Valamit valamiért

Nem tudom igazolási hír-e:
Official: Lamine Yamal and Cubarsi are now REGISTERED as two first-team players.
Valamit valamiért
Egyszer valahol már írtam, hogy ez a rész kiált megújulásért leginkább.Peter írta: ↑2024.07.11. 17:54:38Ez tuti, sőt, én robbantanám, ez közismert, de lépjünk is túl ezen.
A vélemény egy szubjektív dolog. Oké, tegyük fel, hogy Rabiot hozná azt, amit Frenkie.
Az imádott klubunk hókuszpókuszaival képben vagy. Rabiot ma holnap 30 éves, lejáró szerződésű játékos. Anyuka csak a vastag tollal írt számokat látja, de itt jön a csavar. Nyugdíjig megnyernénk a srácot úgy, hogy mondjuk első évben 5 milla fizu (ez lesz publikálva, milyen jó bizniszt kötött a klub), másodikban már (csendben marad mindenki) 10, a harmadikban 15....miközben korosodik és egyre kevesebbet fog játszani is....
Ezt így is elfogadnád?
Ez tuti, sőt, én robbantanám, ez közismert, de lépjünk is túl ezen.
Frenkienek azért lenne eladási ára, mondjuk 50 millió és Rabiot fizetése fele lenne Frenkienek, mellette szerintem Rabiot egy komolyabb szintet képvisel, de ha mégse és ugyanott vagyunk, akkor is FFP oldalon 30-40 millióval lennénk előrébb (Frenkie fizetése+amortizáció, míg Rabiot esetén utóbbi nincs, előbbi meg Frenkié fele.
A szélsőkkel kapcsolatban még egyet is értek, csak nem tudom, ez hogy függ össze Rabiot-val.Troym írta: ↑2024.07.11. 12:54:46Szerintem meg kellene, hogy ne egy kaptafára szerződtessünk játékosokat.
Szeretjük
a szélsővédőket, akik nem tudnak rendesen védekezni (ld Cancelo)
a középpályásokat, akiket elfúj a szél (Pedri),
vagy aki megiszik egy kávét a labdatartás alatt (Frenkie)
a 7 gólos szélsőket (Ferran, Felix, Raphinha vagy majd Williams)
és rajongunk a lecserélhetetlen szupersztár támadókért (Lewa, előtte Messi)
Aztán Európában 10 éve súlytalanok vagyunk. Ezért az lenne a filozófiám, hogy mi lenne, ha mást (is) keresnénk és többfajta taktikánk is lenne, másféleképp használható játékosokkal?
Sajnálják itt sokan Balde sérülése miatt nem a helyén játszott Cancelo? Esküszöm nyertünk azon, mert Kounde százszor stabilabban védekezett.
Mihelyst nem vártuk, hogy a vkp a fülén vigye a labdát az ellenfél kapujáig, rögtön sikeres tudott lenni egy khv is a poszton.
Mire kell Rabiot? Frenkie helyére Gündogan és Gavi mellé. (Pedrit nem számolom, felesleges...) 5+5 g/a szerintem összejönne neki is és a 34 éves Gündogan is néha pihenhetne. Egyetlen Frenkie féle tötyörgés sem rémlik Rabiottól.
Egyetértek. Ha meg is szabadulnánk de Jong fizetésétől, az sem indokolja, hogy pont Rabiot-t szerződtessük le.
Ezért örültem volna Aleix Garcianak 18 millióért, Rabiot fizetési igénye ennyi. Guidonak bővíteni a keretet. Fabiannak pár éve 20 millióért. Wieffer 30-ért a Brightoné.
Tegyük fel, hogy igen, még ha nem is értek egyet vele. Már előreléptünk, a fizetési különbségbe már be lehetne illeszteni plusz 1, akár 2 játékost, sőt, igazolni is tudnánk, mert a bevétel-kiadás még diszkontáron is nagy különbség lenne. Úgyhogy közvetve abszolút minőségi és/vagy mélységi javulást hozna.
Szerintem meg kellene, hogy ne egy kaptafára szerződtessünk játékosokat.
Természetesen az átlag ember által használt köznyelv, a hétköznapi szóhasználat szerint minősítettem hűtlen kezelésnekAlcantara írta: ↑2024.07.10. 19:23:05Ez konkrétan pont nem az. BTK 376. bekezdéseit nem árt átnézni egy ilyen kijelentés előtt. Vásároltak olyan játékosokat a pénzből, amit az eladó által meghatározott áron fizettek ki. Ezen a vonalon köze nincs a hűtlen kezeléshez.La Masia1 írta: ↑2024.07.08. 21:20:35A Neymar-üzlet - amihez persze köze nem volt a klubnak, kivásárolták - a lehető legjobb volt.
A sajnálatosan elég rövidke pályafutásának pontosan a csúcsán ment el Neymar.
Ez elég jól látszott azon is, hogy mit nyújtott a PSG-ben. Mármint a drogon, a bulikon és a sérülések miatt kihagyott időszakon kívül.
Az üzlet a világ mákja volt. Az, hogy mit kezdtek a bejövő pénzzel, az meg kb. a hűtlen kezelés minősített esete.
Más gazdasági cselekményekben lehet megáll a régi klubvezetéssel szemben, de itt nem.
Ez konkrétan pont nem az. BTK 376. bekezdéseit nem árt átnézni egy ilyen kijelentés előtt. Vásároltak olyan játékosokat a pénzből, amit az eladó által meghatározott áron fizettek ki. Ezen a vonalon köze nincs a hűtlen kezeléshez.La Masia1 írta: ↑2024.07.08. 21:20:35A Neymar-üzlet - amihez persze köze nem volt a klubnak, kivásárolták - a lehető legjobb volt.
A sajnálatosan elég rövidke pályafutásának pontosan a csúcsán ment el Neymar.
Ez elég jól látszott azon is, hogy mit nyújtott a PSG-ben. Mármint a drogon, a bulikon és a sérülések miatt kihagyott időszakon kívül.
Az üzlet a világ mákja volt. Az, hogy mit kezdtek a bejövő pénzzel, az meg kb. a hűtlen kezelés minősített esete.
Megelőztél.
Merino jó lenne, de Rabiot szeritnem felesleges. Abszolút tucat játékos, magas fizetéssel. Inkább Guido, ő sem egy nagy penge, de egy olcsó védekező kp keretmélyítésre tökéletes. a francia akkora fizetéssel nem kell a padra. Casado és Fermin kapjon több lehetőséget.bence0330 írta: ↑2024.07.09. 15:54:04Pontosan így gondoltam én is DJ-ot. Annyi különbséggel, hogy mivel mindenképp nyerünk az üzleten elég sokat, ha nem hajlandó menni ilyen feltételekkel akkor lemennék egészen 30 körüli árig, valami fű alatti megegyezéssel a Uniteddel, hogy fizessenek nagy aláírási pénzt az olcsó ár miatt DJ-nak. És akkor kb jobban jár, mintha itt maradna. Merino+Rabiot, de még Guido is remek lenne, jobbak és mélyebbek lennénk, és ehhez még eladás sem kellene nagyon.
A Neymar-ért kapott pénzt is szépen elégettük anno, most már egyrészt kevesebbet ér a 250 millió, és rosszabbak a lehetőségek a piacon.Fernando írta: ↑2024.07.09. 06:38:02250-ért gondolkodás nélkül elengednék bárkit ebből a keretből, talán a prime Dinho és prime Messi kivételével az elmúlt 30 évből is. DE! kizárólag akkor ha értelmesen használnánk fel ezt a pénzt. Ebből kijonne egy világklasszis szélső, egy világklasszis vkp és egy világklasszis jhv.