Az, hogy mennyi volt a fizetése, az szerintem jelen esetben nem releváns. Alább írta valaki, hogy Olmo regisztrációjához közel 40 millió kellene. Azt nem hiszem, hogy abból nem lehetett volna legalább 3-4 ingyenes játékost beregisztrálni. Yedder fizetése lehetett 8,7 millió, ha jól láttam, közel 40 millióért vásárolta meg a Monaco, most meg ingyenesen igazolható. Ha nem ment/megy el valamelyik arab országba, kötve hiszem, hogy 2-3 millióért ne írna alá pl. 1+1 évre. Martial dettó, ő is elég nagy névnek számított a MU-ban még anno, most meg hátsó ajtón lép le. Benne mondjuk lehet, hogy nincs is több, de bukni szerintem vele sem lehetne.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.26. 15:44:44Capology szerint Olmo fizetése 9,3+2 bónusz
Ben Yedderé 8,7 volt
Martialé 17 volt
Jelen állás szerint Olmot sem tudjuk regisztrálni.
B opció, elnöki letét
C opció gazdasági kar
Lejjebb írtam, 12+2 játékos távozott, és így sem fér bele Olmo fizetése +amortizációja
Így lehet értelmezni az ingyen érkezők regisztációját. (Nem fér bele ingyen, vagy 55-ért 3 érkező játékos sem, Olmo helyett)
Olmo=2 ingyen érkező, pl. 2 Ben Yedder típusú, vagy 1 Martial fizetési sávjában.
Vagy 2 La Masias új szerződése, mint az esedékes Araujo és Gavi új szerződésének regisztrálása
12+2 távozó után.
Ezt az FFP-t meg sose fogom megérteni. Van pénz de mégsincs, aztán eladsz, de mégse számít. Ilyet a verseny szférában még nem láttam.