Európa-bajnokságok & Világbajnokságok
Értem én, hogy a portugáloknak tét nélküli a meccs, de a cseréiknek pont most kéne ütnie. Ehhez képest szégyelnletes teljesítmény tőlük.
A másik mecsen is jött az egyenlítés, biztos ami biztos.
A másik mecsen is jött az egyenlítés, biztos ami biztos.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Több mint baj van. De hozzáteszem a végy egy jó kapust és elől Kvaratshkelia nagyon szép csapatot formál a köztük lévő emberekkel. Minden meccsen gól, tőlük elvenni hogy megérdemlik,nem lehet.

Na akkor ez ennyi volt, bőröndöt elő.
Nekem ők lettek a nagy kedvenceim. Elképesztő szívvel játszanak minden meccsen.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Igen. Egyik legszimpatikusabb csapat számomra idén. Persze simán kaphatnak 4 gólt erre, de ma sem tököltek, vért ittak. És csaK 1-2 magas szinten jegyzett játékosuk akad, Kvara, meg a kapus.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Grúzia úgy döntött, hogy továbbjut.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Döntetlen a szlovák-roman de közel sem a békés fajta. Nagy hajtás van,jó kis csorte. A játék mindenképpen jobb mint az időjárás Frankfurtban, villámlás özönvíz, igazi ítéletidő.
Szerk: ukránok 4 ponttal kiestek,szegény embert még az ág is húzza
Szerk2: Vezet Georgia,baj van
Szerk: ukránok 4 ponttal kiestek,szegény embert még az ág is húzza
Szerk2: Vezet Georgia,baj van

- bence0330
ktm írta: ↑2024.06.26. 02:27:49Angol jatekosok tul vannak hypeolva, a pl lehet nem, de nem szabad elfelejteni, hogy ott is a legiosok toljak az igazi focit. Olvastam itt korabban, hogy valaki arra hivatkozott, hogy talan 3 topligaban is angol jatekos lett a legjobb(Foden?, Kane?, Bellingham?), csak az lett elfelejtve, hogy milyen csapatokbol jonnek es kik jatszanak alajuk(nem angolok).
Holnap necces lesz, szerintem a tet nelkuli meccset jatszo, velhetoen szetrotalt portugalokban is benne van a zako. A masik meccs meg egy az egybe olasz-horvat, barmi lehet.
Édesmindegy kik játszanak alájuk, lehettek volna azok a bizonyos légiósok is bajnokság legjobbjai, meg rúghattak volna 27-30 gólokat úgy, hogy Bellingham-Fodenék játszottak alájuk.

A franciák keretén meg pláne nem lehet vitatkozni, hogy a legerősebb, és ugyanolyan rosszak, mint az angolok. Ha jobbak, akkor egy halvány Mbappéval, kb a keretük is annyival erősebb. Ez is mutatja, hogy nem ezen múlik, hanem hogy miképpen funkcionálnak csapatként, és ez mindkettőnél botrány. És pont az mutatja az erejüket, hogy még ilyen hulladék játékkal is veszély nélkül, veretlenül mehetnek tovább.
A portugáloktól annyira nem félek, jobban összerakott csapat, mint a két másik nagy. Szerintem ott szétrotálva is benne van akár a gála lehetősége is, még ha nem is az a valószínű.
Az argentinok nagy nehezen elgyűrték Chilét, úgyhogy 6 ponttal állnak két kör után, gond ott már nem lesz.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Amikor látszott, hogy valószínűleg másokon is fog múlni sorsunk, már akkor éreztem, hogy angolokon elmehet. A csoportelsőség megvan nekik, de játék alapján még a franciáknál is jobban alulteljesítenek. Szerintem az első igazán komoly csapat ellen elvéreznem, de masszívabb középcsapat is elkaphatja őket.
Most nehéz a helyzetünk. Ahogy írod, a portugáloknak már nincs szüksége pontra. Abban bízom, hogy akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, bizonyítani akarnak, az talán elég lehet.
A másik meccsen egy kicsivel erősebbnek érzem most a törököket, szóval azért ott is reménykedem, hogy min. x-re jók lesznek.
A másik csoportban pedig ha van eszük a románoknak és szlovákoknak, játszanak egy x-et, és akkor mindkettő továbbmegy.
?Ha a mi válogatottunk kihúzott volna Anglia ellen egy ilyen döntetlent, akkor az illetékesek eufóriában lennének. Most fanyalgunk az angolok játékán és lehetelennek tartjuk, hogy egy kis csapat elérhet ilyen eredményt.
Tényleg nem a legjobb ez a lebonyolítás, a szurkolókból, a kommentátorokból sem a legjobbat hozza ki.
Igen, örülnénk, ha mi x-elnénk az angolokkal, ahogy a szlovénoktól is nagyon szép eredmény. Nem is velük van baj, hanem az angolokkal, akiknek a modern érában még nem volt ilyen erős kerete, és ennyi labdaügyes embere. Bellingham, Kane, Foden

Angol jatekosok tul vannak hypeolva, a pl lehet nem, de nem szabad elfelejteni, hogy ott is a legiosok toljak az igazi focit. Olvastam itt korabban, hogy valaki arra hivatkozott, hogy talan 3 topligaban is angol jatekos lett a legjobb(Foden?, Kane?, Bellingham?), csak az lett elfelejtve, hogy milyen csapatokbol jonnek es kik jatszanak alajuk(nem angolok).
Holnap necces lesz, szerintem a tet nelkuli meccset jatszo, velhetoen szetrotalt portugalokban is benne van a zako. A masik meccs meg egy az egybe olasz-horvat, barmi lehet.
Ha a mi válogatottunk kihúzott volna Anglia ellen egy ilyen döntetlent, akkor az illetékesek eufóriában lennének. Most fanyalgunk az angolok játékán és lehetelennek tartjuk, hogy egy kis csapat elérhet ilyen eredményt.
Tényleg nem a legjobb ez a lebonyolítás, a szurkolókból, a kommentátorokból sem a legjobbat hozza ki.
Ráadásul ha eltörölnénk a selejtezőket, hamarabb véget érne a klubszezon, így a nem válogatott játékosoknak sokkal több idejük maradna regenerálódni a következő szezonra. A válogatottaknak pedig több idejük maradna a felkészülésre, és összességében a válogatott játékosok is többet pihenhetnének nyáron.
Annak semmi értelmét nem látom, hogy lejátszanak egy selejtezősorozatot, csak azért, hogy kb mindenki kijusson. Luxemburg pótselejtezőt játszott. Ez mindent elmond a jelenlegi rendszer értelmetlenségéről. Selejtezőznek, aztán kb mindenki kijut. Sok értelme van ezeknek a meccseknek, miközben számtalanszor megszakítják a klubszezont, és szenvednek el játékosok ezeken a meccseken klubszezont befolyásoló sérüléseket.
Az EB vagy legyen a topcsapatok tornája, és játsszanak ezért selejtezőket a csapatok, vagy legyen ott minden európai csapat a tornán, és ne játszunk felesleges selejtezőmeccseket. A két szék közé esni viszont semmi értelme.
Az angol csapat meg meccsről meccsre igazolja a véleményemet. Túl vannak sztárolva, ahogy az angol foci úgy általában. Akkor is ez lesz a véleményem, ha megnyerik az EB-t, mert még megnyerhetik. De a hájphoz képest ez egy nagy semmi.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
És még a sárgák is egyenlők,így tényleg Dánia a második.
Hozzáteszem angoloknak ez volt a tökéletes, könnyebb ágra kerültek. Bár a hollandok ellen lesz feladatuk rögtön. Nagyon kíváncsi vagyok arra a meccsre, mert mindkettő többre képes.
Hozzáteszem angoloknak ez volt a tökéletes, könnyebb ágra kerültek. Bár a hollandok ellen lesz feladatuk rögtön. Nagyon kíváncsi vagyok arra a meccsre, mert mindkettő többre képes.

- bence0330
Ha nem az EB-n lennénk, azt mondanám, hogy ez egy nyílt edzőbuktatás. Ilyen nincs, hogy labda nélküli mozgás nélkül végigtoljanak 3 meccset a legnagyobb iramú bajnokságból érkező játékosok, vagy hogy Bellingham ne legyen képes egy épkézláb passzra, vagy hogy két szélső és egy center, akik együtt 99 gólt rúgtak a szezonban, ne tudjanak kb kaput találni sem.
Remélem SG napjai meg vannak számlálva.
Az az idegesítő, hogy még így is nagyon jó a csapat eredmény terén évek óta, stabilak, most is veretlenül mentek tovább, mint általában. De maga a játék egy Alavestől sem lenne kb elég, és ott legalább megérti az ember, miért ez a taktika.
Remélem SG napjai meg vannak számlálva.
Az az idegesítő, hogy még így is nagyon jó a csapat eredmény terén évek óta, stabilak, most is veretlenül mentek tovább, mint általában. De maga a játék egy Alavestől sem lenne kb elég, és ott legalább megérti az ember, miért ez a taktika.
Annyira kínszenvedés volt ez a csoport, egy csapatot se engedtem volna tovább, nemhogy hármat
Dánia végül úgy előzte meg Szlovéniát( pontszám, gk, sárga lapok azonosak), hogy a selejtezőben elért eredmény vagy mi jobb volt.
Holnap meg lehet izgulni, hogy a csehek ne nyerjenek. Köszönjük tornaesélyeseiAnglia.

Dánia végül úgy előzte meg Szlovéniát( pontszám, gk, sárga lapok azonosak), hogy a selejtezőben elért eredmény vagy mi jobb volt.
Holnap meg lehet izgulni, hogy a csehek ne nyerjenek. Köszönjük tornaesélyeseiAnglia.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Szlovének előtt azért le a kalappal mégha ez nekünk egyelőre nem is jó. De veretlenek maradtak,és végül másodikok.
Nekem Szerbia egy kicsit csalódás,ha égett a ház akkor kicsit feljebb kapcsoltak minden meccsen,de a rájuk jellemző szenvedélyes csapat közelében sem jártak.
Maradt még két esély,nyilván inkább egy. Torok-Cseh lesz a kulcs holnap. Grúzok szimpatikusan,hol játszottak eddig de csak nem nyernek a portugálok ellen.
Nekem Szerbia egy kicsit csalódás,ha égett a ház akkor kicsit feljebb kapcsoltak minden meccsen,de a rájuk jellemző szenvedélyes csapat közelében sem jártak.
Maradt még két esély,nyilván inkább egy. Torok-Cseh lesz a kulcs holnap. Grúzok szimpatikusan,hol játszottak eddig de csak nem nyernek a portugálok ellen.

Szidtam az ótvar olasz csapatot tegnap, az angolokra nincsenek szavak.
Egyszer már írtam itt egy élőben, hogy nálam biztosan nem ő lenne a kijelölt a tizire, ha így rúgja. Most is elsőre kimaradt ugyanúgy, mint valamelyik bajnokin, de szerencséjére csóri kapus lába elmozdulhat a gólvonalról a bakkecskés toporgása közben.
A PL krémje azért elég egyenrangú a 2 milliós kis ország csapatával.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Szerintem ilyenkor jön a sarga-piros tábla. És a dánoknak több a sargajuk
Ablak főleg mostanában azért megingott párszor a Ligában,de ezen az EB-n O és Donnarumma kiemelkedik.

- bence0330
UEFA oldaláról:
a. higher number of points obtained in the matches played among the teams in question
b. superior goal difference resulting from the matches played among the teams in question
c. higher number of goals scored in the matches played among the teams in question
d. if, after having applied criteria a) to c), teams still have an equal ranking, criteria a) to c) are reapplied exclusively to the matches between the remaining teams to determine their final rankings. If this procedure does not lead to a decision, criteria e) to i) apply in the order given to the two or more teams still equal
e. superior goal difference in all group matches
f. higher number of goals scored in all group matches
g. lower disciplinary points total based only on yellow and red cards received by players and team officials in all group matches (red card = 3 points, yellow card = 1 point, expulsion for two yellow cards in one match = 3 points)
h. position in the overall European Qualifiers rankings, or if Germany, the host association team, is involved in the comparison, drawing of lots
Lehet, hogy a sárgákon fog múlni. Mintha a vb-n lett volna egy ilyen. Vagy csak kilátásban volt. Nem néztem utána, a két csapat közt melyik áll jobban ilyen téren, lehet hogy a weboldal csak random módon valamelyiket előre tette, ha nincs benne az algoritmusában a a sárgás szabály.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.06.25. 22:17:16-kor.
A livescore.com jelenleg a szlovénokat írja 2. helyre. Miért? Jelenleg mindkét csapat ugyanúgy 3 döntetlennel, 2 rúgott, 2 kapott góllal áll. Persze ez még változhat, de ha így maradna, hogyan döntik el?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Így val. azon az ágon lesznek ahol gyülekeznek a nagyok,franciák,spanyolok,portugálok, németek és Mi 
Én nem féltem a franciákat, osztrak-hollandot láttam mindkét csapat ellen azért ők irányították, ellenfélnek lehetőségei is alig akadtak. Most egy iksz. Tovább kell jutni,mindig ez a cél,Kraft meg van bennük. Mbappe is jobban megszokja a maszkot,jönnek majd a gólok is. Védelem többé kevésbé rendben, az meg mindennek az alapja. Elöl befognak pattanni a labdák.
Osztrákok viszont ráadásul egy papíron "könnyebb" ágra kerülnek. Tényleg sokáig mehetnek, nem érdemtelenül.

Én nem féltem a franciákat, osztrak-hollandot láttam mindkét csapat ellen azért ők irányították, ellenfélnek lehetőségei is alig akadtak. Most egy iksz. Tovább kell jutni,mindig ez a cél,Kraft meg van bennük. Mbappe is jobban megszokja a maszkot,jönnek majd a gólok is. Védelem többé kevésbé rendben, az meg mindennek az alapja. Elöl befognak pattanni a labdák.
Osztrákok viszont ráadásul egy papíron "könnyebb" ágra kerülnek. Tényleg sokáig mehetnek, nem érdemtelenül.

- bence0330
Ma legalább akarat látszik az angolokon, még ha mindenki gyengébb is, mint amit tud. SG nem tudom, mit itathat a játékosokkal, még az aranylabda-várományos sem tud egy normális passzt sem megjátszani.
A franciák meg talán még az angoloknál is gyengébbek voltak a 3 csoportmeccsen. A két legerősebb keret játékban teljesen 0 volt, az a szerencséjük mindkettőnek, hogy annyira erős az a keret, hogy egyelőre ez elég.
Hollandok sem voltak igazán jók, de legalább nihill nem volt, jó meccs volt, amennyit láttam belőle, szép gólokkal, Gakpoé és Depayé is látványos volt.
A franciák meg talán még az angoloknál is gyengébbek voltak a 3 csoportmeccsen. A két legerősebb keret játékban teljesen 0 volt, az a szerencséjük mindkettőnek, hogy annyira erős az a keret, hogy egyelőre ez elég.
Hollandok sem voltak igazán jók, de legalább nihill nem volt, jó meccs volt, amennyit láttam belőle, szép gólokkal, Gakpoé és Depayé is látványos volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.06.25. 21:29:06-kor.