2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Arról nem beszélve, h 6 milliót ad neki a Chealse ami számomra röhejes! 17 évesen, ha valakit ez vezérel had menjenocsike83 írta: ↑2024.06.25. 13:01:47Egyik mehet, mert olyan a szerződése. A másik meg nem akar. Ennyi a különbség.
Nyilván be lehet dobni Guiu-t. De valaki írta korábban már, hogy aki 17 évesen stabil helyet akar magának, az menjen nyugodtan tovább....
Amúgy a Chelsea-ben mit akar? 20. csatárnak? A Bayernben? Kane mögött ott van Tel....
Pontosat nem lehet tudni, de a sport arról a változóról azt írta, hogy könnyen megszerezhető.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.06.25. 13:01:14Marc Guiu will soon sign for Chelsea - agreement closed and decison made. The English club will pay his €6m release clause.
Barça offered him €2m gross plus variables, Chelsea tripled the offer.#FCB
Via: @Luis_F_Rojo [marca]
Most teszik fel Casadót...
Megnéztem most egy hosszabb összefoglalót róla. Háááát...ha a negyedét megcsinálja annak, ami abban volt, akkor kétszer jobb lesz mint a prime Neymar/Ronaldinho a Barcábanbence0330 írta: ↑2024.06.25. 13:17:27Az új Hullos gyerekkel kapcsolatban meg ha véletlen jönne, megvárnám, mit tud, mert semmit nem tudunk róla. A radaron nem annyira lévő játékosok leigazolása mindig izgalmas tud lenni, azért ha valaki a másodosztályban 15 milliós játékos, és még relatív fiatal, az jelenthet jó is. Akár. Kvara kb ebben a korban még a grúz ligában volt, biztos sok WTF hozzászólás érkezett a leigazolására. Minden évben van pár ilyen igazolás európában, ami nagyon bejön.
Csak a tavalyi highlightsa tele van olyan gólokkal, mint sarkazásos, rabona.
gránit írta: ↑2024.06.25. 13:02:38Hány balszélsőnk van? Hány védekezni is tudó szárnyvédőnk van? A tartalékokról nem is beszélve. Eközben ebben a rendszerben a Gündogan-Pedri-Fermín-hármasból kettő kimarad, ami szerintem pazarlás. Komolyabb erő szerintem, ha ebből egyszerre kettő van a pályán. Pont ott karcsúsodnánk ebben a rendszerben, ahol szerintem még egész jól állunk.
Az előérzet tekintetében éppen azért vagyok én egyelőre "neutrális", mert amit utána írsz, arról nekem is hasonló a véleményem. Ehhez hozzáadom azt, hogy EB, Copa és nyár ide vagy oda, de feltünően nagy a sajtócsend Flick körül, ami inkább ennek a sajtócsendnek a tudatosságát tükrözheti.
Hány balszélsőnk van? Hány védekezni is tudó szárnyvédőnk van? A tartalékokról nem is beszélve. Eközben ebben a rendszerben a Gündogan-Pedri-Fermín-hármasból kettő kimarad, ami szerintem pazarlás. Komolyabb erő szerintem, ha ebből egyszerre kettő van a pályán. Pont ott karcsúsodnánk ebben a rendszerben, ahol szerintem még egész jól állunk.bence0330 írta: ↑2024.06.25. 12:51:38Ezt miért érzed így?gránit írta: ↑2024.06.25. 12:01:30Ha engednek minket igazolni, akkor is Flick eddig alkalmazott rendszeréhez lenne szükség a legtöbb igazolásra. Még ha 150 milliót elkölthetnénk, akkor sem lenne egyszerű dolgunk. A jelenlegi keret elég messze van a 4-2-3-1-től. Még ha költekezhetnénk sem lenne könnyű feladat.
Egyik mehet, mert olyan a szerződése. A másik meg nem akar. Ennyi a különbség.
Ezt miért érzed így? Szerintem egész szezonban 4-2-3-1 után ordított a keretünk. Xavi néha alkalmazta is pár félidőre, ezek a legjobb, legattraktívabb percek voltak. Nem véletlenül, ez talán a legmodernebb, legtámadóbb szellemű felfogás, kbázi 4 támadóval akár, attól függően, ki a 10-es. Egy balszélső és egy vkp kéne hozzá.gránit írta: ↑2024.06.25. 12:01:30Ha engednek minket igazolni, akkor is Flick eddig alkalmazott rendszeréhez lenne szükség a legtöbb igazolásra. Még ha 150 milliót elkölthetnénk, akkor sem lenne egyszerű dolgunk. A jelenlegi keret elég messze van a 4-2-3-1-től. Még ha költekezhetnénk sem lenne könnyű feladat.
Nincsenek jó előérzeteim. Pont ahhoz a rendszerhez lenne szükség a legtöbb igazolásra, amellyel Flick leginkább játszott, és ami úgy néz ki, előttünk áll. Pénzért igazolni viszont nem biztos, hogy túlzottan engednek majd minket, így az ilyen Jadon Philogene-félékre fanyalodunk. A hideg kiráz attól, hogy ilyen játékosok érkezzenek. Angol másodosztály, 12 gól. Remélem, kacsa. Ha egy olyan rendszert választunk, amelyhez sokat kell igazolnunk, és pénzért nem igazolhatunk, az a középszer dömingjét jelentheti.Peter írta: ↑2024.06.25. 11:44:42Én úgy az egészre, hogy milyen lesz a "Flick entrée".
Koeman a "Suarez", Xavi az "elmúlt köré a jövőt" belépők után valami bizalomgerjesztőnek örülnék.
Mindkét belépő árulkodott a habitusról, szemléletről, mentalitásról.
Amúgy érdeklődve, de teljesen neutrálisan nézek előre. Lövésem nincs, hogy mit várhatunk el valójában Flicktől.
Nem felejtem el, hogy stílszerűen Koemantől a védelem, Xavitól a középpálya gatyába rázását vártuk.....![]()
Én úgy az egészre, hogy milyen lesz a "Flick entrée".
Nem, ha nem akar menni, nem tudjuk eladni, ahhoz az ő beleegyezése szükséges. Eddig is jöttek érte 90 milliós ajánlatok, de nem akart menni, és nem is tettünk meg mindent azért, hogy menjen.
LaMasia1-nek van igaza. Mindenki a piacon van, csak az ár a kérdés. Ad absurdum idejön egy sejk, 200 millióért vinné Frenkie-t, nyilván eladjuk. Látod mégiscsak a piacon van....
Nem lehet piacképes, amíg én azt nem mondom, hogy az. Nem piacképes, mert nem elérhető a vevők számára. Ha valami nem elérhető a vevők számára, az nem piacképes. Mert eladhatatlan. Nem az értéke miatt. Éppen ezért itt ketté is válik az érték és a piacképesség. De Jong piacképessége is csak akkor nyer értelmet, ha a piacon lesz, így ennek elérését a piacképesség nem hogy kizárja, hanem éppenhogy megköveteli.
Nem ezért, hanem
A távozása már ebből következne.
Ne már...gránit írta: ↑2024.06.25. 02:34:17Két teljesen külön dolog, hogy mi mennyit ér, és mi mennyire piacképes. A lakásomnak van egy értéke, de nem piacképes, mert nem adom el. De Jong akkor válik piacképessé, ha a piac része lesz. A piacnak pedig akkor lesz a része, ha odakerül.
Senkit nem kell csak azért játszatni, mert magas a fizetése. Csak a teljesítmény számít.
Két teljesen külön dolog, hogy mi mennyit ér, és mi mennyire piacképes. A lakásomnak van egy értéke, de nem piacképes, mert nem adom el. De Jong akkor válik piacképessé, ha a piac része lesz. A piacnak pedig akkor lesz a része, ha odakerül.
Nem, attól még nincs jelen a piacon.
A padra akkor kerülne az én meglátásom szerint, ha szép szóval nem lehetne távozásra bírni és eladólistára tenni, tehát a piacra dobni. Így a padra kerülne, nem bosszúból, nem haragból, nem rosszindulatból, nem büntetésből, hanem azért, mert nem ő a megfelelő játékos a posztra. Amit Bence írt ezzel kapcsolatban, teljesen igaz. Egyszerűen sokkal jobbak voltunk tavasszal nélküle. Ő sem stabilitást, sem gördülékeny labdajáratást nem tud adni a csapatnak. A bajnokságban adott NULLA gólpassza nagyon durva. Egy ideig még védtem is, hogy másodszándékból olykor-olykor benne van egy-egy gólban, de ez az ő posztján egyszerűen menthetetlen. Ha nem lenne hajlandó magától távozni, akkor én a padra raknám, és játszatnék mást. Ezután eldönthetné, hogy szeretné-e, hogy 2026-ban véget érjen az érdemi pályafutása. Ha jóérzést nem is, de annyit kinézek belőle, hogy a zsebére hallgatna, és elmenne télen egy másik csapatot lehúzni. Vagy ha ezt felvázolnám neki, már nyár végén.
Ezzel megintcsak nem értek egyet. Senkit nem kell csak azért játszatni, mert magas a fizetése. Csak a teljesítmény számít.
Ezzel a logikával a lakásod egy fillért nem ér addig, ameddig fel nem teszed az ingatlan.com-ra...
Nagyon szívesen kifejtem. Piacképes csak akkor lehet, ha jelen van a piacon. A piacra pedig csak akkor kerül, ha elérjük, hogy oda kerüljön. Ha nem érjük el, hogy odakerüljön, akkor értelmezhetetlen a piacképesség, mert nem része a piacnak. Tehát nincs értelme a piacképességére hivatkozva elutasítani a távozásra bírását, mert pont akkor válik piacképessé, ha távozásra bírjuk. Ilyen egyszerű.
Nem értem milyen szavam ütne bármit.