2024.07.19. 12:30:58
Igen, végletesen toljuk őket, vagy semmi, vagy roncsra járatni. Yamal gondolom 99%-ban kezdő lesz, ami elborzasztó. Én ezért bízom Fortban jelenleg a legjobban, az a tippem, hogy ő fogja a legnagyobb és leghosszabb karriert befutni az ifik közül, ha úgy folytatódik a beépítése, ahogy eddig. Az tökéletes volt, minőségben meg alig marad el Yamal/Cubarsi mögött.
Amúgy a fiatalok közül szerintem is sok jót húzunk be. Alapvetően a Masiát is ide lehet számítani, hisz mondjuk egy Fati sem ide született. Pedri, Ara zseniális húzások voltak, kár, hogy Bartóéknak csak a hattyúdala volt ilyen szép. Fayét is kis pénzért hoztuk, és sokan keresik már, lehet sorolni. Ahhoz képest, milyen helyzetben vagyunk, ezen a téren jót megyünk. Nyilván ha ilyen Endrickekért beszáll még 5 pénzesebb klub és elviszik 60 misiért, azzal sokmindent nem tudunk kezdeni, nem is szabad.
Az utánpótlásnevelésünk meg simán kiegyenlítené a lemaradásunkat a legpénzesebb klubokkal szemben, csak hát ugye szétveretjük őket még tini korukban.
Felnőttek közül is kimagaslóan jó ingyenes bizniszeink voltak. Ott 1-2 olyat hiányolok kicsit, ami már jó korú, 20-22 éves játékosok német, francia ligákból, és mondjuk 10-20 misiért. Ha nem kezdőbe, jó kiegészítőknek, mint a Poolban egy Endo pl. Szerintem ebben vagyunk kicsit lemaradva, rendszerint kicsit rá vagyunk fixálódva spanyol válogatott, meg City játékosokra. Merino persze tökéletes lenne, ha összejönne, de érte megy rendesen az Arsenal is pl.
Azzal egyetértek, hogy amit a CFC csinál, azt nem szabadna engedni. A PSG legalább úgy kb felelősen dolgozik, a kékekhez képest meg azért a City is, ott legalább tudatosan megy a dolog, jó sportszakmai alapon, minden posztra két nagy játékos a cél. A Chelsea meg tényleg már lassan felvásárolja a fél piacot csak azért, hogy más ne vehesse meg őket.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy