Capology szerint Olmo fizetése 9,3+2 bónuszsanika01 írta: ↑2024.08.26. 15:21:02Én kedvelem Chiesát, de valahogy sose merült fel bennem, még elméleti síkon sem, hogy milyen jó volna Barcelonában. Ettől függetlenül nagyon jól is elsülhetett volna, ha meg nem, 10 millióért valószinűleg elvitték volna Olaszorszából jövőre is. De ha már ennyire nincs pénz, akkor még mindig nem látom túl későinek, hogy ingyenes, lejárt szerződésű játékosokkal töltsük fel a keretet.
Persze, nem úgy gondolom, hogy akkor most igazoljuk ész nélkül, de ahogy Gránit írta, nekem pl. eszembe sem jutott, de Kjaer is és akár Hummels is jó lehetne a védelemben. De még egy Ben Yedder vagy akár Martialt is meg lehetne próbálni ingyen, kis fizetésért. Szerintem rosszabb velük se lehet, sőt, ha beüt egy sérüléshullám akkor még fontos is lehetne.
Ben Yedderé 8,7 volt
Martialé 17 volt
Jelen állás szerint Olmot sem tudjuk regisztrálni.
B opció, elnöki letét
C opció gazdasági kar
Lejjebb írtam, 12+2 játékos távozott, és így sem fér bele Olmo fizetése +amortizációja
Így lehet értelmezni az ingyen érkezők regisztációját. (Nem fér bele ingyen, vagy 55-ért 3 érkező játékos sem, Olmo helyett)
Olmo=2 ingyen érkező, pl. 2 Ben Yedder típusú, vagy 1 Martial fizetési sávjában.
Vagy 2 La Masias új szerződése, mint az esedékes Araujo és Gavi új szerződésének regisztrálása
12+2 távozó után.