Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

lehet nem kellett volna mondani neki hogy igazoljon el es meg mindig ott lenne!Barcaforever írta: ↑2017.12.16. 16:26:57Itt ül mellettem a barcelonia reptéren Xavi Simons, mondtam neki, hogy eligazoljon bárhová, mert várjuk nagyon a felnőtt csapatba.
Nem nehéz felismerni a hajáról.![]()
Guiu-val is elkezdődtek már a tárgyalások egy ideje csak előbb meg kellett kötni Forttal, Casadóval, Bernallal(?) pont az lyen dolgok miatt. Ráadásul Guiu-ra ráférne még egy év az Atletic-ben, mert ott is csak az utolsó meccseken kapott inkább lehetőséget. Amennyit játszott a nagy csapatban pedig szerintem nem volt kevés, főleg hogy a B-ben mennyi tapasztalata volt.

Casado az előszezont biztosan végigcsinálja. Akkor eldől, hogy Flick számít-e rá. Ha nem, jöhet a kölcsön, vagy az eladás. Hosszabbítani mindenképpen kellett vele, különben egy szűk két hét múlva ingyen mehetett volna bárhová.davi10 írta: ↑2024.06.21. 16:44:32Casado hosszabbított, 2028, hivatalos. Sokat nem láttam a gyerekből, azalatt a kevés idő alatt nem győzött meg, de ahogy olvasom fel van hypolva. Aki követi a B csapatot tudna róla pár mondatot írni? Lenne helye a kp-n?
Guiu-t pedig elvileg a Chelsea és a Bayern is nézi, vele is hosszabbítani akarunk.

Ez maradt a vége is. Unai Hernandez triplázott és adott egy gólpassszt, Guiu 1 gól 2 assist (plusz természetesen Pau Victor is betalált.)
Cubarsi nem mehet le a kicsikhez?Chino írta: ↑2024.06.02. 21:14:58A kicsik a playoff első körének odavágóján egygólos hátrányból fordítva megverték az Ibizát Guiu és Pau Victor góljával.
Mindkét gólpasszt Bernal osztotta ki.
Jövő héten otthon be lehet biztosítani a továbbjutást.
A másik ágon a Cordoba 1:0-ra megverte a Ponferradinat.
A feljutásért jelenleg egy Barca-Cordoba párosítás néz ki, de még a visszavágókon bármi történhet. Sajnos Mbacké még sérült és Fayé is a válogatottnál van.
bence0330 írta: ↑2024.05.31. 10:01:48Igen, szerintem ezért is fontos az, hogy a piacképesebb játékosoknak adjunk valami lehetőséget mindig, ha máshogy nem merjük, több gólos előnyöknél. Ez Xaviban pl. nem volt meg. Fayéval pl. lehet szerencsénk lesz, mert akkorát szólt, főleg ugye a Koemanos bombagóljaival együtt, hogy még lentről is jó eséllyel tízmilliókat adnak érte, ha megy, de lehet, hogy az ő árát is feljebb lehetett volna tornászni. A scoutrendszer oda teljesen rendben van, több, mint rendben.ocsike83 írta: ↑2024.05.31. 08:02:54
Ez elmúlt évekhez képest tényleg nagyon jók a kilátások az UP vonalon. Én már annak is örülnék, ha minden évben 2-3 név feltűnne, aztán ha itt nem is ragadnak meg, de vagy el lehet adni őket normális áron, vagy egy kölcsön + visszavásárlási opcióval (esetleg az értékesítés utáni %-okkal) mehetnének a spanyol / portugál bajnokságba.
Kicsit a vezetőségtől ezt is várnám, hogy a fiatalokat ne herdálja el, hanem valamilyen módon kösse ide őket.
Darvich ilyen még, elég nagy hype-ja volt, szezon közben tudtommal el is kapta a fonalat, bár láttam, hogy az utolsó hetekben padozott, fogalmam sincs, miért. U18-as válogatott csapatkapitánya, U19-es torna egyik legjobbja, stb, szerintem pár 20 perces vendégszereppel nagy előnyöknél 2,5 helyett legalább 10 misis lenne az értéke. Így okosban lehetne növelni az eladásokból befolyó jövedelmet akár.