2024.07.10. 12:15:29
Közutálat tárgya, ha ilyen van, szerintem csak a fizetése és az ahhoz képest betöltött szerepe miatt van, és hogy nem hajlandó távozni, pedig évek óta szeretné a vezetőség is. Igen, érthető az ő fele, de attól még mindenki a Barcának szurkol, és nem neki. Ha távozna, lehetne csapatot építeni, még akkor is, ha DJ tényleg nagyon jó játékos lenne, és ennek az ő akarata az akadálya.
Plusz benne köszön még vissza Bartó. Ez nyilván nem az ő hibája, de tuti sok ilyen asszociáció is van.
Lewy meg pár oldal szerint a legjobb játékosunk volt. Közben meg a meccsek zömén kb a legrosszabb mezőnyjátékos a pályán, nem csak a csapatból, hónapjai voltak, mikor egy egyenes passz túl magas szint volt neki.
Griezmann is remek játékos volt, sokkal jobb, mint FDJ, mégsem volt jó a rendszerünkben, nem illett ide. Tök jó, hogy pl, DJ a világ egyik legjobb középpályása progresszív labdacipelésben, és van, ahol ez egy óriási fegyvertény, de megeszem a kalapom, ha ebből kettőnél többször történik bármi egy egész szezonban. Rendszerint az a vége, hogy megáll, vár egy sort, visszafordul, a többiek sosem értették, mit csinál, és ő sem értette soha, hogy a többiek mit csinálnak. Egyszerűen 1-1 jó perióduson kívül nincs összhang közte és az összes többi játékos között. Kicsit mintha bedobnál egy baromi jól képzett operaénekest vagy szaxofonost egy rockbandába. Egyszerűen mások.
FDJ egy pozícióban nagyon jó, mi meg olyat talán sosem játszottunk vele. Hiába jó egyénileg, ha nincs posztja, parttalan amit csinál, gólokra, gólpasszokra képtelen, hátra meg nem ad stabilitást. Gondolom úgy jön ki a magas pont szám, hogy úgy mindkét irányban csinál nagyon jó dolgokat, de közben meg egyikhez sem elég egyedül. Nem tudom, Chris milyen pontszámmal rendelkezhet, de ég és föld vkp-sként. Lehet nem tudja közben progresszíven felvinni úgy a labdát, vagy olyan százalékkal passzolni (hasamra ütöttem), de ami a konkrét dolga és szerepe, azt összehasonlíthatatlanul jobban csinálja, és ezt az eredmények is megmutatták. Más meg majd megoldja a támadásépítést, arra ott voltak olyan játékosok, mint Yamal, Raphinha, Gündogan.
Én DJ-ot két esetben láttam remek focistának: Koeman alatt, illetve Xavi első fél éve alatt (mikor szétdomináltunk mindenkit 2-3 hónapig). Első esetben Feküdt neki Koeman direktebb focija, és ott jól érkezett pl. második hullámban. Xavi alatt remekül játszott, amíg nem kellett védekezni a meccseken, annyira jó volt a csapat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
bence0330 2024.07.10. 12:22:18-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy