Ja, ez már idevaló egy ideje.FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.12. 18:42:33Én is így látom Torre helyzetét, másik topicban írtam.bence0330 írta: ↑2024.07.12. 17:57:19Nem látom a posztját. Amúgy nekem is szimpi lenne cserének, többediknek, de a 10-es posztra annyi kiemelkedő szintű focistánk van, hogy még így sem tudom, hogy lesznek majd meg. Gündogan-Raphinha nagyon magas szint ott, Pedri is, csak vele nehezebb számolni, ha meg second strikert akar oda, akkor Fermín is jelentkezik. És a legnagyobb német tehetség is alighanem oda jön fel Darvich személyében, szóval még ifjú reménység is van. Szerintem így neki nem lesz helye, még a németet sem látom ott pár időhúzó percnél többet kapni, pedig rá nagyon kíváncsi vagyok.
Amúgy J. Araujora keresve szembejött velem a Las Palmasban Marmol is, aki ingyen távozott 2 éve a B-ből (nem rémlik, de mivel ingyen volt, felteszem ő akart menni), már 15 milliót ér, amihez ott a kanári szigetekről elég komoly teljesítmény kellhet, komoly szezont mehetett.
Elvileg Marmolért több csapat is ajánlatot tett, pl. A Girona is de ragaszkodtak a 30 milliós kivásárlási árához, ha pénzt akarnak, eladják 15 körül. Az eladási árának 50%-a a miénk![]()
Igen, szerintem 3 nagyon erős posztunk van, a jobb bekk, a jobb szélső és a 10-es. Ezeken (ha Koundét ott toljuk) semmi hiány nincs, és nagyon magas a verseny, nagyon jó játékosok közt. És még ezek közül is a 10-es a legdurvább, 1 poszt, 4 vagy 5 ember Torre nélkül is, ráadásul fiatallal. Ő perc nélkül ülhetné akár végig a szezont. Pénzzé kéne valahogy tenni.
Menő lenne, ha Marmolért is érkezne egy kis váratlan bevétel. Azt hittem, lejáró szerződés miatt ment, de akkor nem így volt, jó hír.