bence0330 írta: ↑2024.07.02. 19:57:22
Nagyot fociznak a hollandok. Játékban simán felléptek Spanyolország és Németorszég mellé-mögé ezzel a teljesítménnyel.
Ha itt lenne De Jong, Wieffer, ès Koopmeiners, még esélyük is lehetne megnyerni erről az ágról.
[/quote]
Wiefferrel nem vagyok képben, Koopmeiners jó nagyon, de ha holland lennék, nyugodtabb lennék, hogy DJ nincs a keretben.

Nálunk is nagy javulás történt, amint kiesett, és nagy visszaesés, amikor visszatért. A hollandok is tuti jobbak nélküle, idén jobbak is voltak eddig, mint az elmúlt években. Sajnos. Reijnders még kényszerposztosként is jobb, pedig ő nagyon nyolcas, és 25 éves koráig senki nem hallott róla. Gördülékenyebb így a foci.
Koeman viszont kifejezetten jó edző, mikor a hazája válogatottjáról van szó. Erről az ágról most nekik szurkolok, akarnak focizni, és azért tudnak is.
[/quote]
Én kedvelem De Jongot. Viszont régóta eladtam volna. Azért az barokkos túlzás, hogy ne hiányozna a holland keretből. Van Dijk és Gakpo után a legjobb játékosuk. VB-n 5 meccs, 1 gól 1 gólpassz. Sajnos azóta Wijnaldum és Depay is nagyon leeresztett, így csoda lenne döntőbe kerülniük, még erről az ágról is. Az tényleg Koeman érdeme lenne ezzel a kerettel.
Az kicsit a mi szegénységi bizonyítványunk, hogy De Jongból ennyit tudunk kihozni, holott a Fbref szerint Rodri statjait hozza védekezésben és támadásépítésben, anno linkeltem is. Ha marad, szurkolok neki, hogy Flick kihozza belőle, ami benne van, mert sokszor volt a legjobb játékosunk, az ő posztja a dupla pivot egyik tagja. Év elején Romeuval egész jót mentek, azután minden kezdett szétesni.
Off: de minap nyilatkozta Gündogan, hogy nehéz volt megszokni a a csapatban, mert mindig máshol játszott a kp-n.