Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Troym írta: ↑2024.08.25. 16:15:44- Csak mert szerintem se 17-20 évesekkel álljunk ki, attól még nem jó ide Inigo. Két full másik téma. Az egyik nem zárja ki a másodikat.
- Alonsot sem szabadott azért megtartani, attól nem jó ide, hogy csak fiatalok vannak rajta kívül bhv poszton.
- Fayet nem adtam volna el, de ugyanolyan 0-km-es srác, hiába 20 éves, így mindegy ő ül a padon, vagy Mbacke, stb.
- Az ilyen tucatvédők (EG, Lenglet, Inigo) helyett jöjjön akár csak 1 db minőségi játékos, akire tényleg lehet számítani. Ők hárman cca 30 milliót keresnek, csak kijönne valaki abból.
Csakhogy ezek egyike sem bizonyítja, hogy a ő gól az övé lenne. Ketten törtek be a 16-osunkba, mert három másik játékosunk a száját tátotta.Troym írta: ↑2024.08.25. 12:36:19
Inigo a 2. legjobban fizetett hátvédünk Kounde után, 20* válogatott, 30 feletti , akihez idén is ragaszkodik az edző, mert szerinte ő kell ide. Nem a Barto korszakban jött, így azt sem lehet mondani, hogy valami régről beragadt dolog, tavaly gondoltuk őt ilyennek.
Ki volt a védelem "vezére" tegnap? Kinek kellene kisegítenie a 2. Laliga meccsen játszó 17 éves szűrőt?
Félreértés ne essék szerintem sem lenne szabad 17-20 éves védőkkel, szűrőkkel kiállni, de sikeresen öntökönlőttük magunkat, amikor elküldtünk olyan játékosokat, akiknek nagy hasznát vehetnénk, szóval azzal már nincs mit tenni, Flicknek ebből kell főznie.
Baldera nem nagyon tudok mit mondani, mert szerintem rég cserepadon lenne a helye, annyira gyengén védekezik, csak épp nincs senki más oda.
szerk: Van jégkorongban egy +/- mutató, ott ugyan egyéni mutatószám, de állítom sokkal rosszabb lenne csapatszinten, amikor játszik Inigo.
Hát, ez így most vicces, de ha az Inter ellen ott Garciával meg Piquével nem tökig feltolt védővonallal játszunk, alighanem nem kapjuk azokat a bohócgólokat.
Ezt senki nem vitatja. Írtam többször is, hogy ha nem kell futnia. Erre Flicknek volt megoldása, Xavival szemben, már a második fordulóra hátrébb rendelte. Ha lenne mellette egy Ara/Mingueza, jobb lenne a helyzet, de így ez volt a megoldás. És így az erősségei kijönnek, a gyengeségei meg nem. Jó lenne, ha nem kéne ilyen megoldás, mert villámléptű védőink lennének, de ha már ez van, ez így nem rossz.Troym írta: ↑2024.08.25. 12:36:19Jók a statmutatók, de védők esetén arra melyik statmutató ad visszajelzést, hogy hányszor ragadt be lesen valaki, vagy hogy hányszor futották le és adtak be, vagy lőtte mellőle egy meccsen? A tisztázásokhoz, szerelésekhez, párharcok nyeréséhez utol kell érni a támadó, tartani a lépést stb... a lemaradás melyik mutató?
Nem gondolom, hogy elfogult lennék akár katalánokkal, akár fiatalokkal és a csapatbeli státuszukhoz igyekszem mérni a teljesítményeket.
Teljesen egyetértek. Ezeket a statokat akartam hozni. Kell a rutinja. Nem lehet 17-18 éves gyerekekkel nekimenni a szezonnak. Fogja kapni a kritikákat Faye távozása miatt.bence0330 írta: ↑2024.08.25. 00:44:08Azért ezt a gólt (is) elég szélsőséges utálattal lehet odaadni neki, megtartotta Nicot annyira, hogy csak vissza tudjon passzolni kiszorított helyzetből, ellene ez nem egy rossz dolog, a dolgának nagy részét elvégezte, a passz nem is volt túl jó kiszorított helyzetből, csak aztán ugye jött a peches Baldé elcsúszás, aztán a legalább olyan peches (ettől még jogos) Cubarsi tizi. Eltolta a labdát aztán nem tudta lefékezni magát. Egy olyan megoldás, ami után aztán két védőnek kell hibáznia a gólhoz, nem lehet az ő sara.
Ha nem hibáznak utána kettőt fél mp alatt, akkor úgy néz ki a dolog, hogy Inigo kiszorította Nicot, aki nem tudott mit kezdeni a labdával, és adott egy rossz passzt. 100-ból 99 esetben ez történt volna, ketten ritkán hibáznak ekkorát egymás mellett. De ehhez Inigonak semmi köze.
A statjait is megnéztem, elég erősek, ahogy érződött is, 3 tisztázás, 1 blokkolt lövés, 2 szerelés, a párharcainak 100%-át megnyerte, és mellé még odarakott egy 94%-os passzjátékot is, ami nem túl releváns, de ártani sem árt.
Szerintem ha ő nincs felküldve a felezővonalra, akkor teljesen rendben van a játéka, nem világklasszis, de jó. Ne kelljen futnia. Nyilván én is százszor nézném inkább OM-et visszarendelve, jobb játékos, ideillőbb skillekkel, de ha már marad, így nem rossz. Flick folytassa így, eddig azt érzem nála, meg 1-2 más játékosnál is, hogy nagyon az erényeikre próbál építeni.
Bocsi, visszavonom, ha személyeskedőnek tűnt az utálat szó, amit használtam.Troym írta: ↑2024.08.25. 01:05:32Nekem Inigo simán egy nem idevaló játékos, de nincs semmilyen irányú egyéb érzelmi hozzáállásom, ahogy kb a csapat 90%-hoz sem. Ritka lassúnak és körülményesnek gondolom fizikailag és fejben is, kb Laliga középcsapat szintű játékos.
Cubarsi egy másik téma, de nekem ő hamarabb "leengedett" mint az idei 2 meccs. Emlékeim szerint az előző szezon utolsó 8-10 meccsén is már halvány volt. Gondolom ez életkorból és a terhelésből fakad, de tuti nem most kezdődött. Hogy mi lesz ebből? Passz, örülnék, ha ő is többször csereként kezdene, de nem lehetséges, addig nem aggódok, amíg nem EG a kezdő.
Nekem Inigo simán egy nem idevaló játékos, de nincs semmilyen irányú egyéb érzelmi hozzáállásom, ahogy kb a csapat 90%-hoz sem. Ritka lassúnak és körülményesnek gondolom fizikailag és fejben is, kb Laliga középcsapat szintű játékos.
Lehet, sokszor érzek ilyet, hogy már mindent rá akarunk verni.Troym írta: ↑2024.08.25. 00:49:51Nincs ebben utálat, csak simán egy észrevétel. Róla ment a beadás, Balde csúszott el, Cubarsi meg ráesett a támadóra. Ez nálam pont legkevésbé Cubarsinak felróható, mert oda se kellett volna érnie a labdának két védőn keresztül, maximum annyi a vita, hogy Inigo, vagy Balde helyezkedése és ügyetlensége volt-e a komolyabb.
Az (is) rész meg érthetetlen. Első fordulóban ő ragadt be, miatta nem lett lesen a támadó, abból lett a gól.
A statok meg viccesek, mert hogy nyerhette a párharcok 100%-át, ha róla ment a beadás? A 94% passzjátékot meg centire hozta a kritizált Cubarsi is.
Nincs ebben utálat, csak simán egy észrevétel. Róla ment a beadás, Balde csúszott el, Cubarsi meg ráesett a támadóra. Ez nálam pont legkevésbé Cubarsinak felróható, mert oda se kellett volna érnie a labdának két védőn keresztül, maximum annyi a vita, hogy Inigo, vagy Balde helyezkedése és ügyetlensége volt-e a komolyabb.bence0330 írta: ↑2024.08.25. 00:44:08Azért ezt a gólt (is) elég szélsőséges utálattal lehet odaadni neki, megtartotta Nicot annyira, hogy csak vissza tudjon passzolni kiszorított helyzetből, ellene ez nem egy rossz dolog, a passz nem is volt túl jó, csak aztán ugye jött a peches Baldé elcsúszás, aztán a legalább olyan peches (ettől még jogos) Cubarsi tizi. Eltolta a labdát aztán nem tudta lefékezni magát. Egy olyan megoldás, ami után aztán két védőnek kell hibáznia a gólhoz, nem lehet az ő sara.
A statjait is megnéztem, elég erősek, ahogy érződött is, 3 tisztázás, 1 blokkolt lövés, 2 szerelés, a párharcainak 100%-át megnyerte, és mellé még odarakott egy 94%-os passzjátékot is, ami nem túl releváns, de ártani sem árt.
Lehet, hogy szentségtörés, de én 100X inkább látnám Fayét, mint Riadot. Inigo is inkább akkor szállt be mikor átváltottunk 3 védős felállásra és a bal oldaliként őt tettük be. Riad ugyan szintén bal lábas, de Fayé inkább beleillik abba a pozícióba, félig -meddig balhátvéd is. Olyan Abidal-szerű. Ráadásul Riadért fizetni is kellene. Persze lehet úgy is nézni, hogy a szenegáliért kaphatunk 15-20 milliót, de én Riadból amennyit láttam nem az jött le, hogy egy klasszis alapanyag. Amikor Betis meccset néztem őt figyeltem leginkább, nem volt rossz, valóban, de olyan komoly pluszt nem láttam tőle és hibázgat ő is bőven.
Nem rossz 5.-6. védő. Itt szerintem nem ezzel lesz a fő gond, hanem azzal, hogy így Fayénak és Riadnak lehet, hogy meszeltek. Ha az egyik nagy távozik, akkor van esélyük, talán.