2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az 50%-al egyetértek, ezek azok az elejtett szösszenetek amiből lehet vonatkoztatni.bence0330 írta: ↑2024.06.26. 13:40:03Nekem az a tapasztalatom - plusz magamból kiindulva is így logikus - hogy kitérő választ csak akkor ad valaki, ha erős susmus van. Még akkor is azt szokták mondani, hogy Barcelonában vagyok, itt is maradok, mittudomén, ha van enyhe bizonytalanság, és még abból sem lehet biztosra venni, hogy tényleg marad. Ha valaki ennyire kitérő, ott én azt tippelném, hogy 50%-nál nagyobb az esély a távozásra.
Ha ő lenne a vezéráldozat, nagyon sajnálnám. Remélem a Xavi miatt megromlott viszony nincs benne a döntésben, mert akkor nagyobb lenne az ő romboló tevékenysége a klubban, mint gondoltam.
Ha nem ez, hanem csak többet akar keresni, akkor oké, érthető. Sajna a vezetőség jó irányba haladt a bérekkel, de Lewynél nagyon eltolták, és a csapat egyik legjobbjaként (még ha idén nem is) ferde szemmel néznék arra, aki 2-3-szor annyit keres, mint én, és gyengébben is teljesít.
Kíváncsi vagyok, mi lenne az ára. Gondolom 80 alatt nem nagyon hallgatunk meg semmit.
80 ért Angliaba ajándék, de ott is hova tudna menni Liverpool új edző van, bármi lehet, Arsenal meg az Aston nem igazán szokott erős lenni a BL be, Chelsa, Mu stb nem indul a bl ben, egyedül a City érné meg nekibence0330 írta: ↑2024.06.26. 13:40:03Nekem az a tapasztalatom - plusz magamból kiindulva is így logikus - hogy kitérő választ csak akkor ad valaki, ha erős susmus van. Még akkor is azt szokták mondani, hogy Barcelonában vagyok, itt is maradok, mittudomén, ha van enyhe bizonytalanság, és még abból sem lehet biztosra venni, hogy tényleg marad. Ha valaki ennyire kitérő, ott én azt tippelném, hogy 50%-nál nagyobb az esély a távozásra.
Ha ő lenne a vezéráldozat, nagyon sajnálnám. Remélem a Xavi miatt megromlott viszony nincs benne a döntésben, mert akkor nagyobb lenne az ő romboló tevékenysége a klubban, mint gondoltam.
Ha nem ez, hanem csak többet akar keresni, akkor oké, érthető. Sajna a vezetőség jó irányba haladt a bérekkel, de Lewynél nagyon eltolták, és a csapat egyik legjobbjaként (még ha idén nem is) ferde szemmel néznék arra, aki 2-3-szor annyit keres, mint én, és gyengébben is teljesít.
Kíváncsi vagyok, mi lenne az ára. Gondolom 80 alatt nem nagyon hallgatunk meg semmit.
Nekem az a tapasztalatom - plusz magamból kiindulva is így logikus - hogy kitérő választ csak akkor ad valaki, ha erős susmus van. Még akkor is azt szokták mondani, hogy Barcelonában vagyok, itt is maradok, mittudomén, ha van enyhe bizonytalanság, és még abból sem lehet biztosra venni, hogy tényleg marad. Ha valaki ennyire kitérő, ott én azt tippelném, hogy 50%-nál nagyobb az esély a távozásra.
Ezek a tipikus kitérő válaszok, nem is mondhat mást, főleg egy-egy világverseny alatt. A jövőmmel majd később foglalkozok, szeretnék maradni, de mnég tárgyalni fogok a klubbal, meglátjuk mit hoz a helnap de jól érzem magam XY csapatnál, nem jött sehonnan hivatalos ajánlat stb., Kimmich ugyanezt mondta, Nico szintén és kb. mindegyik játékos, azok is akik szinte 100%, hogy pattannak és azok is akik szinte biztosan nem.
Fabrizio:
Igen, idén már nem először. Még a PSG elleni horror visszavágón is ő adta a gól előtti kulcspasszt, nagyon feljavult hosszúindításokban idénre, jobban is lát szerintem, ez egyértelműen Xavi pozitív kézlenyomata.
Azt azért nézzük már meg milyen meccseket játszott nélküle a csapat. Bl-ben Antwerp oda-vissza, bajnokságban Cadíz (o-v), Mallorca, Betis (o), Granada, Osasuna, Las Palmas, Sevilla (o) stb., kupában Unionsitas. A legkomolyabb meccs amit nélküle játszottunk a hétfői Soci volt. De még így is kikaptunk a belgáktól, döntetlen Granada, Mallorca ellen.
Ha eladjuk,azt semmivel nem lehet megmagyarazni.A magasan feltolt vedekezeshez,elengedhetetlenek a gyors hatvedek,mint Araujo.Hibazik?Persze,mert nekem ugy tunik,hogy semmi begyakorolt sema nincs kb,es kapkodas kozben ez megtortenik.Cubarsit ilyen labdaugyesseggel szinte pazarlas hatvedkent hasznalni.Nalam o menne pivotbaChino írta: ↑2024.05.13. 17:18:50Én még a 2. pontnál is azt mondom, hogy nem szabad eladni. Araujo egy top3-as belső védő, nem olyan játékos mint mondjuk Raphinha (most mondtam egy példát) hogy vagy kell az edzőnek vagy nem. Ez a szezonja tény, hogy nem volt túl erős, de ez is magához mérten volt gyengébb. Évek óta a legmagasabb szinten játszik, a jelenlegi keretből a legnagyobb klasszisunk, akárkivel vetjük össze. Nem hiszem, hogy nála az lenne a tényező, hogy kötődik-e a klubhoz vagy sem, ráadásul 20 évesen került ide, nem egy saját nevelés.Troym írta: ↑2024.05.13. 16:08:041. Ha azért kell eladni, mert akkor jön Kimmich és Isak mondjuk, azt mondom megéri.
2. Ha azért kell eladni, mert jön új vezetőedző, aki nem kötődik a klubhoz és úgy ítéli, hogy nincs rá szüksége, akkor is az mondom hajrá el lehet adni.
3. Ha azért, hogy Zubimendi, Olmo féle középkategóriások érkezzenek, akkor hagyjuk a fenébe.
4. Ha azért, hogy itt tartsuk a védekezni nem tudó Cancelot és a játszani nem akaró erőtlen Felixet, akkor kizárt!
Mivel szerintem a 3. a legvalószínűbb eset, talán a 4., így hagyjuk. Amúgy sem értem mit akarunk Inigo féle tehervonat gyorsulású védőkkel hátul, azt a szerepet legalább Pique jobban hozta.
Azokat azért meg kellene tartani, akik alappillérei a jövő csapatának.
Mondjuk ha a hírekre hagyatkozunk Yamalon, Cubarsin és Gavin kívül már az egész keretet eladtuk, annyi a bizonyos talán hogy a Bayern télen érdeklődött (esetleg a 70 millió) és Laportáék visszadobták. Ráadásul most folyik a szerződéshosszabbítása is, szóval nem tudom, mennyire lehet komoly, hogy elengednék.
Én még a 2. pontnál is azt mondom, hogy nem szabad eladni. Araujo egy top3-as belső védő, nem olyan játékos mint mondjuk Raphinha (most mondtam egy példát) hogy vagy kell az edzőnek vagy nem. Ez a szezonja tény, hogy nem volt túl erős, de ez is magához mérten volt gyengébb. Évek óta a legmagasabb szinten játszik, a jelenlegi keretből a legnagyobb klasszisunk, akárkivel vetjük össze. Nem hiszem, hogy nála az lenne a tényező, hogy kötődik-e a klubhoz vagy sem, ráadásul 20 évesen került ide, nem egy saját nevelés.Troym írta: ↑2024.05.13. 16:08:041. Ha azért kell eladni, mert akkor jön Kimmich és Isak mondjuk, azt mondom megéri.
2. Ha azért kell eladni, mert jön új vezetőedző, aki nem kötődik a klubhoz és úgy ítéli, hogy nincs rá szüksége, akkor is az mondom hajrá el lehet adni.
3. Ha azért, hogy Zubimendi, Olmo féle középkategóriások érkezzenek, akkor hagyjuk a fenébe.
4. Ha azért, hogy itt tartsuk a védekezni nem tudó Cancelot és a játszani nem akaró erőtlen Felixet, akkor kizárt!
Mivel szerintem a 3. a legvalószínűbb eset, talán a 4., így hagyjuk. Amúgy sem értem mit akarunk Inigo féle tehervonat gyorsulású védőkkel hátul, azt a szerepet legalább Pique jobban hozta.
Igazából mi csak találgatjuk, mennyire vagyunk rászorulva. Remélhetőleg tényleg nem. De egy ideje már jönnek a hírek, hogy nem érinthetetlen. Lehet, hogy ő maga szeretne távozni, vagy Laportáék belőle akarják finanszírozni Xavi kívánságait.
Annyira azért nem vagyunk rászorulva, hogy mindenáron el kelljen adni. Ha valaki ad érte ennyit, menjen, de mondjuk 70-ért én biztos nem adnám.
Én is sokszor felhozom itt a fórumon, hogy abból amikor sok pénzt kerestünk még az életben nem jöttünk ki jól. A többi csapat tudja, hogy lehúzhat minket (a szokásosnál is jobban) mi meg kapkodunk. Mellesleg a mai piacon 100M nem sok sajnos. Örüljünk, hogy vannak végre normális védőink gondolva itt a tavalyi bajnoki címre amit a védelem hozott le (Busquetsel). A tavaszi hibák nem tudom hogyan feledtetik, hogy szezonok óta nem csak a legjobb védőnk de fejben tudásban konkrétan a legjobb játékosunk Gavival. Mindenkit ki kell vágni akinek van pár rossz meccse attól függetlenül, hogy az kinek a hibája. Aztán meg mehet az álmodozás olyan játékosokról akik csilliókba kerülnek meg eladni se akarják nekünk.La Pulga írta: ↑2024.05.13. 11:15:54A vilag legnagyobb hulyesege lenne Araujo-t eladni, fuggetlenul a tavaszi hibai miatt. Igazabol szinte jatekos nincs a csapatban, aki a szintjehez merten teljesitett volna. Az oke, hogy kapnank erte sok penzt. Neymar-ert is kaptunk aztan sikerult belole ket total csod igazolast hozni. En Kounde-t is es Ara-t is megtartanam, vegre van ket vilagklasszis vedonk, eveken keresztul problemank volt ezzel. Cubarsi-val vannak ketelyeim, anno volt nalunk egy Bartra is, akit kovetkezo Puyolkent aposztrofaltak, aztan hol van o most.
Ezt érzem én is. A Bayern-es hírek után nagy szavakat használt, de érdekes módon pont azóta nincs ott fejben, amiből nekem az jön le, hogy mégis megingatta a dolog. Én szeretném ha maradna, de ha a játékos inkább menne, akkor jó pénzért elengedném. Kiváló védő, de pl. Mbappé teljesítményét is látszik a szezonban, hogy ő már fejben elengedte a párizsi kalandot, Araujo-tól sem kellene még egy olyan szezon, mint az idei. Ha 100 százalékik biztos benne, hogy itt akarja folytatni, akkor maradjon.Peter írta: ↑2024.05.12. 23:48:45Korábbi szezonok alatt a kétely szikrája sem merült fel volna bennem a sráccal kapcsolatban, de most egyáltalán nem lepődnék meg, ha menni akarna.
Máshol járt ő fejben már tavasszal. Hogy ez a máshol nála mit jelentett, azt csak ő tudhatja.
Ha eladjuk, akkor a könnyen jött pénz, nagyon könnyen fog elmenni.
Tűzoltó akcióban pikk pakk elégetnénk.
Szerintem a Bayernnek ugyanakkora blama volt ez a szezon mint nekünk, de nekik van az a penzcsap amit ki tudnak nyitni. 100 fölött nem biztos, hogy mozdíthatatlan lenne. Jöjjön fel Faye, itt van Kounde, Cubarsi, Inigo, szerezzünk egy echte jobbhatvedet vagy építsük be Fortot és megvagyunk.Peter írta: ↑2024.05.12. 23:48:45Korábbi szezonok alatt a kétely szikrája sem merült fel volna bennem a sráccal kapcsolatban, de most egyáltalán nem lepődnék meg, ha menni akarna.
Máshol járt ő fejben már tavasszal. Hogy ez a máshol nála mit jelentett, azt csak ő tudhatja.
Ha eladjuk, akkor a könnyen jött pénz, nagyon könnyen fog elmenni.
Tűzoltó akcióban pikk pakk elégetnénk.
Korábbi szezonok alatt a kétely szikrája sem merült fel volna bennem a sráccal kapcsolatban, de most egyáltalán nem lepődnék meg, ha menni akarna.
Nem, de nem is erről van(volt) szó. Egy szóval sem mondta, írta senki, hogy rossz védő.ElBartimaeus írta: ↑2024.04.30. 13:23:01Araujo sem lesz rossz védő 2-3 hiba miatt, legalábbis addig nem, ameddig nem ez lesz a megszokott tőle.