Bajnoki Mérkőzések
Hát ezt megúsztuk. Cubarsí-t ki kellett volna állítania a játékvezetőnek. Bár a Valencia annyira elfáradt a végére, hogy lehet, hogy úgy sem egyenlítenek. De mi legalább bírtuk 90 percig.
Martinez lelkén szárad a gól, de nincs min csodálkoznunk. Szerintünk megvagyunk hátul, még sokan is vagyunk. Amúgy mindegy, hány időzített bombát halmozunk össze, attól még nem jutunk előre. De még mindig inkább ő, mint Lenglet vagy Garcia. Christensen egészen más szint. Ma is hihetetlenül jó mentései voltak, nyerte sorra a fejpárbajokat. Ha már a középpályán nem őt kezdette Flick, legalább a védelembe betehette volna, megspóroltunk volna egy bekapott gólt. A két új srác szerintem kevés.
Pedri ma is megmutatta, hogy miért inkább Olmo, mint ő. Yamal ragyogó hokipasszt adott neki, amit Olmo a németek ellen azonnal bevágott. Ő meg elkezdett szöszmötölni. Sokat kell dolgoznia, ha a kezdőbe vissza akarja magát verekedni. Lewandowski jó volt.
Martinez lelkén szárad a gól, de nincs min csodálkoznunk. Szerintünk megvagyunk hátul, még sokan is vagyunk. Amúgy mindegy, hány időzített bombát halmozunk össze, attól még nem jutunk előre. De még mindig inkább ő, mint Lenglet vagy Garcia. Christensen egészen más szint. Ma is hihetetlenül jó mentései voltak, nyerte sorra a fejpárbajokat. Ha már a középpályán nem őt kezdette Flick, legalább a védelembe betehette volna, megspóroltunk volna egy bekapott gólt. A két új srác szerintem kevés.
Pedri ma is megmutatta, hogy miért inkább Olmo, mint ő. Yamal ragyogó hokipasszt adott neki, amit Olmo a németek ellen azonnal bevágott. Ő meg elkezdett szöszmötölni. Sokat kell dolgoznia, ha a kezdőbe vissza akarja magát verekedni. Lewandowski jó volt.
Csatlakozom azokhoz, akik nincsenek kétségbe esve. Szerintem idén a Valencia masszívabb lesz, úgyhogy ezek értékes pontok lesznek. Azért lássuk be, ez a középpűlya csak a csere sorunk és annak bizony nem rossz. 3 olyan játékosunk volt, akik mínusz emberek a pályán, Inigo, Lewa és Ferran. Persze, Lewa két gólja megvolt, de abból a poziból lehet Ferran is lőtt volna legalább kettőt, másrészt a góljain kívül emberhátrány. Amennyire nem segíti a támadást(sőt, elakad rajta), a letámadásban, védekezésben is nulla, elképesztő ez az ember. Soha nem fogom megérteni, hogy mit keres ott, miközben Vitort meg elüldözzük, ahogy Guiu se kellett...
Ferran nem találta meg az önbizalmát, nagyon, de nagyon kevés... Inigo pedig lassú, cserébe rengeteget szövegel... Szegény ember Sergio Ramosa... Nálunk jobban kijönnek a hibái, erényeiből meg keveset tud villantani. Viszont, ami pozitívum: A második félidő kifejezetten korrekt volt, és ez leginkább Pedrinek köszönhető. Bármennyire is téma, annak a srácnak nem a tömege, vagy a magassága a gond, hanem a sérülékenysége és az, hogy nem mer önző lenni. Volt persze két lövése, de olyankor nem nagyon volt kinek passzolnia. Viszont mikor nagyon jó helyzetben van és de tud is kinek passzolni, akkor passzol.. De ha kevésbé lesz sérülékeny, akkor egyértelműen szükség van rá. Vele egyből életképesebb és veszélyesebbek lettek a támadásépítéseink, egyszerűen kellenek azok a meglátások és passzok, amik úgy ülnek, mint Yamal váratlan cselei.
Flicktől nagyon jó húzás volt, hogy lehozta Cubarsit, egyértelmű volt, hogy ki fogja állíttatni magát (a bírónak megköszönhetjük, hogy nem így lett) - az ilyeneket Xavi nem szokta észrevenni. És az is nagyon jó döntés volt, hogy Eric középpályára ment, nem Chroistensent küldte feljebb megszokásból... Öngyilkos dolog lett volna egy Eric-Inigo védelem. Eric cserébe azon a poszton nem annyira rossz..jó sem mondjuk.
Raphinha mintha meg lenne becsülve, szerintem meg is hálálta a bizalmat, nagyon korrekt volt, kár, hogy kapura kevésbé veszélyes. Ha Araujo visszatér, a védelemmel nem lesz nagy gond, ahogy a középpálya is kb rendben, ha Gavi-Pedri-Gündogan trioból legalább egy be tud állni, de Ferran és főleg Lewa még pontokba fog kerülni nekünk.
Ferran nem találta meg az önbizalmát, nagyon, de nagyon kevés... Inigo pedig lassú, cserébe rengeteget szövegel... Szegény ember Sergio Ramosa... Nálunk jobban kijönnek a hibái, erényeiből meg keveset tud villantani. Viszont, ami pozitívum: A második félidő kifejezetten korrekt volt, és ez leginkább Pedrinek köszönhető. Bármennyire is téma, annak a srácnak nem a tömege, vagy a magassága a gond, hanem a sérülékenysége és az, hogy nem mer önző lenni. Volt persze két lövése, de olyankor nem nagyon volt kinek passzolnia. Viszont mikor nagyon jó helyzetben van és de tud is kinek passzolni, akkor passzol.. De ha kevésbé lesz sérülékeny, akkor egyértelműen szükség van rá. Vele egyből életképesebb és veszélyesebbek lettek a támadásépítéseink, egyszerűen kellenek azok a meglátások és passzok, amik úgy ülnek, mint Yamal váratlan cselei.
Flicktől nagyon jó húzás volt, hogy lehozta Cubarsit, egyértelmű volt, hogy ki fogja állíttatni magát (a bírónak megköszönhetjük, hogy nem így lett) - az ilyeneket Xavi nem szokta észrevenni. És az is nagyon jó döntés volt, hogy Eric középpályára ment, nem Chroistensent küldte feljebb megszokásból... Öngyilkos dolog lett volna egy Eric-Inigo védelem. Eric cserébe azon a poszton nem annyira rossz..jó sem mondjuk.
Raphinha mintha meg lenne becsülve, szerintem meg is hálálta a bizalmat, nagyon korrekt volt, kár, hogy kapura kevésbé veszélyes. Ha Araujo visszatér, a védelemmel nem lesz nagy gond, ahogy a középpálya is kb rendben, ha Gavi-Pedri-Gündogan trioból legalább egy be tud állni, de Ferran és főleg Lewa még pontokba fog kerülni nekünk.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Elso meccsnek oke volt ez, teljes kerettel is megszenvedtuk a Mestallat az elmult evekben.
Egyedul ami nem tetszett, hogy tamadasban 1-2 kivetellel nagyon messze helyezkedtek a jatekosok egymastol es a szelsokon kivul a mozgas is keves volt. Bernal es Casado engem viszont megnyert, van bennuk potencial boven.
Lewa gyorsan felpakolta a spanyol nyelvet.
Egyedul ami nem tetszett, hogy tamadasban 1-2 kivetellel nagyon messze helyezkedtek a jatekosok egymastol es a szelsokon kivul a mozgas is keves volt. Bernal es Casado engem viszont megnyert, van bennuk potencial boven.
Lewa gyorsan felpakolta a spanyol nyelvet.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- davi10
- Llegenda del Barça
Első meccsnek nem volt rossz, aláírtam volna előre az eredményt, ennyi sérülttel meg pláne. A 3 kezdő kp-ból 2 ifi meg 1 eredetileg szélső.
Inigo-tól azt kaptam amit vártam, nagyon remélem, hogy csak átmenetileg van a kezdőben. Én nem tartom őt egy kutyaütő védőnek, egy Atleti-ben szerintem kifejezetten jó lenne, viszont mi olyan magasan védekezünk, hogy folyamatosan előjön hogy mennyire nincs sebessége.
Casado és Bernal nem győzött ma meg, viszont az 1 meredek labdaeladásán kívül esküszöm pozitív meglepetés volt EG.
Voltak előremutató jelek, elöl kevesebb tökölődés, bátrabban mertünk lőni és volt 1-2 elég szép kavargatás is.
Ha visszatérnek a sérültek és a rengeteg pontatlanságból lejjebb tudunk faragni, akkor itt még bármi is lehet.
Inigo-tól azt kaptam amit vártam, nagyon remélem, hogy csak átmenetileg van a kezdőben. Én nem tartom őt egy kutyaütő védőnek, egy Atleti-ben szerintem kifejezetten jó lenne, viszont mi olyan magasan védekezünk, hogy folyamatosan előjön hogy mennyire nincs sebessége.
Casado és Bernal nem győzött ma meg, viszont az 1 meredek labdaeladásán kívül esküszöm pozitív meglepetés volt EG.
Voltak előremutató jelek, elöl kevesebb tökölődés, bátrabban mertünk lőni és volt 1-2 elég szép kavargatás is.
Ha visszatérnek a sérültek és a rengeteg pontatlanságból lejjebb tudunk faragni, akkor itt még bármi is lehet.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Nagyon remélem, hogy Flick nem várja meg amig az ilyen Inigo, Ferran szintű arcokból komoly probléma és sulyos pont vesztések lesznek. Ma megvan a 3 ennyi a lényeg.
Yamalnak sok önbizalmat adott az EB. Ki kell aknázni.
Kounde, Raphinha, Cassado, Pedri jok voltak kifejezetten. Kiváncsi vagyok milyen lesz a műsor a többiekkel.
Yamalnak sok önbizalmat adott az EB. Ki kell aknázni.
Kounde, Raphinha, Cassado, Pedri jok voltak kifejezetten. Kiváncsi vagyok milyen lesz a műsor a többiekkel.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én még ezzel a felforgatott csapattal is egy jóval direktebb, tempósabb focit láttam mint tavaly.
Mentek a gyors, kemény felpasszok rögtön labdaszerzés után, kicsit gyorsabbnak éreztem a fiúkat és jól bírtuk erőnléttel.
Nagyon fontos 3 pont, reméljük szép lassan minél több bevethető játékosunk lesz, és építheti Flick a mérnöki precizitású gépezetet itt is, akárcsak a bajoroknál anno.
Mentek a gyors, kemény felpasszok rögtön labdaszerzés után, kicsit gyorsabbnak éreztem a fiúkat és jól bírtuk erőnléttel.
Nagyon fontos 3 pont, reméljük szép lassan minél több bevethető játékosunk lesz, és építheti Flick a mérnöki precizitású gépezetet itt is, akárcsak a bajoroknál anno.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- PorSiempre
- Jugador d'estrella
Rettentően rossz első és egész jó második félidő.
Bevallom őszintén, hogy kegyetlen elment a kedvem a mai meccstől az első félidő után. De szerencsére egy teljesen más csapat jött ki a szünet után.
Ami tetszett, hogy voltak távoli lövések, okos felpasszok, oldal váltások, nem sokat szórakoztunk a labdával.
Ami nem tetszett az a rengeteg feleslegesen eladott labda , a védelem egésze kivétel Kounde.
Yamal, Rafi, Lewa, Casado, Kounde akiket kiemelnék.
Torres , Inigo mehetne akár most a meccs után.
Összességében nem volt egyszerű meccs, igaz Valenciaban nyerni sem az.
A lényeg, hogy győzelemmel indított a csapat, erre most lehet építeni
Bevallom őszintén, hogy kegyetlen elment a kedvem a mai meccstől az első félidő után. De szerencsére egy teljesen más csapat jött ki a szünet után.
Ami tetszett, hogy voltak távoli lövések, okos felpasszok, oldal váltások, nem sokat szórakoztunk a labdával.
Ami nem tetszett az a rengeteg feleslegesen eladott labda , a védelem egésze kivétel Kounde.
Yamal, Rafi, Lewa, Casado, Kounde akiket kiemelnék.
Torres , Inigo mehetne akár most a meccs után.
Összességében nem volt egyszerű meccs, igaz Valenciaban nyerni sem az.
A lényeg, hogy győzelemmel indított a csapat, erre most lehet építeni

Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
18 lövéssel és 3,44-es xG-vel zártunk. Azért az komoly, nagyon megnyomtuk a félidőt. Azért aki a meccs végére úgy gondolja, hogy sz@r, nézhetetlen, szenvedős foci volt, annak szerintem nagyon lejjebb kell adni az igényeit.
Viszonylag maximalizálva éreztem a rendelkezésre álló eleve kicsit szűkös, de jelenleg 1-2 hétig még pláne hiányos keretet.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.08.17. 23:45:17-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
A legnagyobb pozitívum, hogy bírták a fiúk 90 percig.
- bence0330
Az első 40 perc ijesztő volt gyenge teljesítményekkel, azután viszont magasan az ellenfelünk fölé nőttünk, ami ennyi tinivel, meg EB-olimpiáról visszatérő emberrel, legjobb játékosunk kiesésével idegenben egy nem túl gyenge csapat ellen azért nem kellett, hogy evidens legyen. Az utolsó fél órában már pályán sem voltak. A cserék ültek, Casado feljavult, és meglepően jól uralta a középpályát. Erőnlét úgy tűnik, rendben van.
Ami nagyon fontos, elég sok tudatosságot lehetett érezni az építkezésekben.
Bemutatkozómeccsnek szerintem abszolút jó volt.
Nálam mégiscsak a gólja miatt Lewy-Koundé-Raphinha a legjobb hármas, Casado meg felzárkózott, de egy félidősen nem tenném oda.
Baldé remélem nem sérült meg komolyan, mert ígéretes volt. Még így is két gólt érő passzt adott be, hogy pontatlan továbbra is.
Ami nagyon fontos, elég sok tudatosságot lehetett érezni az építkezésekben.
Bemutatkozómeccsnek szerintem abszolút jó volt.
Nálam mégiscsak a gólja miatt Lewy-Koundé-Raphinha a legjobb hármas, Casado meg felzárkózott, de egy félidősen nem tenném oda.
Baldé remélem nem sérült meg komolyan, mert ígéretes volt. Még így is két gólt érő passzt adott be, hogy pontatlan továbbra is.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.08.17. 23:37:20-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- bence0330
Szerintem Ferrán azzal győzte meg, hogy jobban működik szélsőként, mint Pau szélsőként. Lewyt meg egyelőre nem meri kihagyni, sajna. Szerintem az új szerzemény Lewyt váltja majd a 60-70. perc között, és rúg egy gólt.

Fermín nincs is a csapattal. Cubarsí az EB alatt pihent szerintem, és az Olimpia számára a szezonkezdet volt, nem a vége. Fermín meg ugye végigtolt mindent.
Ha betesz olyan embert aki az olimpián szerepelt, akkor Fermint választanám, nem Cubarsit.
De kezdőben miért nem azok szerepelnek akiket megismert a felkészülés során?
Feran Torres mivel győzte meg, mikor alig játszott. Pau Viktornak meg elvesszük a kedvét.
De kezdőben miért nem azok szerepelnek akiket megismert a felkészülés során?
Feran Torres mivel győzte meg, mikor alig játszott. Pau Viktornak meg elvesszük a kedvét.
- bence0330
Chris kimaradását én sem értem, remélem nincs gondja. Bár gondolom van, más ezt nem indokolná. A két kicsi most tesztelve lesz, mert az, hogy egy nagy gyors, lendületes, erős csapat ellen nem elegek, oké, ide akár még működhet is. Kiderül. Nagy fegyvertény lenne, ha középcsapatok ellen be lehetne őket vetni. 3 brutálisan letámadó és jól védekező játékos van Lewy mögött, ez segíthet.
2-4 a tippem.
2-4 a tippem.
- PorSiempre
- Jugador d'estrella
Eléggé jó kezdő , legalábbis nekem tetszik.
Remélem Rafinak tetszeni fog a csatár mögötti játék.
Izgatottan várom a szezon első meccsét, nem egy könnyű pálya a Mestalla, de valahogy be kellene csak húzni azt a 3 pontot.
Holnap meg lehet szurkolni egy Real pontvesztésnek
Remélem Rafinak tetszeni fog a csatár mögötti játék.
Izgatottan várom a szezon első meccsét, nem egy könnyű pálya a Mestalla, de valahogy be kellene csak húzni azt a 3 pontot.
Holnap meg lehet szurkolni egy Real pontvesztésnek

Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
- davi10
- Llegenda del Barça
Na ez kemény kezdő, Bernal és Casado egyszerre fent nagy kockázat. Ferran legalább arra jó lesz, hogy Raphinha nem a baloson jatszik majd.
Christensen kimaradását nem értem, a védelemben és a kp-n is jobb alternatíva, mint akik a kezdőben vannak.
Christensen kimaradását nem értem, a védelemben és a kp-n is jobb alternatíva, mint akik a kezdőben vannak.

Ter Stegen - Koundé, Cubarsi, Inigo, Balde- Bernal, Casado, Raphinha- Ferran, Lewa, Yamal
Az a kp bátor, ha így lesz
Az a kp bátor, ha így lesz

- bence0330
Ez amúgy abszolút igaz, ő megadná hátrafelé majdnem azt, amit Chris, előre viszont kicsit Busi-szerű lehetne. Tavaly én is nagyon emelett voltam, főleg Chris kiesésekor, de Xavi nem húzta meg. Szerintem új edzőnél kicsit rontja ezt az esélyt, hogy nem volt itt felkészülési szezonban, mikor lehetett volna próbálgatni. De hátha.Bob_Marley írta: ↑2024.08.17. 15:36:43Cubarsi lenne vkp-nak való leginkább. Labdaugyes, remekül lát,nagyon jó passzai vannak. Sajnos hátul elvesztegetjuk egy kicsit ezen képességeit.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Végre kezdődik a szezon, egy jó rajt sokat jelenthet. Nehéz pálya minden körülmények között, regisztrációs problémák miatt most pláne. Jó lenne nem beragadni. Legfontosabb sorozat mindig a Liga, erősödtek a riválisok, kíváncsian várom mi hol tartunk. Kevés esélyt látok sajnos idén a bajnoki címre,de cafoljanak rám.
Értem a Christensen levezetést,de azért vele nem járt úgy a labda, nem hiába a labdabirtoklasunk is csökkent vele. Jó lesz O középhátvédnek. Én bízom benne a fiatalok berobbanak és Cassado vagy Bernal megfogja oldani. Mi kutyánk kölykei mindig extra ha bekerulnek és tudnak teljesíteni. Illetve ami sose fog megvalósulni de Cubarsi lenne vkp-nak való leginkább. Labdaugyes, remekül lát,nagyon jó passzai vannak. Sajnos hátul elvesztegetjuk egy kicsit ezen képességeit.
Értem a Christensen levezetést,de azért vele nem járt úgy a labda, nem hiába a labdabirtoklasunk is csökkent vele. Jó lesz O középhátvédnek. Én bízom benne a fiatalok berobbanak és Cassado vagy Bernal megfogja oldani. Mi kutyánk kölykei mindig extra ha bekerulnek és tudnak teljesíteni. Illetve ami sose fog megvalósulni de Cubarsi lenne vkp-nak való leginkább. Labdaugyes, remekül lát,nagyon jó passzai vannak. Sajnos hátul elvesztegetjuk egy kicsit ezen képességeit.

- bence0330
Engem nem érdekel a többi, csak az előző két félidei kísérletet ne lássam a pályán a brazil és Pau között, mert az kb olyan volt, mint üvegszilánkot szórni magunk elé a tengerparti sétán, remélem levonta a következtetést Flick is, szándékosan nem kell magunk alatt vágni a fát, két támadót kiherélve egyszerre.
Chris főleg Ara sérüléséig alighanem örök kérdés lesz, hol hiányzik kevésbé. Kicsit Koundé is, bár én most kérdés nélkül tenném a helyére Fortot, így Christ fel lehet küldeni könnyebb szívvel, nálam így lenne a legkevesebb hiány, de ez elég szubjektív.
Furának tartom, hogy Cubarsi a keretben van, igazából nem is értem. 17 éves, végigtolt fél évet, pár napja fejezték be az olimpiát, neki szerintem szeptemberig a meccskeret közelében sem szabadna lennie. Vagy ő az EB-n nyaralt és az olimpia szezonkezdet volt kvázi, és így max egy kicsit bővebb pihit kapott?
Remélem kicsit kipihenték magukat a srácok, remélhetőleg tényleg csak a nekik szokatlanul kemény erőnléti felkészítés tett be, és talán elfáradtak kicsit a Gamperre. Flick ezt nyilatkozta, remélem korrekt. Előtte szórakoztató meccseket játszottunk.
Chris főleg Ara sérüléséig alighanem örök kérdés lesz, hol hiányzik kevésbé. Kicsit Koundé is, bár én most kérdés nélkül tenném a helyére Fortot, így Christ fel lehet küldeni könnyebb szívvel, nálam így lenne a legkevesebb hiány, de ez elég szubjektív.
Furának tartom, hogy Cubarsi a keretben van, igazából nem is értem. 17 éves, végigtolt fél évet, pár napja fejezték be az olimpiát, neki szerintem szeptemberig a meccskeret közelében sem szabadna lennie. Vagy ő az EB-n nyaralt és az olimpia szezonkezdet volt kvázi, és így max egy kicsit bővebb pihit kapott?
Remélem kicsit kipihenték magukat a srácok, remélhetőleg tényleg csak a nekik szokatlanul kemény erőnléti felkészítés tett be, és talán elfáradtak kicsit a Gamperre. Flick ezt nyilatkozta, remélem korrekt. Előtte szórakoztató meccseket játszottunk.
- baas11
- Entrenador del Barça
Hat eleg csumpi a mai meccs keret pláne h még Gundogan is off … ennél azert jobbra számítottam augusztus közepére !
Araujo , Gavi, De Jong, Gundogan, Dani Olmo, + 1/2 Pedri , Fermin , Ansu Fati… kb 300 milliós € hiányzik ma!
Es akkor idegenbe, nehez palya , nagyon fontos 3 pont …. rohadt nehez lesz!
Egy dologban bízom hozunk valahogy egy olyan kis franko csapatjatekot mint a City vagy Real ellen!
Araujo , Gavi, De Jong, Gundogan, Dani Olmo, + 1/2 Pedri , Fermin , Ansu Fati… kb 300 milliós € hiányzik ma!
Es akkor idegenbe, nehez palya , nagyon fontos 3 pont …. rohadt nehez lesz!
Egy dologban bízom hozunk valahogy egy olyan kis franko csapatjatekot mint a City vagy Real ellen!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
- davi10
- Llegenda del Barça
Cubarsi, EG keretben van, Fermin és Gündogan nincs.
Gondolom így Torre tuti kezd, ennek valahol örülök.
Gondolom így Torre tuti kezd, ennek valahol örülök.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Holnapra a tippem a kezdore:
Ts, - Kounde, Christensen, Inigo, Balde, - Casado, Gundogan, - Torre, Raphinha, Yamal,- Lewa
Aminek örülnék holnap a győzelmen kívül:
-Palyan kevo jatekosoktol figgetlenul latnek egy jol kiveheto koncepciot a jatekunkban.
-Ha Lewa nem jatszana vegig a meccset, ha nem negy neki.
-Ha eredmenytol fuggoen kapna lehetoseget Faye, Valle es Bernal.
Ts, - Kounde, Christensen, Inigo, Balde, - Casado, Gundogan, - Torre, Raphinha, Yamal,- Lewa
Aminek örülnék holnap a győzelmen kívül:
-Palyan kevo jatekosoktol figgetlenul latnek egy jol kiveheto koncepciot a jatekunkban.
-Ha Lewa nem jatszana vegig a meccset, ha nem negy neki.
-Ha eredmenytol fuggoen kapna lehetoseget Faye, Valle es Bernal.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Remélem Torre kap lehetőséget holnap, az előszezonban nagyon jó volt. Nekem az első pillanattól szimpatikus volt valamiért, örülnék ha meg tudna ragadni. Kevés a pontrúgó játékos a keretben, ő meg afféle. Persze nem lesz könnyű dolga, tumultus van a posztján.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Nálam ez lenne holnap a kezdő:
ter-Stegen
Koundé, Martinez, Faye
Christensen
Torres, Güdogan, Raphinha, Balde
Victor, Lewandowski
ter-Stegen
Koundé, Martinez, Faye
Christensen
Torres, Güdogan, Raphinha, Balde
Victor, Lewandowski
-
- Barça C
Üdv mindenkinek ebben a szezonban!
Troymmal egyetértve én is szeretnék szórakoztató játékkal elért győzelmeknek örülni.
Holnap viszont szerintem 0-2-ről kezdünk, mert egy-egy gól benne van a Bernal-Casado-Gündogan középpályás védőfalunkban és az Inigo-Balde párosban.
(A nyári meccsekbe belenézve csak nekem tűnt fel, hogy Balde idén is úgy védekezik, hogy meg sem próbál közelebb menni a támadójához , és a testi kontaktusba kerüléssel járó szerelésekkel nem is próbálkozik? Azaz nem támad ki a csatárra, helyette hátrál. Inigo nehezen fordul és lassú, ezt biztosan tudja a Valencia is.)
0-2-ről viszont tényleg csak szép játékkal fogunk tudni győzni. Fontos lenne ez a 3 pont..
Troymmal egyetértve én is szeretnék szórakoztató játékkal elért győzelmeknek örülni.
Holnap viszont szerintem 0-2-ről kezdünk, mert egy-egy gól benne van a Bernal-Casado-Gündogan középpályás védőfalunkban és az Inigo-Balde párosban.
(A nyári meccsekbe belenézve csak nekem tűnt fel, hogy Balde idén is úgy védekezik, hogy meg sem próbál közelebb menni a támadójához , és a testi kontaktusba kerüléssel járó szerelésekkel nem is próbálkozik? Azaz nem támad ki a csatárra, helyette hátrál. Inigo nehezen fordul és lassú, ezt biztosan tudja a Valencia is.)
0-2-ről viszont tényleg csak szép játékkal fogunk tudni győzni. Fontos lenne ez a 3 pont..