2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Guiu-val is elkezdődtek már a tárgyalások egy ideje csak előbb meg kellett kötni Forttal, Casadóval, Bernallal(?) pont az lyen dolgok miatt. Ráadásul Guiu-ra ráférne még egy év az Atletic-ben, mert ott is csak az utolsó meccseken kapott inkább lehetőséget. Amennyit játszott a nagy csapatban pedig szerintem nem volt kevés, főleg hogy a B-ben mennyi tapasztalata volt.
Casado az előszezont biztosan végigcsinálja. Akkor eldől, hogy Flick számít-e rá. Ha nem, jöhet a kölcsön, vagy az eladás. Hosszabbítani mindenképpen kellett vele, különben egy szűk két hét múlva ingyen mehetett volna bárhová.davi10 írta: ↑2024.06.21. 16:44:32Casado hosszabbított, 2028, hivatalos. Sokat nem láttam a gyerekből, azalatt a kevés idő alatt nem győzött meg, de ahogy olvasom fel van hypolva. Aki követi a B csapatot tudna róla pár mondatot írni? Lenne helye a kp-n?
Guiu-t pedig elvileg a Chelsea és a Bayern is nézi, vele is hosszabbítani akarunk.
Ez maradt a vége is. Unai Hernandez triplázott és adott egy gólpassszt, Guiu 1 gól 2 assist (plusz természetesen Pau Victor is betalált.)
Cubarsi nem mehet le a kicsikhez?Chino írta: ↑2024.06.02. 21:14:58A kicsik a playoff első körének odavágóján egygólos hátrányból fordítva megverték az Ibizát Guiu és Pau Victor góljával.
Mindkét gólpasszt Bernal osztotta ki.
Jövő héten otthon be lehet biztosítani a továbbjutást.
A másik ágon a Cordoba 1:0-ra megverte a Ponferradinat.
A feljutásért jelenleg egy Barca-Cordoba párosítás néz ki, de még a visszavágókon bármi történhet. Sajnos Mbacké még sérült és Fayé is a válogatottnál van.
bence0330 írta: ↑2024.05.31. 10:01:48Igen, szerintem ezért is fontos az, hogy a piacképesebb játékosoknak adjunk valami lehetőséget mindig, ha máshogy nem merjük, több gólos előnyöknél. Ez Xaviban pl. nem volt meg. Fayéval pl. lehet szerencsénk lesz, mert akkorát szólt, főleg ugye a Koemanos bombagóljaival együtt, hogy még lentről is jó eséllyel tízmilliókat adnak érte, ha megy, de lehet, hogy az ő árát is feljebb lehetett volna tornászni. A scoutrendszer oda teljesen rendben van, több, mint rendben.ocsike83 írta: ↑2024.05.31. 08:02:54
Ez elmúlt évekhez képest tényleg nagyon jók a kilátások az UP vonalon. Én már annak is örülnék, ha minden évben 2-3 név feltűnne, aztán ha itt nem is ragadnak meg, de vagy el lehet adni őket normális áron, vagy egy kölcsön + visszavásárlási opcióval (esetleg az értékesítés utáni %-okkal) mehetnének a spanyol / portugál bajnokságba.
Kicsit a vezetőségtől ezt is várnám, hogy a fiatalokat ne herdálja el, hanem valamilyen módon kösse ide őket.
Darvich ilyen még, elég nagy hype-ja volt, szezon közben tudtommal el is kapta a fonalat, bár láttam, hogy az utolsó hetekben padozott, fogalmam sincs, miért. U18-as válogatott csapatkapitánya, U19-es torna egyik legjobbja, stb, szerintem pár 20 perces vendégszereppel nagy előnyöknél 2,5 helyett legalább 10 misis lenne az értéke. Így okosban lehetne növelni az eladásokból befolyó jövedelmet akár.
Igen, szerintem ezért is fontos az, hogy a piacképesebb játékosoknak adjunk valami lehetőséget mindig, ha máshogy nem merjük, több gólos előnyöknél. Ez Xaviban pl. nem volt meg. Fayéval pl. lehet szerencsénk lesz, mert akkorát szólt, főleg ugye a Koemanos bombagóljaival együtt, hogy még lentről is jó eséllyel tízmilliókat adnak érte, ha megy, de lehet, hogy az ő árát is feljebb lehetett volna tornászni. A scoutrendszer oda teljesen rendben van, több, mint rendben.ocsike83 írta: ↑2024.05.31. 08:02:54Ez elmúlt évekhez képest tényleg nagyon jók a kilátások az UP vonalon. Én már annak is örülnék, ha minden évben 2-3 név feltűnne, aztán ha itt nem is ragadnak meg, de vagy el lehet adni őket normális áron, vagy egy kölcsön + visszavásárlási opcióval (esetleg az értékesítés utáni %-okkal) mehetnének a spanyol / portugál bajnokságba.
Kicsit a vezetőségtől ezt is várnám, hogy a fiatalokat ne herdálja el, hanem valamilyen módon kösse ide őket.
Ez elmúlt évekhez képest tényleg nagyon jók a kilátások az UP vonalon. Én már annak is örülnék, ha minden évben 2-3 név feltűnne, aztán ha itt nem is ragadnak meg, de vagy el lehet adni őket normális áron, vagy egy kölcsön + visszavásárlási opcióval (esetleg az értékesítés utáni %-okkal) mehetnének a spanyol / portugál bajnokságba.