Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát igen, ez így van, erről beszéltem, hogy kéne még középhátvéd. De mekkora "felháborodást" keltett.
Plusz 2 játékos marad eladási listára: FdJ és Raphinha. Előbbi sérült és úgyis ingyen lép le 2026-ban, úgyhogy marad a brazil.
Azért ez borítja rendesen a kártyapaklit.
"Mondd csak kedves sportigazgatóm, hogy mondod katalánul, hogy negyvenmilliót még hajlandóak vagyunk adunk érte, de egy centtel sem többet?"
Tavaly még gránátvörös-kékre festette a haját is... azért ennyit csak nem változik a világ. Amúgy piszok jó védő nem örülnék neki, ha elmenne. Őt speciel nem tudjuk pótolni.
Az 50%-al egyetértek, ezek azok az elejtett szösszenetek amiből lehet vonatkoztatni.bence0330 írta: ↑2024.06.26. 13:40:03Nekem az a tapasztalatom - plusz magamból kiindulva is így logikus - hogy kitérő választ csak akkor ad valaki, ha erős susmus van. Még akkor is azt szokták mondani, hogy Barcelonában vagyok, itt is maradok, mittudomén, ha van enyhe bizonytalanság, és még abból sem lehet biztosra venni, hogy tényleg marad. Ha valaki ennyire kitérő, ott én azt tippelném, hogy 50%-nál nagyobb az esély a távozásra.
Ha ő lenne a vezéráldozat, nagyon sajnálnám. Remélem a Xavi miatt megromlott viszony nincs benne a döntésben, mert akkor nagyobb lenne az ő romboló tevékenysége a klubban, mint gondoltam.
Ha nem ez, hanem csak többet akar keresni, akkor oké, érthető. Sajna a vezetőség jó irányba haladt a bérekkel, de Lewynél nagyon eltolták, és a csapat egyik legjobbjaként (még ha idén nem is) ferde szemmel néznék arra, aki 2-3-szor annyit keres, mint én, és gyengébben is teljesít.
Kíváncsi vagyok, mi lenne az ára. Gondolom 80 alatt nem nagyon hallgatunk meg semmit.
80 ért Angliaba ajándék, de ott is hova tudna menni Liverpool új edző van, bármi lehet, Arsenal meg az Aston nem igazán szokott erős lenni a BL be, Chelsa, Mu stb nem indul a bl ben, egyedül a City érné meg nekibence0330 írta: ↑2024.06.26. 13:40:03Nekem az a tapasztalatom - plusz magamból kiindulva is így logikus - hogy kitérő választ csak akkor ad valaki, ha erős susmus van. Még akkor is azt szokták mondani, hogy Barcelonában vagyok, itt is maradok, mittudomén, ha van enyhe bizonytalanság, és még abból sem lehet biztosra venni, hogy tényleg marad. Ha valaki ennyire kitérő, ott én azt tippelném, hogy 50%-nál nagyobb az esély a távozásra.
Ha ő lenne a vezéráldozat, nagyon sajnálnám. Remélem a Xavi miatt megromlott viszony nincs benne a döntésben, mert akkor nagyobb lenne az ő romboló tevékenysége a klubban, mint gondoltam.
Ha nem ez, hanem csak többet akar keresni, akkor oké, érthető. Sajna a vezetőség jó irányba haladt a bérekkel, de Lewynél nagyon eltolták, és a csapat egyik legjobbjaként (még ha idén nem is) ferde szemmel néznék arra, aki 2-3-szor annyit keres, mint én, és gyengébben is teljesít.
Kíváncsi vagyok, mi lenne az ára. Gondolom 80 alatt nem nagyon hallgatunk meg semmit.
Nekem az a tapasztalatom - plusz magamból kiindulva is így logikus - hogy kitérő választ csak akkor ad valaki, ha erős susmus van. Még akkor is azt szokták mondani, hogy Barcelonában vagyok, itt is maradok, mittudomén, ha van enyhe bizonytalanság, és még abból sem lehet biztosra venni, hogy tényleg marad. Ha valaki ennyire kitérő, ott én azt tippelném, hogy 50%-nál nagyobb az esély a távozásra.
Ezek a tipikus kitérő válaszok, nem is mondhat mást, főleg egy-egy világverseny alatt. A jövőmmel majd később foglalkozok, szeretnék maradni, de mnég tárgyalni fogok a klubbal, meglátjuk mit hoz a helnap de jól érzem magam XY csapatnál, nem jött sehonnan hivatalos ajánlat stb., Kimmich ugyanezt mondta, Nico szintén és kb. mindegyik játékos, azok is akik szinte 100%, hogy pattannak és azok is akik szinte biztosan nem.
Fabrizio:
Igen, idén már nem először. Még a PSG elleni horror visszavágón is ő adta a gól előtti kulcspasszt, nagyon feljavult hosszúindításokban idénre, jobban is lát szerintem, ez egyértelműen Xavi pozitív kézlenyomata.
Azt azért nézzük már meg milyen meccseket játszott nélküle a csapat. Bl-ben Antwerp oda-vissza, bajnokságban Cadíz (o-v), Mallorca, Betis (o), Granada, Osasuna, Las Palmas, Sevilla (o) stb., kupában Unionsitas. A legkomolyabb meccs amit nélküle játszottunk a hétfői Soci volt. De még így is kikaptunk a belgáktól, döntetlen Granada, Mallorca ellen.
Ha eladjuk,azt semmivel nem lehet megmagyarazni.A magasan feltolt vedekezeshez,elengedhetetlenek a gyors hatvedek,mint Araujo.Hibazik?Persze,mert nekem ugy tunik,hogy semmi begyakorolt sema nincs kb,es kapkodas kozben ez megtortenik.Cubarsit ilyen labdaugyesseggel szinte pazarlas hatvedkent hasznalni.Nalam o menne pivotbaChino írta: ↑2024.05.13. 17:18:50Én még a 2. pontnál is azt mondom, hogy nem szabad eladni. Araujo egy top3-as belső védő, nem olyan játékos mint mondjuk Raphinha (most mondtam egy példát) hogy vagy kell az edzőnek vagy nem. Ez a szezonja tény, hogy nem volt túl erős, de ez is magához mérten volt gyengébb. Évek óta a legmagasabb szinten játszik, a jelenlegi keretből a legnagyobb klasszisunk, akárkivel vetjük össze. Nem hiszem, hogy nála az lenne a tényező, hogy kötődik-e a klubhoz vagy sem, ráadásul 20 évesen került ide, nem egy saját nevelés.Troym írta: ↑2024.05.13. 16:08:041. Ha azért kell eladni, mert akkor jön Kimmich és Isak mondjuk, azt mondom megéri.
2. Ha azért kell eladni, mert jön új vezetőedző, aki nem kötődik a klubhoz és úgy ítéli, hogy nincs rá szüksége, akkor is az mondom hajrá el lehet adni.
3. Ha azért, hogy Zubimendi, Olmo féle középkategóriások érkezzenek, akkor hagyjuk a fenébe.
4. Ha azért, hogy itt tartsuk a védekezni nem tudó Cancelot és a játszani nem akaró erőtlen Felixet, akkor kizárt!
Mivel szerintem a 3. a legvalószínűbb eset, talán a 4., így hagyjuk. Amúgy sem értem mit akarunk Inigo féle tehervonat gyorsulású védőkkel hátul, azt a szerepet legalább Pique jobban hozta.
Azokat azért meg kellene tartani, akik alappillérei a jövő csapatának.
Mondjuk ha a hírekre hagyatkozunk Yamalon, Cubarsin és Gavin kívül már az egész keretet eladtuk, annyi a bizonyos talán hogy a Bayern télen érdeklődött (esetleg a 70 millió) és Laportáék visszadobták. Ráadásul most folyik a szerződéshosszabbítása is, szóval nem tudom, mennyire lehet komoly, hogy elengednék.
Én még a 2. pontnál is azt mondom, hogy nem szabad eladni. Araujo egy top3-as belső védő, nem olyan játékos mint mondjuk Raphinha (most mondtam egy példát) hogy vagy kell az edzőnek vagy nem. Ez a szezonja tény, hogy nem volt túl erős, de ez is magához mérten volt gyengébb. Évek óta a legmagasabb szinten játszik, a jelenlegi keretből a legnagyobb klasszisunk, akárkivel vetjük össze. Nem hiszem, hogy nála az lenne a tényező, hogy kötődik-e a klubhoz vagy sem, ráadásul 20 évesen került ide, nem egy saját nevelés.Troym írta: ↑2024.05.13. 16:08:041. Ha azért kell eladni, mert akkor jön Kimmich és Isak mondjuk, azt mondom megéri.
2. Ha azért kell eladni, mert jön új vezetőedző, aki nem kötődik a klubhoz és úgy ítéli, hogy nincs rá szüksége, akkor is az mondom hajrá el lehet adni.
3. Ha azért, hogy Zubimendi, Olmo féle középkategóriások érkezzenek, akkor hagyjuk a fenébe.
4. Ha azért, hogy itt tartsuk a védekezni nem tudó Cancelot és a játszani nem akaró erőtlen Felixet, akkor kizárt!
Mivel szerintem a 3. a legvalószínűbb eset, talán a 4., így hagyjuk. Amúgy sem értem mit akarunk Inigo féle tehervonat gyorsulású védőkkel hátul, azt a szerepet legalább Pique jobban hozta.