Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem azt írtam, hogy egyértelműen.jobb. Azt írtam bőven olyan szintű, mint ő, de akár jobb.Messa írta: ↑2024.08.08. 11:09:04Én a fasorban sem látok jobb opciót Niconál, valamiért még mindig baromira reménykedem benne, hogy valami csoda folytán behúzzuk. Borsózik a hátam a gondolattól is, hogy egy Nico-Yamal szárnykettőssel menjünk neki az ellenfeleknek. 58 millióért ez egy óriási kihagyott ziccer lesz, ha végleg kútba esik az ügylet.bence0330 írta: ↑2024.08.08. 09:48:20Troym: erre a 20 névre kíváncsi vagyok, mert szerintem nincs összesen 10 jobb balszélső Niconál, és ebbe nem vettem bele a megszerezhetőséget.
https://www.transfermarkt.com/spieler-s ... tion_id/11
Ez nem a szentírás, de egy jó alap a nevekre, mondjuk ha az első 10-20-30-at nézzük, akkor kb korrekt, max a sorrend nem.
Kb. A jobb éveiben Rashford, de hát az neki 1-2 évente van ilyen 20-30 gólos szezonja, aztán homály szóval összességében ő sem. Kvarán lehet vitázni, talán, de szerintem a grúz nem jobb, és ő sem mozdítható 60-ért. Akiket odatennék egy polcra vele még, és nem is 30+-osok, az Barcola, Martinelli, ők szerintem 80 alatt nem megvehetőek, aztán ilyen picivel talán gyengébbek, de még azért nagyon jók mondjuk Garnacho és Mitoma, Diaz, olcsóbban őket sem lehetne megszerezni, és Nico kicsit jobb, mint ők. Aztán vannak ilyen Dokuk, akik kifejezetten jók, de azért Nico jobb. Utóbbi pl. nagyon hasonlós stílus, de Nicot pont az ő okosabb, javított változatának látom.
Aki fixen előtte van az Vinicius meg Leao. Az egyik a Realban játszik és remélem itt soha nem fog, a másikért meg ilyen 170 milliókat kérnek az arab csapatoktól, szóval szóra sem érdemes.bence0330 írta: ↑2024.08.08. 09:48:20Troym: erre a 20 névre kíváncsi vagyok, mert szerintem nincs összesen 10 jobb balszélső Niconál, és ebbe nem vettem bele a megszerezhetőséget.
https://www.transfermarkt.com/spieler-s ... tion_id/11
Ez nem a szentírás, de egy jó alap a nevekre, mondjuk ha az első 10-20-30-at nézzük, akkor kb korrekt, max a sorrend nem.
Vagy szimplán Laporta kezd rájönni, hogy Deco egy kókler.
Azonnal el kellene adni. Csak az a baj hogy ő meg nem akar távozni.bence0330 írta: ↑2024.08.08. 10:26:45Ezt én is olvasgattam. Mostk éne ütni ezt a vasat, felajánlani egy olyan konstrukciót, ahogy DJ összesen nem fog kevesebbet keresni, mint nálunk keresne. Adunk neki valamit ami nem ffp-be számít, valami végkielégítési, vagy egyéb bónusz címen, meggyőznénk, hogy ott gyülekeznek a hollandok, korábbi edző, korábbi társak, még Antony meg (hamarosan) Mazraoui is ott vannak, csupa volt Ajaxos.
Az a baj, hogy nem indulnak a BL-ben, még ha hezitálni is kezdene Frenkie, ez visszatarthatná. Meg hát semmi nem garantálja, hogy akár jövőre indulnának. Náluk ez legalább a Liga relatív gyengesége miatt (főleg a 3 nagyon kívül, nincs igazi verseny), tuti.
Ezt én is olvasgattam. Mostk éne ütni ezt a vasat, felajánlani egy olyan konstrukciót, ahogy DJ összesen nem fog kevesebbet keresni, mint nálunk keresne. Adunk neki valamit ami nem ffp-be számít, valami végkielégítési, vagy egyéb bónusz címen, meggyőznénk, hogy ott gyülekeznek a hollandok, korábbi edző, korábbi társak, még Antony meg (hamarosan) Mazraoui is ott vannak, csupa volt Ajaxos.
Az előttem szólóval abban egyetértek, hogy a szakmai stábban és a vezetőségben jobban rálátnak a dolgokra és Olmonak talán van létjogosultsága.Troym írta: ↑2024.08.08. 09:20:23Igen olvastam, hogy Deco kispadra került és személyesen Laporta tárgyal Nico kapcsán.
Innen látszik, hogy ez a Nico ügy bőven nem a szakmai dolog, hanem sima politika, Laporta és a közelgő választás.
Szakmailag rég el kellett volna engedni Nicot, azért elég sok balszélső belefér 60 millióba, tippre itt lehetne akár egy Gnabry is, de írhatnék 20 másik nevet is, akik bőven Nico szintjén, vagy afelett működnek.
Igen olvastam, hogy Deco kispadra került és személyesen Laporta tárgyal Nico kapcsán.
Ha előre megmondom, hogy nem fogunk védekező középpályást igazolni, és nem igazolunk védekező középpályást, akkor mit kéne mondanom?Cseri írta: ↑2024.08.08. 06:19:05Na a fórumi szaktekintélyek,akik maguk is bl győztes edzők,már a szezon kezdete előtt eldöntik,hogy Flick alkalmatlan,mert nem oda kért játékost ahová ők gondolták. Zseniális! Imádom ezeket az önigazoló paneleket is:"előre megmondtam,írtam" ezektől a megnyilvánulásoktól mit vártok? Kekszet?
ez így off, de talán még belefér: egész nyáron megdöbbenve olvasom (de leszokni nem tudok róla) a kommenteket. Botrány, hogy Flick, Laporta, Deco és a többiek nem azt nézik, hogy mik a magyar igények, és hogy nincsenek annyira képben a Barcelona többek között gazdasági lehetőségeivel mi itt kishazánkban.Cseri írta: ↑2024.08.08. 06:19:05Na a fórumi szaktekintélyek,akik maguk is bl győztes edzők,már a szezon kezdete előtt eldöntik,hogy Flick alkalmatlan,mert nem oda kért játékost ahová ők gondolták. Zseniális! Imádom ezeket az önigazoló paneleket is:"előre megmondtam,írtam" ezektől a megnyilvánulásoktól mit vártok? Kekszet?
Ezen a ponton (még?) az edző és a klubvezetés is tandemben nyilatkozik a célokról, minden szép és jó, minden összhangban van, minden pontosan úgy történik, ahogy azt a két fél a mágikus harmóniájukban akarja és egyben szeretné. Illetve ha mégsem, azt nem a nyilvános sajtókonferenciákról fogjuk megtudni - persze kivételek mindig vannak, ugye, Xavi?gránit írta: ↑2024.08.07. 13:49:26Ami szerintem súlyosbító tényező, hogy nem azért nem igazolunk oda, mert nem férne bele vagy ne lenne rá pénzünk (Olmóra van 55 milliónk), hanem azért, mert maga az edző nem akarja. Hiába igazolhatnánk, amennyit csak akarnánk, akkor sem jönne oda senki.
Nem csak a klubvezetést illeti kritika.
Ahogy azt előre megmondtam:
Ami szerintem súlyosbító tényező, hogy nem azért nem igazolunk oda, mert nem férne bele vagy ne lenne rá pénzünk (Olmóra van 55 milliónk), hanem azért, mert maga az edző nem akarja. Hiába igazolhatnánk, amennyit csak akarnánk, akkor sem jönne oda senki.
Ha Olmo akar lenni a nagy név a tarsolyunkban, az minimum megmosolyogtató, amikor Madridba költözik 2 hét eltéréssel Mbappe és Alvarez.
Régóta követi a csapatot, a kicsiket meg már látta élesben is a rájátszás alatt. Szerintem kevesebb sérüléssel számol, talán pont a nagyobb hangsúlyt kapó fizikai felkészítés miatt.Messa írta: ↑2024.08.07. 08:58:57Van egy olyan rossz megérzésem, hogy Flick nem jól méri fel a keretet. Edzéseken lehet minden szuper, edzőmeccsen a City meg Real fakó ellen lehet, hogy nem nézünk ki rosszul, csak majd amikor a BL negyeddöntőben ugyanezen csapatok ellen a Bernal-Casado duóval kell esetlegesen kiállni ilyen-olyan okok miatt, akkor megy a pislogás, meg a kifogáskeresés, hogy dehát ők még fiatalok...
Én biztos vagyok benne, hogy sikerül beépíteni, és hasznos játékos lesz. Csak abban nem, hogy ha támadóközéppályásnak hoztuk, akkor ezt ne csinálta volna meg helyette 4-5 játékos, aki a keretben van. Ha meg balszélső lesz, akkor annak nem biztos, hogy ért 60 milliót, de cáfoljon rám.