Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem meg kellene, hogy ne egy kaptafára szerződtessünk játékosokat.
Természetesen az átlag ember által használt köznyelv, a hétköznapi szóhasználat szerint minősítettem hűtlen kezelésnekAlcantara írta: ↑2024.07.10. 19:23:05Ez konkrétan pont nem az. BTK 376. bekezdéseit nem árt átnézni egy ilyen kijelentés előtt. Vásároltak olyan játékosokat a pénzből, amit az eladó által meghatározott áron fizettek ki. Ezen a vonalon köze nincs a hűtlen kezeléshez.La Masia1 írta: ↑2024.07.08. 21:20:35A Neymar-üzlet - amihez persze köze nem volt a klubnak, kivásárolták - a lehető legjobb volt.
A sajnálatosan elég rövidke pályafutásának pontosan a csúcsán ment el Neymar.
Ez elég jól látszott azon is, hogy mit nyújtott a PSG-ben. Mármint a drogon, a bulikon és a sérülések miatt kihagyott időszakon kívül.
Az üzlet a világ mákja volt. Az, hogy mit kezdtek a bejövő pénzzel, az meg kb. a hűtlen kezelés minősített esete.
Más gazdasági cselekményekben lehet megáll a régi klubvezetéssel szemben, de itt nem.
Ez konkrétan pont nem az. BTK 376. bekezdéseit nem árt átnézni egy ilyen kijelentés előtt. Vásároltak olyan játékosokat a pénzből, amit az eladó által meghatározott áron fizettek ki. Ezen a vonalon köze nincs a hűtlen kezeléshez.La Masia1 írta: ↑2024.07.08. 21:20:35A Neymar-üzlet - amihez persze köze nem volt a klubnak, kivásárolták - a lehető legjobb volt.
A sajnálatosan elég rövidke pályafutásának pontosan a csúcsán ment el Neymar.
Ez elég jól látszott azon is, hogy mit nyújtott a PSG-ben. Mármint a drogon, a bulikon és a sérülések miatt kihagyott időszakon kívül.
Az üzlet a világ mákja volt. Az, hogy mit kezdtek a bejövő pénzzel, az meg kb. a hűtlen kezelés minősített esete.
Megelőztél.
Merino jó lenne, de Rabiot szeritnem felesleges. Abszolút tucat játékos, magas fizetéssel. Inkább Guido, ő sem egy nagy penge, de egy olcsó védekező kp keretmélyítésre tökéletes. a francia akkora fizetéssel nem kell a padra. Casado és Fermin kapjon több lehetőséget.bence0330 írta: ↑2024.07.09. 15:54:04Pontosan így gondoltam én is DJ-ot. Annyi különbséggel, hogy mivel mindenképp nyerünk az üzleten elég sokat, ha nem hajlandó menni ilyen feltételekkel akkor lemennék egészen 30 körüli árig, valami fű alatti megegyezéssel a Uniteddel, hogy fizessenek nagy aláírási pénzt az olcsó ár miatt DJ-nak. És akkor kb jobban jár, mintha itt maradna. Merino+Rabiot, de még Guido is remek lenne, jobbak és mélyebbek lennénk, és ehhez még eladás sem kellene nagyon.
A Neymar-ért kapott pénzt is szépen elégettük anno, most már egyrészt kevesebbet ér a 250 millió, és rosszabbak a lehetőségek a piacon.Fernando írta: ↑2024.07.09. 06:38:02250-ért gondolkodás nélkül elengednék bárkit ebből a keretből, talán a prime Dinho és prime Messi kivételével az elmúlt 30 évből is. DE! kizárólag akkor ha értelmesen használnánk fel ezt a pénzt. Ebből kijonne egy világklasszis szélső, egy világklasszis vkp és egy világklasszis jhv.
Persze, nem azt mondtam, hogy biztos, hanem hogy annál biztosabb egy átigazolási hírhez képest kevés van, ha a nagy oldalak és a saját elnökünk "lehozzák".FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.09. 11:03:32Ami nagyon pozitív hír, és MD, Sport vagy Romero, netán Laporta nyilatkozza, azt még nem venném biztosnak
Persze nem is ítélném el őket, a jelenlegi FFP helyzetben.
Manapság számomra Romano és a katalán rádió ami valószínű, de azt sem venném biztosra
Ettől persze lehet, hogy igaz, és az is, hogy csak igazságtartalma van, pl. PSG érdeklődött, azt mondtuk 250.
Azért kerülöm mostanában a Nike szerződés, Barca Studios, Stadionnal kapcsolatos híreket, kommenteket.
Nyugtával a napot.
Ami nagyon pozitív hír, és MD, Sport vagy Romero, netán Laporta nyilatkozza, azt még nem venném biztosnak
A 200-at a mundón, sporton, egyebeken mind lehozták, és maga Laporta ezt mondta: "We have offers for players like Lamine Yamal worth €200 million, and we have said no."FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.09. 08:58:01Yamal hírrel kapcsolatban 2 nemrég olvasott cikk rémlik.
1. semmilyen komoly átigazolásokra szakososdott újságíró nem vette át a hírt, így a valóságalapja elhanyagolható, még ha a klubhoz közeli forrás meg is erősíti a hírt
Neymar kivásárlási lehetőségének aktiválása, ahogyan előttem is említették már, Neymar kizárólagosan saját döntése volt. A klubnak annyi köze volt hozzá, hogy Ney - ha jól emlékszem az amcsi túrán - elköszönt, összepakolt és helyette megjelent a bankszámlán kétszázx millió.dingdong írta: ↑2024.07.08. 21:07:58aki szerint a Neymar üzlettel jól jártunk az nem tudom hol él. Ha visszatekerjük a forumot arra az időre már előtte mindenki rettegett attól az ámokfutástól amit abból a pénzből végül tényleg meg is tettünk. Neymar hiánya és azok az anyagi és sport szakmai károk amiket akkor szenvedtünk nagyon sokba kerültek minden létező szempontból. .
A Neymar-üzlet - amihez persze köze nem volt a klubnak, kivásárolták - a lehető legjobb volt.
Nem az egyetértésem, vagy ellenvetésem fejeztem ki, hanem azt, hogy a katalán drukkerek ezt sosem nyelnék le és elüldöznék.
Igen