Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megcsinálom.Cooltiszo írta:Ajánlanám a köv. cikket, sztem fontos lenne vkinek lefordítania( kár hogy mindjárt mennem kell...):http://www.elmundodeportivo.es/20061006 ... 21606.html
Fórum írta:Couldn't update private forum permissions
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' 1, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 0)' at line 2
INSERT INTO forum_auth_access (forum_id, group_id, auth_read, auth_post, auth_reply, auth_edit, auth_delete, auth_vote, auth_pollcreate, auth_mod) VALUES (17, , 1, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 0)
Line : 398
File : admin_ug_auth.php
azért akarom,m ert itt tudnánk cikkeket egyeztetni. Barcafant nem is írtam fel, ő erősen kétséges.Enrique írta:1) nem tudom, nem lehet, uh szerintem csak cini tudja.rhynn írta:Enrique írta:Megírom a Rijkaard nyilatkozatot a fcbar.comról.
Vmiért [auto_cenzúra] az admin.
visca el Barca
barca52
őket felveszed a szerkesztők közé?
2) 1-2 cikk után?Majd ha tartós lesznek, nekem legalábbis ez a véleményem.
1) nem tudom, nem lehet, uh szerintem csak cini tudja.rhynn írta:Enrique írta:Megírom a Rijkaard nyilatkozatot a fcbar.comról.
Vmiért [auto_cenzúra] az admin.
visca el Barca
barca52
őket felveszed a szerkesztők közé?
Enrique írta:Megírom a Rijkaard nyilatkozatot a fcbar.comról.
PetI írta:Most már én is vagyok![]()
Ivánnal beszéltük, h a Gamper meg az EU szuperkupa meccsek után a rövidhíreket írom, az elemzést meg majd Iván (vagy vki más).
Remélem Ezt nem kezdte még el senki, így megírom.