Troym írta: ↑2024.08.13. 22:27:55
1 milliárd fizetés?
Nehogy már nemet mondana rá akkor se, ha 24 éves. 2*BL győztes, 3* bajnok stb és lazán behívnak már onnan is a válogatottba, a mostani EB-n és Copán is tucatnyian érkeztek a sivatagból.
Ennyiből röhögve tudnák pótolni Viniciust, akármelyik oldalra igazolhatnak szélsőt, nem kell feltétlenül a bal oldalra figyelni, mivel ott van Rodrygo, aki eddig is kényszerből játszott a másik oldalon. Sőt mondjuk egy Rafael Leaoval vagy Kvarával sem gyengülnének.
Bár a Realnál nem a pénz az igazi gond, 100-200 millió között szerintem idén is költhettek volna.
Ugyanakkor számomra kicsit furcsa, hogy belső védőt, illetve középpályást nem igazoltak. Az idei szezonban még több meccs lesz, van egy Rüdiger és egy épp hogy felépült Militao, egy porcelánlábú Alaba aki tudja mikor és hogyan térhet vissza, plusz minden szezonban volt legalább két több hetes kiesése, túlságosan vele sem lehet számolni.
Még el sem kezdődött a szezon Camavingát máris az orvosi szobába küldte Tchouameni, lehet, hogy huzamosabb időre, Kroos is távozott, Modric 39 éves.
És minimum 60-62 meccsel lehet számolni. És jött 2 ember ugyanarra a posztra. Egy kisebb sérüléshullám is nagyon betehet, de ez legyen az ő bajuk.
A PSG most Comanra hajt, de állítólag nem nagyon füllik a foga Párizshoz, inkább ide jönne, a Sport szerint a fizetése komoly részétől is megszabadulna.. Nem tudom mi történt a PSG-vel, de már vagy a 6. vagy 7. balszélső aki elutasítja őket, még Douéért vannak licitháborúban a Bayernnel, ott lehet keresnivalójuk.
A Chelsea a bevásárlások után most a röghöz kötésekre fekteti a hangsúlyt. A legújabb Cole Palmer, akivel 2033-ig hosszabbítottak heti 120 000 fontért, Sterling is lehet, hogy kap egy évet, heti 300 000-ért.
Jelenleg 17 játékosnak akarják megtoldani (vagy jelenleg van) a szerződését 2030-on túl béremeléssel. Mykhaylo Mudryk, Moisés Caicedo, Pedro Neto, Renato Veiga, Filip Jörgensen, Noni Madueke, Roméo Lavia, Malo Gusto, Benoit Badiashile, Deivid Washington, Robert Sánchez, Lesley Ugochukwu, Dorde Petrovic és Omari Kellyman, Nicolas Jackson.
Azért vicc, hogy egyes klubok miket engedhetnek meg, míg másoknak centre kell számolgatna.
Kíváncsi vagyok kiket fog regisztrálni a Chelsea, mert ennyi újabb bevásárlás után szerintem van legalább 35-40 játékosuk. A többivel nem tudom mi lesz. Elmennek kölcsönbe? Ha Roque megy, el lehetne hozni egy évre Guiut, ha egy részét/egészét állják a fizujának.