Európa-bajnokságok & Világbajnokságok
Morata helyett Joselu értelmes csere lehetne
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Hát, nem lebecsülve Olmót, de ezt TS védte volna. Így jár, aki őskövületet játszat a világ egyik legjobb kapusa helyett. Mire megmozdult, lement a nap.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ez Yamal EB-je
Többet vártam a németektől, persze minden csapat annyit játszik, amennyire hagyják, de ez a spanyol gól nagyon jókor jött....
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Olmo is egy nagyon ügyes kis játékos,bármikor jöhetne O is
Végre ott a vezetés
Végre ott a vezetés

- davi10
- Llegenda del Barça
Morata nagyon kilóg ebből a spanyol csapatból, már legutóbb is szemet szúrt. Viccen kívül többre mennének Ferran-nal.
Nico szerintem teljesen rendben van, messze a legelőremutatóbb a 3 tamadó közül.
Nico szerintem teljesen rendben van, messze a legelőremutatóbb a 3 tamadó közül.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Nem maradhat meccs német segítés nélkül úgy tűnik.
Morata hozza magát... a spanyol csapatban pedig ő a gyenge láncszem.
Sajnos nagyon is hagyja, Kroos is megúszta lap nélkül.
Amúgy "köszönjük", hogy lerúgta Pedrit, meg a bírónak, hogy ezt büntetlenül megtehette.
Lehet én vagyok vak, de nekem ma is tetszik amit Niko csinál, de ellenben Yamal nem..bence0330 írta: ↑2024.07.05. 18:50:07Itt van az, mikor egy bírói hiba a játékos egészségébe kerül. Egy sárga+figyelmeztetés után nem kapta volna meg azt a második belépőt. Persze Pedri ígyis-úgyis lesérült volna valamikor, max nem ma.
Ha csak valami enyhe, akkor még jól is járhatunk vele... szurkoljunk.
Nico ma meg sem közelíti az általában hozottakat, nagyon nincs képben.
Kar, hogy Neuer kiszedte Williams loveset, megneztem volna a vonalazast, nekem nem tunt lesnek.
Egészen hihetetlen, hogy mekkora a bírók felelőssége. Simán megelőzhette volna ezt a brutál belépőt (amiért a saját egója miatt sárgát sem adott...), ha a "sport" lenne a legfontosabb értékrend. Simán ad sárgát, ha beszólnak neki - de semmit, amikor durva sportszerűtlenség után sérül és fél évre kidől egy játékos. Jó lenne már egy egészséges értékrend és egy tisztességes játékfelfogás. De amíg a pénz és a politika a megrendelő, addig semmi jó nem lesz...
- bence0330
Itt van az, mikor egy bírói hiba a játékos egészségébe kerül. Egy sárga+figyelmeztetés után nem kapta volna meg azt a második belépőt. Persze Pedri ígyis-úgyis lesérült volna valamikor, max nem ma.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Jó kis narancssárga lap kellett volna legyen Kroosnak, de nem normális, hogy Pedri már szó szerint minden belépőbe, ütközésbe belesérül. Az izomzata, izületei teljesen alkalmatlanok ilyen szintű élsoportra.
A németeknél pedig Rüdiger nem lesz, ha továbbjutnak, azért az nagy érvágás. Persze először ezt kéne valahogy behúzni, ami nem egyszerű, jók a spanyolok.
A bíró amúgy nem osztogatja a sárgákat, Nico is kaphatott volna.
Németeknél amúgy Cant és Sanét érzem gyengének, nem is értem, miért ők kezdenek.
Havert-et is hozzájuk csapnám. Kulcspasszt adott Olmonak. 
A bíró amúgy nem osztogatja a sárgákat, Nico is kaphatott volna.
Németeknél amúgy Cant és Sanét érzem gyengének, nem is értem, miért ők kezdenek.

- davi10
- Llegenda del Barça
Fure ez a spanyol csapat, azt is rálövik, amit még nem is kéne.

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Döbbenet egyik belépő sem ért egy sárgát sem, főleg Pedri esete. Szerencsétlen Pedri... ilyenkor szokott fél évekre kidőlni.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Kroos mosolyog, úgy látszik tiszta a lelkiismerete. Meg a bíróé is, aki szerint ez nem ért sárgát.
- davi10
- Llegenda del Barça
Kroos szépen kiszedte Pedri-t, szerencsétlen gyerek, reméljük nincs olyan nagy baja. Egy sárgát azért megért volna.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nyilván a legjobbat ütik ki.... Csóri Pedri.
Szerencsére nem hagyják a bíró a kemény játékot de simán szorhatna jobban a lapokat.
Szerencsére nem hagyják a bíró a kemény játékot de simán szorhatna jobban a lapokat.

Pedri ennyi volt megint... Sajnos ő már sosem lesz aki lehetett volna
Szerk: Ezt a jovot kellene elkerulni Gavival, Yamallal, Cubarsival stbb
Szerk: Ezt a jovot kellene elkerulni Gavival, Yamallal, Cubarsival stbb
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dingdong 2024.07.05. 18:09:28-kor.
- bence0330
Pedrinek gondolom vége. Kroos nem tudom, hogy úszta ezt meg... kettőt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.07.05. 18:07:31-kor.
Vérzik a szívem: két kedvenc egymás ellen. Hajrá spanyolok inkább.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Spanyolokat ismerve tizikig megyünk és kiesnek. Remélem hozzák a játékukat attól függetlenül
Vamos
Vamos