házi feladatot a meglévő játékosaink elemzésével és a helyes játék rendszer kimatekozásával.
Sok sikert neki és üdítő külsős edzőt látni az biztos!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én nagyon nem örülök neki, a német vonalnak még kevésbé,de nem szimpátia kérdése,sikerek a mérvadóak. És sok sikert neki,ez a klub érdeke.
Egy edző megítélését mindig év végén lehet megtenni, addig a bizalomnak meg kell lennie. És ez meglesz. Bajnoki cím most úgy érzem nem "elvárás",nehéz helyzetben vagyunk ,de mindig ez a fokmero nálam. De most lehet ebben engedni. Folytassa a Xavi projektet,ez a legfontosabb. Spanyol,hazai játékosokkal,jó eredményekkel. CDR-ben bízok, ott szerintem oda lehet érni a végén. BL mindig lutri,nekem nem is fokmero egy szezont tekintve az évi elegendő pár jó félidő vagy meccsel,de csoport továbbjutás megkene legyen.
Mindenesetre nem lesz könnyű dolga de Wilkommen
Egy edző megítélését mindig év végén lehet megtenni, addig a bizalomnak meg kell lennie. És ez meglesz. Bajnoki cím most úgy érzem nem "elvárás",nehéz helyzetben vagyunk ,de mindig ez a fokmero nálam. De most lehet ebben engedni. Folytassa a Xavi projektet,ez a legfontosabb. Spanyol,hazai játékosokkal,jó eredményekkel. CDR-ben bízok, ott szerintem oda lehet érni a végén. BL mindig lutri,nekem nem is fokmero egy szezont tekintve az évi elegendő pár jó félidő vagy meccsel,de csoport továbbjutás megkene legyen.
Mindenesetre nem lesz könnyű dolga de Wilkommen

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nem hittem, hogy megélem, hogy kihúzza végre 20 év után valaki a fejét a katlanból, és végre olyan edzőt hoz ide, aki külsős, de emellett rendelkezik értelmezhető eredményekkel is.
Tehát van egy Top edzőnk végre, aki úgy Top edző, hogy nem itt vált azzá, ilyen sem tudom mikor volt utoljára.
Az mondjuk nem lett egy sikersztori, de tényleg végre érkezett egy top edző.
Tehát van egy Top edzőnk végre, aki úgy Top edző, hogy nem itt vált azzá, ilyen sem tudom mikor volt utoljára.
Van Gaal volt ilyen szerintem utoljára.
Az mondjuk nem lett egy sikersztori, de tényleg végre érkezett egy top edző.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Üdv itt! Nyilván nem tuti a siker, de alighanem az elérhető, és idehozható edzők közül nála a legmagasabb az esély rá. Rettenetes mázlink van/lehet vele, kb Gündogan szinten szerintem, hogy épp ide akart jönni, és még mindig ekkora név a Barca, akármilyen állapotban is vagyunk.
Amit várok tőle:
- Közeledjünk az európai elithez felkészültségben, fizikumban
- Képesek legyünk ki-ki meccseket nyerni, szóval mentális javulást, német győzni akarás
- Ha nem is nyerjük meg, mert ahhoz mázli is kell, és lesz nálunk nagyobb esélyes, és még egy Citynek sem lehet elvárás, de meglegyen az az érzés, hogy kis szerencsével akár mi is megnyerhetjük, nem vagyunk esélytelenek. Ezt 19-ben éreztem utoljára.
- Hosszabb távú gondolkodás, mint Xavié volt. Rotáljon, toljon fiatalokat, de ne vagy 0-24-ben, vagy 20 percekre egy év alatt, hanem korukra optimalizálva a számokat. Ezzel kapcsolatban meg még annyit, hogy ha már annyira ide akart jönni, akkor gondolom eleve szimpatizál a klub irányvonalával, de fogadja el, hogy lentről meríteni kell, hogy meglegyen a keret.
33-36 éves emberekre majdnem ugyanez vonatkozik, Gündogannak és Lewynek már bőven formát kell időzítenie a nagy meccsekre.
- Jó focit. Jövőre a várhatóan gigászi madrid mellett nem várok bajnoki címet, de azért valamennyire tapadjunk, és élvezhetőek legyenek a meccseink.
- Profi hozzáállást, indulatból ne küldje el a legjobb védőnket pl (ez még Pepnél is unszimpatikus tulajdonság, de ott van miből pótolni), illetve az állományhoz igazítsa az elképzeléseket, minél jobb posztokat adni a kulcsembereknek.
- Meritokráciát, de a fenti, korral kapcsolatos korlátozással.
Mivel ő profi, bizonyított edző, aki fél év alatt 6 kupás szezont hozott össze, nem adok neki 1 év teljes türelmi időt, 1-2-3 hónapig bukdácsolhatunk, addig el tudom fogadni, hogy nem áll össze a csapata, főleg egy EB-(Olimpia) tartalmú nyár után.
Mikor érkezett utoljára BL-győztes edző hozzánk?
Amit várok tőle:
- Közeledjünk az európai elithez felkészültségben, fizikumban
- Képesek legyünk ki-ki meccseket nyerni, szóval mentális javulást, német győzni akarás
- Ha nem is nyerjük meg, mert ahhoz mázli is kell, és lesz nálunk nagyobb esélyes, és még egy Citynek sem lehet elvárás, de meglegyen az az érzés, hogy kis szerencsével akár mi is megnyerhetjük, nem vagyunk esélytelenek. Ezt 19-ben éreztem utoljára.
- Hosszabb távú gondolkodás, mint Xavié volt. Rotáljon, toljon fiatalokat, de ne vagy 0-24-ben, vagy 20 percekre egy év alatt, hanem korukra optimalizálva a számokat. Ezzel kapcsolatban meg még annyit, hogy ha már annyira ide akart jönni, akkor gondolom eleve szimpatizál a klub irányvonalával, de fogadja el, hogy lentről meríteni kell, hogy meglegyen a keret.
33-36 éves emberekre majdnem ugyanez vonatkozik, Gündogannak és Lewynek már bőven formát kell időzítenie a nagy meccsekre.
- Jó focit. Jövőre a várhatóan gigászi madrid mellett nem várok bajnoki címet, de azért valamennyire tapadjunk, és élvezhetőek legyenek a meccseink.
- Profi hozzáállást, indulatból ne küldje el a legjobb védőnket pl (ez még Pepnél is unszimpatikus tulajdonság, de ott van miből pótolni), illetve az állományhoz igazítsa az elképzeléseket, minél jobb posztokat adni a kulcsembereknek.
- Meritokráciát, de a fenti, korral kapcsolatos korlátozással.
Mivel ő profi, bizonyított edző, aki fél év alatt 6 kupás szezont hozott össze, nem adok neki 1 év teljes türelmi időt, 1-2-3 hónapig bukdácsolhatunk, addig el tudom fogadni, hogy nem áll össze a csapata, főleg egy EB-(Olimpia) tartalmú nyár után.
Mikor érkezett utoljára BL-győztes edző hozzánk?
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- szbsz
- Jugador d'estrella
Nagy nap ez a mai Culák, 7 hosszú, viszontagságos év után ismét van edzője csapatunknak!
Üdv itt Hans!

Üdv itt Hans!
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Sok sikert neki, ha tudunk minőségben igazolni és nem a korai lejáratos "termékek" jutnak csak ismét, akkor bízok benne megismétli a bm-es sikereket.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Végre, üdv köztünk!
Mázlink van vele hogy ennyire ide akart jönni, különben megint maradt volna a Marquez-"zöldfülűedző" vonal a Guardiola 2.0 kinevelése utáni vágyálom hajszolása.
Sokatmondó hogy ide akart jönni és lát a keretben potenciált, ez ilyen Real Madriddal és az utolsó évtizedes BL múlttal szép kihívás lesz ez.

Mázlink van vele hogy ennyire ide akart jönni, különben megint maradt volna a Marquez-"zöldfülűedző" vonal a Guardiola 2.0 kinevelése utáni vágyálom hajszolása.
Sokatmondó hogy ide akart jönni és lát a keretben potenciált, ez ilyen Real Madriddal és az utolsó évtizedes BL múlttal szép kihívás lesz ez.