A szélsőkkel kapcsolatban még egyet is értek, csak nem tudom, ez hogy függ össze Rabiot-val.Troym írta: ↑2024.07.11. 12:54:46Szerintem meg kellene, hogy ne egy kaptafára szerződtessünk játékosokat.
Szeretjük
a szélsővédőket, akik nem tudnak rendesen védekezni (ld Cancelo)
a középpályásokat, akiket elfúj a szél (Pedri),
vagy aki megiszik egy kávét a labdatartás alatt (Frenkie)
a 7 gólos szélsőket (Ferran, Felix, Raphinha vagy majd Williams)
és rajongunk a lecserélhetetlen szupersztár támadókért (Lewa, előtte Messi)
Aztán Európában 10 éve súlytalanok vagyunk. Ezért az lenne a filozófiám, hogy mi lenne, ha mást (is) keresnénk és többfajta taktikánk is lenne, másféleképp használható játékosokkal?
Sajnálják itt sokan Balde sérülése miatt nem a helyén játszott Cancelo? Esküszöm nyertünk azon, mert Kounde százszor stabilabban védekezett.
Mihelyst nem vártuk, hogy a vkp a fülén vigye a labdát az ellenfél kapujáig, rögtön sikeres tudott lenni egy khv is a poszton.
Mire kell Rabiot? Frenkie helyére Gündogan és Gavi mellé. (Pedrit nem számolom, felesleges...) 5+5 g/a szerintem összejönne neki is és a 34 éves Gündogan is néha pihenhetne. Egyetlen Frenkie féle tötyörgés sem rémlik Rabiottól.
Szélső "védőkre" egyáltalán nincs szükségünk. A három belső védős hadrend a leghatékonyabb.
Egyetértek. Ha meg is szabadulnánk de Jong fizetésétől, az sem indokolja, hogy pont Rabiot-t szerződtessük le.