Troym írta: ↑2024.07.05. 21:21:57
Én meg valamiért inkább hinnék egy Rabiotban, aki ingyen van. Olmo nem tudom milyen lenne itt, de 60 millió szerintem sok érte is, Williamsért is.
2025-ben lejár Chiesa szerződése, tippre 15-20m körül el lehetne hozni, Gnabry is olcsóbb lenne ennél, de jövőre egész sok tényleg komoly játékos szerződése is lejár, gondolom őket olcsóbban el lehetne hozni.
Olmo egy nagyon jó kis játékos, 3-4 poszton bevethető. Pedrinél sokkal jobb, de fél szezonokat sérült, ahogy Chiesa is. Ésszerű keretek között jó lenne visszahozni. Gnabryval nem tudom mi lett idén, azért a Bayernnél a játékosok teljesítménye csalóka, ahogy Lewyé is az volt. Gondolom nem hiába szabadulnának tőlük. Gnabry fizetése tudtommal 20 millió körül, ahogy Kimmiché is, és Rabiot 18 milliós elvárása sem kevés.
Idén mindent mérlegelni kell. Nicoban óriási a potenciál, jól cselez, jól lő, 2 szélen bevethető, 2 lábas, viszont nem olcsó, és a fizetése sem kevés.
Úgysem mi fogunk dönteni, majd meglátjuk. Én inkább próbálnám meg eladni Ferrant, De Jongot, Pedrit, szerintem sokan ugyan úgy látjuk a helyzetüket. Azután hasznos, megfizethető játékosokat kellene hozni, akikkel előrébb lehetünk.
Chiesa-Ferran/Fati csere?
Gránit: nekem pontosan a helyzetkialakítással volt a bajom, én az xG-ben nem hiszek. Ha sok helyzet lesz, Lewa is be fogja lövögetni. Nico, Olmo, Merino pont ebben nagyon jó.