Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ferran: Én nem raknám be, ha Lewa játszik. Kb. ugyanazt tudják, nem labdabiztos játék, adott esetben ziccerbe tudnak kerülni. Lewa ennyi évesen is jobb ebben.
Szezonnyitónak tényleg rendben volt, főleg a második félidő. Pedri látványos változást hozott.Fernando írta: ↑2024.08.18. 00:10:38Elso meccsnek oke volt ez, teljes kerettel is megszenvedtuk a Mestallat az elmult evekben.
Egyedul ami nem tetszett, hogy tamadasban 1-2 kivetellel nagyon messze helyezkedtek a jatekosok egymastol es a szelsokon kivul a mozgas is keves volt. Bernal es Casado engem viszont megnyert, van bennuk potencial boven.
Lewa gyorsan felpakolta a spanyol nyelvet.![]()
Két gólt, meg egy majdnem gólpasszt Yamalnak.FCBsteve írta: ↑2024.08.18. 07:26:56És amit elől nyújtott Lewy?!? Vagy inkább nem nyújtott! Xavi időszak végén reméltem, ki lesz végre rakva, de - úgy tűnik - lehet majd tovább nézni ezt 85 percekig, hátha bepattan róla egy-két gól, ahogy előző szezonban is. És azzal magyarázni, miért van a kezdőben...
Martínez a gólnál kvázi két emberrel maradt, illetve Cubarsi mögött volt egy fő (akit Martinez látott), illetve mögötte volt a gólszerző, akit meg Balde-nak kellett volna látnia. Az a gól biztos nem Martinez lassúsága miatt volt... Többi helyzetet nagyjából megoldotta kis faultokkal, helyezkedéssel...gránit írta: ↑2024.08.18. 01:12:52
Valóban nagyon másként látjuk a dolgokat, vagyis egyes dolgokat, mert van, amiben egyetértek az általad írtakkal. Martineztől olyan bohócshow-t sosem láttam, mint Lenglet-től. Martinez szimplán nem elég ide a kezdőbe. Lassú, feltolt védekezésnél pont nem ilyen emberre van szükségünk. A passzai életveszélyesek (ránk nézve), meccsenként egy kapott gól mindig benne van róla. De olyan Benny Hill Show-ba illő bohóckodást, amiket Lenglet művelt, én Martineztől sosem láttam. Azzal egyetértek, amit Araújóról írtál. Gyors hátvédekre van szükségünk.
Pedriben sem látom azt a futball-Michelangelót, aki művészi ecsetvonásokkal festi meg a támadásainkat. Amúgy nem volt rossz szerintem sem, de inkább Olmo.
Lewandowski meg szerintem rendben volt, sőt. Lőtt kettőt, mi mást várunk még tőle? Biztos volt elbénázott helyzete, de belőtt kettőt. Mennyit kellett volna lőnie, hogy ne ő legyen a bűnbak? Négyet? Ötöt? Valóban nem ő harcolta ki a büntetőt, És? Ő lőtte be. Én eddig sem benne láttam a nagy problémát, hanem abban, hogy nem volt társa (most sem volt), aki tehermentesítené. Amúgy nem elhanyagolható tényező, hogy történetesen az ő két góljával nyertünk. Szerintem megérdemli a dicséretet.
Valóban nagyon másként látjuk a dolgokat, vagyis egyes dolgokat, mert van, amiben egyetértek az általad írtakkal. Martineztől olyan bohócshow-t sosem láttam, mint Lenglet-től. Martinez szimplán nem elég ide a kezdőbe. Lassú, feltolt védekezésnél pont nem ilyen emberre van szükségünk. A passzai életveszélyesek (ránk nézve), meccsenként egy kapott gól mindig benne van róla. De olyan Benny Hill Show-ba illő bohóckodást, amiket Lenglet művelt, én Martineztől sosem láttam. Azzal egyetértek, amit Araújóról írtál. Gyors hátvédekre van szükségünk.
Elképesztő mennyire másként látjuk a játékosokat.