Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért nem volt annyira sima, sokkal jobb volt a Real, de a 88. percig csak egy gólos előnyük volt, miközben az ellenfélnek olyan helyzeteik is voltak (kettő) ahol teljesen üresen mehetett kapu felé a támadó... Olyan lyukak alakulnak a védelemben, hogy nem tudom mit fognak csinálni ők komolyabb csapatok ellen.
Én nem örülök annak, amikor valaki törleszteni akar, vagy jogot formál arra, hogy megnevelje a szerinte kezelhetetlen játékost. Még az első félidőben az egyik mallorcai hátulról rátalpalt Vinicius vádlijára, a labda sehol nem volt, nyilvánvaló volt a törlesztési és/vagy nevelési szándék, sárgát kapott, pedig rögtön le kellett volna küldeni.
Kemény 10 percre volt szüksége "ne bántsanak engemdavi10 írta: ↑2024.08.19. 10:39:38Nyilván 1 forduló után nem kell aggódni, csak talán nem lesz ez olyan tükörsima Real bajnoki cím, mint sokan várták.
Nekem még Vini tűnt furának, lecseréléskor semmi pacsi, majd a földön ücsörögve még magyarázott. Nyilván a világ tetején nem nehéz jófejnek lenni, de ha nem megy a szekér, szerintem lesz még azzal a csávóval baj.
Én a helyükben eladnám, és vennék belőle egy középpályást meg egy belső védőt, esetleg még egy szélsőbekket. Meg fogja oldani végül simán az olasz hogy Mbappéval ketten legyenek a pályán, de így már nincs akkora szükség rá. Konkrétan a világ magasan két legjobb balszélsője az övék, ez szerintem kicsit overkill, eleve orrnehezek lettek (érdekes, mert 2 éve még inkább voltak farnehezek), de még az az orr is kicsit féloldalas.Chino írta: ↑2024.08.19. 13:21:35Ancelottinak szerintem még lesz dolga bár a csapat már sokkal korábban összeállt mint nálunk és gyakorlatilag egy érkező és egy távozó volt.
Az állítólagos hatalmas pedagógus Ancelotti nem hiszem el, hogy nem tud mit kezdeni Viniciusszal. Vagy annyira pont agya van, hogy veszett fejsze nyele?
Amellett ha a bírók komolyan fogják venni ezt a "csak csk reklamálhat" dolgot, elég sok meccset ki fog hagyni a brazil
Szerintem ott is lehet gond a pénzzel. Mbabbénak is le kellett tejelni közel 150 millitót és a bónuszokkal a fizetése is 55-60 lesz.davi10 írta: ↑2024.08.19. 10:12:42Nagy fröccs lehet a játékosoknak, hogy a Real már az első fordulóban pontokat vesztett, mi meg pont egy olyan terepről hoztuk el a 3 pontot (tele sérültekkel), ahonnan tavaly a Real is csak 1-et tudott.
Belenéztem a meccsbe, de igazán csak az utolsó 10 percet láttam. Ott inkább a Mallorca-nak voltak komolyabb helyzetei, meg is nyerhették volna.
Modric próbált valamit hozni a kp-ra, de úgy mozgott, mint aki végigjátszott szezon utolsó meccsén lép pályára. Ancelotti "jó" szokásához híven az utolsó 10 percben nyúlt bele igazán, én tartom, hogy ebben a Brahim, Güler vonalban több van, minthogy a Real padján vesztegessék a karrierjüket (nyilván én is elvesztegetném ha cserébe minden 2. évben BL-t nyernék, de értitek).
Az amúgyis szegényes védelemből Mendy még ki is szórta magát, én nem értem miért kötik az ebet a karóhoz, szerintem ha nagyon akarnának, bagóért tudnának venni hasznos arcokat akár a balosra, akár Militao/Rüdiger mögé. Hacsak nem az van, hogy az "ingyen" jött MBappe felemésztette az egész büdzsét.
Nekem is hasonló volt a véleményem, mikor Yamalnak majdnem eltörték a lábát, (és még felrúgták párszor) miután hozott az országnak egy EB címet.
A "hasztalan" vitákba úgy tudsz nem belemenni, ha nem írod le folyamatosan ugyanazt, főleg akkor, amikor mindenki más már lezárta. Illetve a vita akkor sem hasztalan, ha a másik szempontját megpróbálod olvasni és értelmezni egy következő komment előtt.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.19. 07:15:49
És azért, mert nem akarok belemenni hasztalan vitákba, így előre:
A nyári és a téli átigazolási időszak alapján a vezetőség nem látja. De visszább mehetünk, ahol a csapatnak nem kellett sem Nico sem Kessie, persze ezt húzzuk inkább Xavi számlájára.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.19. 07:15:49Szerintem mindenki látja, hogy szükség lenne egy bal szélsőre, egy vkp-ra, és egy jhv-re
Roquéra elköltöttünk 40 milliót, most épp új klubot keresünk neki. Olmo 55 volt. Majdnem meg is van azokra a posztokra a pénz, amiket írtál.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.19. 07:15:49
100-120 millióból ez simán meglenne, amit egy 5+ milliárdot érő klub szerintem meg tud engedni.
FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.19. 07:15:49
És azt is tudom, hogy lehetne jobban, fotelből minden könnyebb.
Pontosan ezt csinálod. Hibás a Liga, nem engednek többet költeni. Hibásak a játékosok, nem engednek a fizetésükből. De a vezetőség, na őket kritizálni nem lehet.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.19. 07:15:49
És nem, nem védek személyeket, az FC Barcelonanak szurkolok, de nem látok egyenlőséget a klubok közötti lehetőségek szempontjából. Innentől kezdve szerintem jogosan érzem, hogy diszkriminálják a kedvenc csapatomat.
Lenglet könnyen lehet, hogy még a padon sem lesz. Legalábbis korábban azt írták (lehet, hogy aztóta változott), nem akarják játszatni, nehogy lesérüljön, mert akkor a kölcsönnek annyi.Sinya22 írta: ↑2024.08.16. 15:15:01
Köszi a linket!
Cubarsit és Olmot is vegyük bele a listába, előbbi múlthéten még olimpián volt szintén, utóbbi nincs regisztrálva. Így nem lepődöm meg Lenglet regisztrálásán sem. Hát a Valencia az optimális esetben is kemény dió, én őket otthon erősebbnek gondolom a Monaconál, főleg, hogy ez már tétre megy![]()
Köszi a linket!Troym írta: ↑2024.08.16. 15:01:14https://www.laliga.com/en-GB/clubs/fc-barcelona/squad
A mostani állapot, gondolom néhány fiatal B-s regisztrációval marad. Amennyire emlékszem egy meccsre 4 olyan játékost lehet vinni, aki valamelyik utánpótlás / tartalékcsapat tagja. Ebben az esetben ők gondolom Fort, Bernal, Darvich?, Pau Victor??? Utóbbi a legnagyobb talány.
A kérdésedre a válasz, hogy szerintem egy győzelem nagy bravúr lenne, még egy döntetlen is nehezen lesz meg Araujo, Gavi, Pedri?, De Jong, Fati, Fermin, EG (olimpia), hiányában. Ez a 22 fős keretből 7 hiányzó.