Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Troym
Director del Fútbol

2024.08.25. 22:06:18

ezt most találtam, számokkal levezetve mi kell Olmo regisztrációjához ezzel az FFP-vel

- Gündogan's departure generates 70% savings on his salary. Salary: €18m, saving: €12.5m

- Sale of Mika Faye generates 60% savings. Salary for 2 seasons: €2.4m and 20% net profit from sale: €1.8m. Total: €4.2m.

Total of both departures: €16.8m

- Dani Olmo's registration requires €47.5m released. Transfer fee amortisation (€55m/4): €13.75m + €10m salary = €23.75m x 2 seasons= €47.5m.
andras953
Jugador del Barça

2024.08.25. 21:23:47

Troym írta:
2024.08.25. 21:09:08
Alex Valle signs new deal with Barcelona until June 2026 and he’s set to join Celtic on loan.
Romano

Marad Balde és Martin balhátvédnek.
No problem.
Inigo és E.Garcia tud jobbhátvédet is játszani.
Ugyanolyan szinten.
(Minek nekünk Fort, Cancelo, Walle, Faye ?)
gránit
Director del Fútbol

2024.08.25. 21:17:36

Chino írta:
2024.08.25. 21:03:51
Hogy kellene mellé/mögé egy minőségi csatár. Egyértelmű, senki sem vitatja
Ó, dehogynem :D Mekkora felháborodást keltettek azok a hozzászólásaim, melyek szerint góllövőt kéne igazolni. Csak a belátások mindig utólag jönnek, sosem időszerűen. Hozzáteszem, teljesen valid álláspont az is, hogy megvagyunk, és minden jó így, ahogy van. Csak kérdem én, házon belül ki pótolná a góljait, ha ő nem jó nekünk?

Ráadásul az egy dolog, hogy 3 gólt lőtt 2 meccsen. De 36 éves. Ki tudja, milyen formában lesz tavasszal.
Chino írta:
de vannak körülmények amik ezt nem engedhették meg. Idén ezzel kell beérni.
Megengedhettük volna magunknak, ha nem egyetlen emberre költünk 55 milliót. Keltek el nagyágyúk a nyáron 17-32 millió között. Bőven voltak lehetőségek.

Ami tény, hogy a hiánya 3 gól mínuszt jelente. Hogy ezt pótolni tudták volna valakik, az a nem tény.
Troym
Director del Fútbol

2024.08.25. 21:09:08

Alex Valle signs new deal with Barcelona until June 2026 and he’s set to join Celtic on loan.
Romano

Marad Balde és Martin balhátvédnek.
Andrsika
Jugador del Barça

2024.08.25. 21:04:32

bence0330 írta:
2024.08.25. 20:38:46
Andrsika írta:
2024.08.25. 20:31:55
Mindenben egyet szoktam veled érteni Bence, de ez a Pau mesterhármast lőtt volna sehogy sem releváns, ugyanis honnan tudod, h így lett volna? Semmilyen garancia nincs rá, nekem ez így csak fikció vagy lehetőség
De hét pont ezt mondtam. Nem azt mondtam, hogy Pau mesterhármast lőtt volna, hanem pont ahogy írod, minden alternatíva egy fikció, ahol Lewy nem játszott. Lőhetett volna mesterhármast is. Meg 0 gólt is. Lőhettünk volna kétszer annyi gólt Lewy nélkül, vagy akár csak összesen egyet. A kollega azt írta, tény, erre reagáltam, semmiképp sem az.

Pau ráadásul jobban bevonható a játékba, nem egy bójacenter, így méginkább kinyílik az olló, mi lehetett volna, lehet jobb kombinációk lettek volna elöl, és valamelyik kp is lőtt volna gólt. Sosem tudjuk meg.

Az a baj Bance, h ez a Barca stílus miatt mondod ezt játszósabb csatár jobb lenne nálunk amiben egyetértek is veled, de lekellene vetkőznünk ( nekem is) szeritnem Flick picit másabb rendszert fog itt kihozni aminek én örülök. Lewa nála egy alapkő( lenne) ha fiatalabb lenne adnám is. Ugyanakkor kiváncsi vagyok egy Eto féle csatártal mit menne a rendszere
Chino
Llegenda del Barça

bence0330 írta:
2024.08.25. 19:41:49
gránit írta:
2024.08.25. 17:15:25

Egyetértek, nem is lehet vele nem egyetérteni, mert tény.
Hogy lehetne ez tény? Látod az összes alternatív univerzumot, amiben Lewy helyett más játszott, és hogy az hány gólt eredményezett? Ez még akkor is meredek kijelentés lenne, ha Lewy nincs a pályán és 10-en játszunk, lásd egyik nagy helyzetét, amire Yamal tökéletes helyzetben érkezett, de ő berobbant elé, hogy kihagyja. De ha még egy center is van a helyén, ami nyilvám az alapfeltevés... ennyi ziccerből nem rúgtunk volna 2 akciógólt? Ez tény? Vagy hogy a tizit más nem rúgta volna be, az is tény? Statisztikailag 76% esélyünk volt rá, hogy berúgjuk.

3 ziccert hagyott ki tegnap. Aztán lőtt egy gólt. Nem szidom, oké, szerintem jó kirakósdarab lehet, de hogy ezt más ne tudta volna megcsinálni... Lehet, hogy javulni fog, de ha rendszeresen 4 nagy helyzet kell neki egy gólhoz, az kilencesként kevés, és olyan lesz, mintha lyukas vödörrel mernénk a kútból.

Pont annyi esély van arra, hogy 3-al kevesebb gólt rúgtunk volna, mint hogy hárommal többet. Mert egy top formában játszó center ezen a 2 meccsen elpakolhatott volna többet is, főleg a második meccs lehetett volna egy gála már a 60. perc környékére.
Azért az, hogy kihagyott annyi ziccert, hogy mesterhármasa lett volna hatalmas túlzás. A kapufája, amit éles szögből kihagyott max. akkor lett volna ziccer, ha Raphinha nem szalad túl a labdán és normális passzt adott volna neki, az inkkább egy klasszis megoldás volt, aminek nagyon kevés híja volt, hogy hatalmas gól legyen. Amikor berepült az biztos hogy a forduló védése volt. Ha hagyja Yamalnak (akit nem is hiszem, hogy látott) közel sem biztos hogy belövi, sőt. Legfeljebb a fejesére lehet mondani, hogy elhibázta, de alapjában azt se csinálta rosszul.

Viszont 2 forduló alatt 3 gólt nem kell megmagyarázni. Ha labdába sem ér akkor is akkor is megsüvegelendő. Egy centernek ez a dolga. Ez sem tény, de szerintem nem állnánk nélküle 6 ponttal.

Hogy kellene mellé/mögé egy minőségi csatár. Egyértelmű, senki sem vitatja, de vannak körülmények amik ezt nem engedhették meg. Idén ezzel kell beérni.
Forca Barca!!!!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.08.25. 20:38:46

Andrsika írta:
Mindenben egyet szoktam veled érteni Bence, de ez a Pau mesterhármast lőtt volna sehogy sem releváns, ugyanis honnan tudod, h így lett volna? Semmilyen garancia nincs rá, nekem ez így csak fikció vagy lehetőség
De hát pont ezt mondtam. Nem azt mondtam, hogy Pau mesterhármast lőtt volna, hanem pont ahogy írod, minden alternatíva egy fikció, ahol Lewy nem játszott, ezért nem lehet kijelenti azt, hogy akkor hárommal kevesebb gólunk lenne. Lőhetett volna mesterhármast is. Meg 0 gólt is. Lőhettünk volna kétszer annyi gólt Lewy nélkül, vagy akár csak összesen egyet. A kollega azt írta, tény, erre reagáltam, semmiképp sem az.

Pau ráadásul jobban bevonható a játékba, nem egy bójacenter, így méginkább kinyílik az olló, mi lehetett volna, lehet jobb kombinációk lettek volna elöl, és valamelyik kp is lőtt volna gólt. Sosem tudjuk meg.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Andrsika
Jugador del Barça

bence0330 írta:
2024.08.25. 15:55:45
Andrsika írta:
2024.08.25. 15:52:09
Ebbe a Flick féle rendszerbe Lewa nálam
Passzól Xavi alatt nagyon megutáltam a palit, de sztem idén extra lessz. Soha nem volt egy labda zsonglőr, de tény hogy nélküle most minusz 3 gólunk lenne( a helyzeteket felesleges idevenni az csak “ha”)
Szerintem is jó kirakós lesz idén, 30 feletti bajnoki góllal, de azért ezt nem kalkulálhatod így ki, lehet Pau mesterhármast vágott volna tegnap, Lewy 3 ziccert hagyott ki, és több támadás halt el rajta alighanem, mint Paun lett volna. Lehet nem nyertük volna meg a két meccset, meg az is lehet, hogy 1-3 5-1 lett volna az első két eredményünk 1-2 2-1 helyett.

Szerintem Lewy helyzetkihasználása is javulni fog, tavaly teljesen kiesett ritmusból, gyakorlatilag alig-alig volt center. Most ott van rendre végre, ahol lennie kell, nem valami random helyen birkózgat vagy cselezget.
gránit
Director del Fútbol

2024.08.25. 19:57:35

bence0330 írta:
Hogy lehetne ez tény?
Úgy, hogy a csapatban senki más nem olyan gólérzékeny, mint ő. De még csak megközelítőleg sem.

Az állítás az volt, hogy nélküle mínusz három gól. Ez tény. Hogy más irányból lehetne plusz, ha más a helyzet? Elképzelhető. Ki hozott volna a csapaton belül 2 meccsen 3 gólt? Az én válaszom az, hogy senki.
bence0330 írta:
de ha rendszeresen 4 nagy helyzet kell neki egy gólhoz, az kilencesként kevés
Miért, mennyit kellene lőnie? Két éve 23 gól helyett 46-ot? Tavaly 19 helyett 38-at? Kicsit túlzóak az elvárások.

Hozzáteszem, én egész tavasszal és egész nyáron amellett voltam, hogy igazolnunk kell góllövőt, mert az előző szezonban nem lőttünk elég gólt, és Lewandowskin kívül nem volt igazi góllövő. Elég nagy űr jön utána. Ilyenkor kivétel nélkül mindig az volt a válasz, hogy megvagyunk. Hát, akkor megagyunk. Akkor nézzünk szét házon belül, ki hoz 97 meccsen 62 gólt. Gyanús, hogy senki.
Peter
Director del Fútbol

2024.08.25. 19:53:00

bence0330 írta:
Hogy lehetne ez tény? Látod az összes alternatív univerzumot, amiben Lewy helyett más játszott, és hogy az hány gólt eredményezett?
Leigazoljuk Haalandot. Optimista vagyok, rúgjon 100 gólt. A többieknek nem is kell csinálniuk már semmit, miénk lesz az összes kupa a világon.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2024.08.25. 19:44:27

Lehet valamit én értek félre, de nem lenne elég kitenni, De Jongot a csapatból és akkor, nem kellett volna mennie Gündinek, és mindenkit lehetne regisztálni és még hely is lenne? Főleg így hogy már négy hónapja sérült és Araujo is így lett kipakolva a regisztrációs dologból. Mert végülis miatta szívunk. Tavaly is végig sérült volt, szóval mégcask nem is játszik egy két hónapos sérüléssel bajlódik további két hónapot.
bence0330

gránit írta:
Andrsika írta:
de tény hogy nélküle most minusz 3 gólunk lenne
Hogy lehetne ez tény? Látod az összes alternatív univerzumot, amiben Lewy helyett más játszott, és hogy az hány gólt eredményezett? Ez még akkor is meredek kijelentés lenne, ha Lewy nincs a pályán és 10-en játszunk, lásd egyik nagy helyzetét, amire Yamal tökéletes helyzetben érkezett, de ő berobbant elé, hogy kihagyja. De ha még egy center is van a helyén, ami nyilvám az alapfeltevés... ennyi ziccerből nem rúgtunk volna 2 akciógólt? Ez tény? Vagy hogy a tizit más nem rúgta volna be, az is tény? Statisztikailag 76% esélyünk volt rá, hogy berúgjuk.

3 ziccert hagyott ki tegnap. Aztán lőtt egy gólt. Nem szidom, oké, szerintem jó kirakósdarab lehet, de hogy ezt más ne tudta volna megcsinálni... Lehet, hogy javulni fog, de ha rendszeresen 4 nagy helyzet kell neki egy gólhoz, az kilencesként kevés, és olyan lesz, mintha lyukas vödörrel mernénk a kútból.

Pont annyi esély van arra, hogy 3-al kevesebb gólt rúgtunk volna, mint hogy hárommal többet. Mert egy top formában játszó center ezen a 2 meccsen elpakolhatott volna többet is, főleg a második meccs lehetett volna egy gála már a 60. perc környékére.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.08.25. 19:44:48-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Chino
Llegenda del Barça

2024.08.25. 19:31:21

Troym írta:
2024.08.25. 18:09:41
gránit írta:
2024.08.25. 16:43:36
Csak a harmadikkal nem értek egyet. Benne lett volna potenciál, és volt is rá kereslet Európa-szerte. Most még a padon ült volna, de lehet, hogy három év múlva már kirobbanthatatlan lenne a kezdőből, és húzóemberünk lenne.
Inkább itt írok Faye eladására.
Szóval én is azt gondoltam van benne potenciál és Xavi "véleménye" sem érdekelt, aki jegelte, DE nálam Flick ennél racionálisabbnak tűnik, egyrészt nem önmaga ellensége, tehát tudhatta főleg most augusztus végére, hogy lehet, hogy senkit nem kap Faye helyett, mégis úgy gondolta nem megfelelő ide, másrészt más fiatal védőket meg elkezdett használni, mint Martint, tehát nem önmagában a fiatal játékosok használata a kifogása.
A pár gombnyi fizetése miatt gondolom, ha akarta volna, akkor megtartják Fayet.

Nekem ez nagyságrendekkel logikusabb, mint eladni 3 jobbhátvédet (Araujo, Dest, Fort?) és hozni egy negyediket, ha igaz.
Fayé eladása szerintem így jól jött. Itt ki tudja mennyit játszott volna. Sanszos, hogy nagyon keveset. Flick alapból nem akarta, balhátvédként is szerette volna játszatni, de elmondása szerint nem győzte meg. A Rennesben folyamatosan játszhat, megmutathatja, hogy tényleg top védő lehet,akkor 25 millió pedig ajándék lesz. (és ha nem kell, az a 30 % sem rossz)
Plusz, ha Pau Victornál azt mondjuk, "de hát ő csak a harmadosztályban játszott jól" akkor Fayé ugyanúgy, ráaadásul emellett nem egy gyenge is volt., emellett csak a horvát másodosztályban játszott 20 évesen.
Ha tényleg bejön, akkor köszönjük a Rennesnek és gyakorlatilag 16 millióért visszahozzuk, ha nem akkor kerestünk rajta.

Ha Flicknek annyira kellett volna, akkor valószínűleg az előszezonban nem csak perceket kap és nem Segi Dominguez meg Lenglet játszik végig meccseket.
Forca Barca!!!!
Troym
Director del Fútbol

2024.08.25. 18:09:41

gránit írta:
2024.08.25. 16:43:36
Csak a harmadikkal nem értek egyet. Benne lett volna potenciál, és volt is rá kereslet Európa-szerte. Most még a padon ült volna, de lehet, hogy három év múlva már kirobbanthatatlan lenne a kezdőből, és húzóemberünk lenne.
Inkább itt írok Faye eladására.
Szóval én is azt gondoltam van benne potenciál és Xavi "véleménye" sem érdekelt, aki jegelte, DE nálam Flick ennél racionálisabbnak tűnik, egyrészt nem önmaga ellensége, tehát tudhatta főleg most augusztus végére, hogy lehet, hogy senkit nem kap Faye helyett, mégis úgy gondolta nem megfelelő ide, másrészt más fiatal védőket meg elkezdett használni, mint Martint, tehát nem önmagában a fiatal játékosok használata a kifogása.
A pár gombnyi fizetése miatt gondolom, ha akarta volna, akkor megtartják Fayet.

Nekem ez nagyságrendekkel logikusabb, mint eladni 3 jobbhátvédet (Araujo, Dest, Fort?) és hozni egy negyediket, ha igaz.
gránit
Director del Fútbol

Lewandowskiról még annyit, hogy az előző szezonban 5. lett a Ligában a gólpasszlistán, amivel a második volt a csapatban... Atom lenne, ha játszana mellette még egy jó csatár. Nem véletlen, hogy a Bayernnek lefelé kezdett menni a szekere, miután őt kitették. Nem csak gólerősebb volt nullakupás Kane-nél, de a többiek is több gólt szereztek körülötte, mint zérótrófeás Kane körül.
Andrsika írta:
de tény hogy nélküle most minusz 3 gólunk lenne
Peter írta:
2024.08.25. 12:32:56
Villanypózna? Oké, de melyik? Kit lehet megnevezni az elmúlt 3 éve jelenlévő játékosokból (beleértve valamennyi játékosunkat a keretből), akik gólképesek?
Ráadásul itt ellentmondásba is kerülnek azok, akik szerint csatárposzton "megvoltunk", de Lewandowskit kritizálják. Ha elől "megvagyunk", de Lewandowski nem jó nekünk, akkor egyetlen lehetőség van, csapaton belül keresni azt a 3 gólt 2 meccsen, azt 62 gólt 97 meccsen. Jelentkezzen, aki megtalálta erre a házon belüli jelöltet...

Vagy ott van a másik lehetőség, hogy Lewandowski out, de akkor meg "nem voltunk meg", és szükség lett volna igazolásra, és nem egyetlen játékosra kellett volna költeni azt az 55 milliót.
bence0330

2024.08.25. 15:55:45

Andrsika írta:
Passzól Xavi alatt nagyon megutáltam a palit, de sztem idén extra lessz. Soha nem volt egy labda zsonglőr, de tény hogy nélküle most minusz 3 gólunk lenne( a helyzeteket felesleges idevenni az csak “ha”)
Szerintem is jó kirakós lesz idén, 30 feletti bajnoki góllal, de azért ezt nem kalkulálhatod így ki, lehet Pau mesterhármast vágott volna tegnap, Lewy 3 ziccert hagyott ki, és több támadás halt el rajta alighanem, mint Paun lett volna. Lehet nem nyertük volna meg a két meccset, meg az is lehet, hogy 1-3 5-1 lett volna az első két eredményünk 1-2 2-1 helyett.

Szerintem Lewy helyzetkihasználása is javulni fog, tavaly teljesen kiesett ritmusból, gyakorlatilag alig-alig volt center. Most ott van rendre végre, ahol lennie kell, nem valami random helyen birkózgat vagy cselezget.
Andrsika
Jugador del Barça

FCBsteve írta:
2024.08.25. 12:27:58
FcBarcelona1 írta:
2024.08.25. 11:08:42

Az a Ferran, aki 2 meccs, 2 ziccer, 2 kihagyott helyzet. Mákja van, hogy mindkettő lesről.
Lewy 2 meccs, 3 gól, 6 pont.
Nekem sem a kedvencem, de azért...
Ja és mindenért a vezetőség a hibás.
Próbáljunk már meg bizalmat adni Flicknek, a játékosoknak.
Hosszú lesz a szezon, ha mindig ugyanaz lesz a téma.
Adjunk szerintem időt, hogy kiforrja magát a csapat, de előtte majd augusztus 31-én értékeljük az átigazolási szezont.
Szerk: szerintem sok fog múlni azon, hogy fejben mennyire lesznek topon a játékosok, ami egyelőre jónak tűnik. Lewy szerintem jobb ezen a téren. A büntetője végre magabiztos volt, a 2 kapufájánál jól lőtte/fejelte el, de nem volt szerencséje.
És ha már átigazolasi topic, hogy kit tudunk hozni bal szélre, és mennyire fog beválni.
Tedd még hozzá, hány támadás halt el Lewandowski-n, hogy teljes legyen a kép... Csak a tegnapi meccsen én úgy 15 eladott/elvesztett labdát tippelek nála, némelyik ígéretes helyzetben...
FCBsteve
Entrenador del Barça

2024.08.25. 12:27:58

FcBarcelona1 írta:

Az a Ferran, aki 2 meccs, 2 ziccer, 2 kihagyott helyzet. Mákja van, hogy mindkettő lesről.
Adjunk szerintem időt, hogy kiforrja magát a csapat, de előtte majd augusztus 31-én értékeljük az átigazolási szezont.
Szerk: szerintem sok fog múlni azon, hogy fejben mennyire lesznek topon a játékosok, ami egyelőre jónak tűnik. Lewy szerintem jobb ezen a téren. A büntetője végre magabiztos volt, a 2 kapufájánál jól lőtte/fejelte el, de nem volt szerencséje.
És ha már átigazolasi topic, hogy kit tudunk hozni bal szélre, és mennyire fog beválni.
Tedd még hozzá, hány támadás halt el Lewandowski-n, hogy teljes legyen a kép... Csak a tegnapi meccsen én úgy 15 eladott/elvesztett labdát tippelek nála, némelyik ígéretes helyzetben...
Peter
Director del Fútbol

2024.08.25. 11:58:22

bunga írta:
2024.08.25. 10:01:42
Ezzel szemben az nagyon hiányzott, hogy Nico nem nálunk van.
Mi olyat sikerült hozzátenni Niconak a Bilbao játékához, ami számukra különbséget jelentett?
(a néhány szemre látványosnak tűnő, de a mérkőzés alakulását nem befolyásoló mozdulaton kívül)
bunga írta:
Más kérdés, hogy ez a védelem elég lesz-e rangadókra, akár .
Szerény véleményem szerint a tegnapi is számunkra egy volt a rangadók közül.

Az más kérdéa, hogy a nálunk nagyobb játékerőt képviselő csapatokkal szemben vajon mennyire leszünk ütésállók, hogyan bírjuk majd a nyomást, labdatartást, labdakihozatalt.
Nyilván mindent a maga idejében majd meglátunk.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

FCBsteve írta:
2024.08.25. 10:44:15
Sose tudjuk meg, ment volna e, mielőtt igazán elindult volna a "művelet", Xavit kirakták...

Még Ferran is jobb lenne a poszton, mert hajt, kapar, Lewy meg már inkább a sikerben fürdőzik - amire az arab ligák vmelyike pont jó lenne...
FCBsteve
Entrenador del Barça

2024.08.25. 10:44:15

bence0330 írta:
2024.08.25. 10:11:02

Hiba-nem hiba, semmiképp sem lett volna hajlandó távozni, nem nagyon volt döntés kérdése szerintem. Nézni rossz az embert, de hozzon 40 gólos bajnokságot, és el van felejtve.

De ja, tegnap egy közepesen erős csatár csak a szerencsétlen brazil által kialakított ziccereiből mesterhármast lőtt volna.
Meg volt egy jelenet, amikor ugye elönzőzte, kapufát rúgott (szerintem annyira nem volt az rossz döntés amúgy, egy centernek onnan be kell vállalnia, ziccer volt), aztán utána 1 perccel Ferrán dacból nem adta le neki a labdát. :D Ezt inkább varrom Ferrán nyakába, mint Lewyébe. De a kémia nem jó.
Sose tudjuk meg, ment volna e, mielőtt igazán elindult volna a "művelet", Xavit kirakták...

Önzőzése nem is a tegnapi mutatványon alapul, hanem a korábbi meccsein mutatott teljesítménye alapján...
Vagy egyből egy passz (ha lehet, sarokkal), vagy mindenáron kapura rúgni, mégha más esetleg jobb helyzetben van is... Pont a skála másik végén, mint pl Pedri... Valahol a középút lenne a jó, a la Fermin...

Csak, a fiatalok meg kevésbé mernek próbálkozni, amíg Mr Befejezőember magyaráz, miért nem kapta meg a labdát...
Még Ferran is jobb lenne a poszton, mert hajt, kapar, Lewy meg már inkább a sikerben fürdőzik - amire az arab ligák vmelyike pont jó lenne...
bence0330

2024.08.25. 10:11:02

FCBsteve írta:
2024.08.25. 08:27:52
Nagy hiba volt őt az idei idényre megtartani (főleg Gündo helyett)... Gondolom a marketing miatt, bár nem tudom, lengyeleken/ németeken kívül ki vesz Lewy mezt, talán a meccset nem annyira néző turisták?!?

Szóval, helyette jöhetett volna két "akit akartok", plusz a fiatalok...
Hiba-nem hiba, semmiképp sem lett volna hajlandó távozni, nem nagyon volt döntés kérdése szerintem. Nézni rossz az embert, de hozzon 40 gólos bajnokságot, és el van felejtve.

De ja, tegnap egy közepesen erős csatár csak a szerencsétlen brazil által kialakított ziccereiből mesterhármast lőtt volna.
Meg volt egy jelenet, amikor ugye elönzőzte, kapufát rúgott (szerintem annyira nem volt az rossz döntés amúgy, egy centernek onnan be kell vállalnia, ziccer volt), aztán utána 1 perccel Ferrán dacból nem adta le neki a labdát. :D Ezt inkább varrom Ferrán nyakába, mint Lewyébe. De a kémia nem jó.
bunga
Capitá del Barça

A tegnapi csapatból Gündo egyáltalán nem hiányzott. A kp. gyorsabb, strapabíróbb volt nélküle és az intelligencia sem hiányzott. Ezzel szemben az nagyon hiányzott, hogy Nico nem nálunk van. Valaki még kell helyette. Más kérdés, hogy ez a védelem elég lesz-e rangadókra, akár Ara visszatérése után is.
FCBsteve
Entrenador del Barça

2024.08.25. 08:27:52

Troym írta:
2024.08.24. 19:00:22
Chino írta:
2024.08.24. 18:34:30

Sokan jöhetnek azzal, hogy másod-harmadosztály stb., de azt nem nagyon veszi senki figyelembe, hogy azt egy harmadosztályú csapatban tette. Nem Yamal, Raphinha, Gündogan, stb. mellett játszott, hanem tinikkel, akik között max. 2-3 kiemelkedőbb volt, de még ők is 16-18 évesen.
Ahogy a többség annyira hiányolja Guiut cserecsatárnak, aki ugyanabban a csapatban, ugyanabban az osztályban meg se közelítette PV teljesítményét, még akkor sem amikor utóbbi szélen játszott, mert Guiu csak a center pozícióját tudta vinni.
Ráadásul, amikor esélyt kapott az előszezonban szerintem mindig élt vele.
És azt se felejtsük el, hogy Fermin, Balde, Cubarsí, Yamal vagy előtte Pedri, Gavi stb., gyakorlatilag első szezonjukban már a nagycsapathoz jöttek, nem egy éven keresztül percről-percre beépítve voltak és mindannyian bejöttek. Nem is nagyon emlékszem olyanra, aki alsóbb osztályból szinte egyből tartósan feljött bukott volna.

Távolról sem biztos, hogy olyan extra lesz, vagy akár egy jó, stabil csere, de bőven van esélye rá.

Hogy hosszabb távon ki az akivel többet nyerhetnénk, arra én is azt mondanám, hogy Guiu, de jelenleg PV-vel sokkal előrébb vagyunk. És talán ez most fontosabb, mint elkezdeni ilyen ehylzetben, ilyen hiányposzton tiniket nevelni, ha van más választás.
Szerintem csak én jövök ezzel.
Azt gondolom, hogy nem 16 évesektől kell elvárni a csodát, akik harmadosztályt is épp csak látták, vagy 22 évesek, akik nem véletlenül nem játszottak egyetlen percet sem az élvonalban eddig. Victort miért nem használta Michel, Xavi?
Nekem nem Guiu hiányzik cserecsatárként, hanem Nesyri / Guirassy / stb. Ezek a srácok kb 3. számú csatárként kéne szóba jöjjenek, vagy Guiu még kölcsönben az Almeriában kéne játsszon, Roque lehetne 3. számú csatár, Victor 4. de Lewa közvetlen cseréje akár meccseken keresztül is kezdő lehet sérülés, vagy eltiltás miatt és közben vígan lemehet 3-4 nemzetközi meccs, kulcsfontosságú bajnokik, kupa stb.
Azért nincs cserecsatár, mert Lewy még jobban be lett betonozva a kezdőbe a rendkívül magas fizetésével, amiért hatalmas pacsi Laporta-nak, aki ezzel a jónak tűnő fizetési rendszerét is kiherélte...
Minek csere, amikor Lewy egyedül is megold mindent, fizuja mellett nincs esély regisztrálni, és még fiatal... :mrgreen:
Addig lehet nézni, hogy képtelen egy labdát lekezelni, egy jót passzolni 88 percen keresztül, cserébe igazolva van a jelenléte, mert talált 2 gólt (+1 tizi)...

Látszik, hogy a csapat többi részével az összhang nem 100%, perlekedik ha nem ő kapja a labdát (ha mégis, általában elbénázza), panaszkodtak rá tavaly, hogy a presszing nem megy vele, hogy-hogynem nem ő lett a következő csk, pedig kettőt is választottak...

Nagy hiba volt őt az idei idényre megtartani (főleg Gündo helyett)... Gondolom a marketing miatt, bár nem tudom, lengyeleken/ németeken kívül ki vesz Lewy mezt, talán a meccset nem annyira néző turisták?!?

Szóval, helyette jöhetett volna két "akit akartok", plusz a fiatalok...
Robcsyy
Entrenador del Barça

2024.08.24. 21:27:43

Messa írta:
2024.08.22. 14:34:41
Troym írta:
2024.08.22. 14:11:15
Akit az előző hírrel még nem sikerült felbosszantani: :D

Barça are working on a loan deal with a mandatory purchase for Marc Pubill from UD Almería. His arrival would imply the departure of Héctor Fort.

Azért veszünk egy jhv-et, hogy a 3. jhv is távozzon a nyáron :D
És valóban, a Sport már arról cikkezik, hogy a Sporting vinné Fortot. Micsoda üzlet lenne, atya ég.
Pubill megbukott az Atalantánál orvosin.
Jár a keksz Deconak, ha idehozza… #-o
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Válasz küldése