Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Vagyunk páran, akik szívesen kivennék, évek óta el akarjuk adni, de nem akar távozni, csökkenteni, hosszabbítani, semmit. Így nem lehet sokmindent kezdeni vele. Szélsőséges esetben lelátóztatni lehetne, de én megtenném pislantás nélkül sportszakmai okokból, de közben meg nem tett semmi rosszat, szóval azért alighanem mégsem.
Amúgy 12+2 játékos távozott (Roque, Lenglet, Cancelo, Felix, Gündogan, Romeu, Alonso, Roberto, Guiu, Dest, Araujo, Faye+Pedrola és Riad)
Nagyon jó lenne még igazolni, és nem is tűnik annyira vészesnek a dolog, De JONG-ot kivenni, találni 40 milliót, hogy lehessen 1:1 szabály.Chino írta: ↑2024.08.26. 14:13:42Amíg top formában volt, ha nem is köröket vert vert Nico-ra, de bőven jobb volt. Nem véletlenül lett toronymagasan év játékosa az olaszoknál. Vitte a hátán a Juvet, a válogatottat, szóval minőségre szerintem nem lesz gond, ha tényleg idekerül. Ráadásul nem egy olyan játékos jönne, akit az elnök "kényszerít" az edzőre, hanem az edzőnek is kell. Legalábbis abból kiindulva, hogy a Bayernbe is le akarta igazolni, csak a Juve hajthatatlan volt és folyton dicsérte nem hiszem hogy padoztatná és Ferrant elé rakná.bence0330 írta: ↑2024.08.26. 13:12:20Elég durva támadósor van kialakulóban, akárki fog épp padozni, szomorú lesz. De nem ezzel van/volt a probléma. Remélem hozunk még 2 embert hátra is.
Reméljük, Chiesát elkerülik a sérülések, akkor óriási erősítés, amíg top formában volt, simán ütötte azt a szintet, mint Nico.
Annyira azért nem sérülékeny szerintem, egy komolyabb sérülése volt az utóbbi években, a többi kb átlagos.
Viszont még várjuk ki a végét, mielőtt örülnénk. (már aki örül)
Tah szerintem felejetős vagy inkább csupán pletyka. Ha távozik, akkor is a Bayernbe. Habár olyan drága azért nem lehet, annak ellenére, hogy egy legjobb korban lévő felső polcos védő, mert jövőre lejár a szerződése.
Amíg top formában volt, ha nem is köröket vert vert Nico-ra, de bőven jobb volt. Nem véletlenül lett toronymagasan év játékosa az olaszoknál. Vitte a hátán a Juvet, a válogatottat, szóval minőségre szerintem nem lesz gond, ha tényleg idekerül. Ráadásul nem egy olyan játékos jönne, akit az elnök "kényszerít" az edzőre, hanem az edzőnek is kell. Legalábbis abból kiindulva, hogy a Bayernbe is le akarta igazolni, csak a Juve hajthatatlan volt és folyton dicsérte nem hiszem hogy padoztatná és Ferrant elé rakná.bence0330 írta: ↑2024.08.26. 13:12:20Elég durva támadósor van kialakulóban, akárki fog épp padozni, szomorú lesz. De nem ezzel van/volt a probléma. Remélem hozunk még 2 embert hátra is.
Reméljük, Chiesát elkerülik a sérülések, akkor óriási erősítés, amíg top formában volt, simán ütötte azt a szintet, mint Nico.
Én Kjaert egyből elhoztam volna a nyár elején. Lejárt szerződéses, ingyenes, parlagon hever, simán leigazolnám. Nem kapkodnak érte, kapva kapott volna egy néhány milliós fizun. Egy évre tökéletes megoldás.
Pár hete még arról volt szó, hogy a Madridnak alig vannak belső védői, erre mára vastagabbak ott, mint mi
Szerintem Tah-ra nem sok esély van. A Bayern is nagyon akarta elvileg, de nem tudták vinni, még azután sem, hogy ment de Ligt. Tudom, hogy már nem a jövő embere, sőt mg Inogonál is idősebb, de nem is értem, hogy pl. Hummels miért nem merült fel. Én még így 35 évesen is jobbnak tartom mint Martinezt. Pl. 1 évre tökéletes volna és még nagy befektetést sem igényelne. Az elmúlt szezonban pl. elég penge volt. Sőt, mivel nagyon jól fejel, plusz opció lehetne szögleteknél.
Igen, jelenleg ők lehet, hogy kevésbé fejnehezek, mint mi.
Emiatt nem kell aggódnunk. Nem eladó, 130 alatt nem is hallgatnának meg semmit, de szerintem 150-ért sem adnák el így nyár végén. Mondom ezt a túloldalról. Még a 175 milliós kivásárlásit is úgy oldották meg, hogy csak nyár elején legyen érvényes, ez sokatmondó. Ráadásul Olmo-Chiesa-Fati-Raphinha-Torressel már bőven megvagyunk a balosra.
Az igen,oszt' míbű? Olmo még regisztrálva sincs,de egy német hegyet akarunk elhozni...
Én is így látom. De. Lassan kész a nagytakarítás. Szerintem még távozni fog Valle, Torre, Fati és lehet Garcia, attól függően, tudunk e hozni valakit a védelembe.Fernando írta: ↑2024.08.26. 11:46:38Valoszinuleg ez a realitas, nincs penz, illetve szigoruak az ffp szabalyok. Ha lejjebb adunk az elvarasokbol, es kituzunk egy top3-at idenre, szerintem elorebb vagyunk mintha most hoznank Nicocat meg Kimmichekez, aztan ugyanugy csak top3 lesz a vege. Szerintem annyira nem veszes a helyzet. Gundoganon kivul csak perememberek/0 kilometeres/eleve nem kivanatos jatekosok tavoztak. Ha ugy nezzuk Gundogan ment, Bernal, Casado es Olmo pedig jott. Nem erzem ezt rossznak. Remelhetoleg meg iden visszakapjuk Gavit is. Egyedul talan Cancelo hianya erzodhet meg, de egyfelol o sem valtotta meg a vilagot, masfelol o sem a jovo embere. Szerintem a kegnagyobb igazolasunk idenre az lenne, ha nem egyszerre dolne ki/lenne eltiltott egy komplett csapatresz.
Valoszinuleg ez a realitas, nincs penz, illetve szigoruak az ffp szabalyok. Ha lejjebb adunk az elvarasokbol, es kituzunk egy top3-at idenre, szerintem elorebb vagyunk mintha most hoznank Nicocat meg Kimmichekez, aztan ugyanugy csak top3 lesz a vege. Szerintem annyira nem veszes a helyzet. Gundoganon kivul csak perememberek/0 kilometeres/eleve nem kivanatos jatekosok tavoztak. Ha ugy nezzuk Gundogan ment, Bernal, Casado es Olmo pedig jott. Nem erzem ezt rossznak. Remelhetoleg meg iden visszakapjuk Gavit is. Egyedul talan Cancelo hianya erzodhet meg, de egyfelol o sem valtotta meg a vilagot, masfelol o sem a jovo embere. Szerintem a kegnagyobb igazolasunk idenre az lenne, ha nem egyszerre dolne ki/lenne eltiltott egy komplett csapatresz.NewNagyatyesz írta: ↑2024.08.26. 11:33:29Nem tudom mi történik a klubnál, de volt egy komplett nyarunk, erre most kapkodva adunk kölcsönbe és el embereket, és ha lesz rá lehetőségünk pánik szerűen igyekszünk betömni a lyukakat.
Lenglet elment, elvileg megy EG is. Összességében egyik sem üti meg szerintem a jelenlegi Barca szintjét sem. Cancelo a hírek szerint nem jön, amit sajnálok.
Viszont így hátul rettenetesen vékonyak és rutintalan ok vagyunk:
Kounde/Fort jobb oldalra, de utóbbi kölcsönadásáról is voltak már hírek
Középre Araujo (sérült), Christensen (sérült), Inigo, Cubarsi
Balra Balde, Valle, Martin, de itt is lehetett olvasni Valle kölcsönadásáról.
A többi csapat részt nem is részletezve, de egy bal szélső és vkp azért elférne.
Mi folyik a klubnál? Mit csinál Deco? Hol van itt csapatépítés? Laporta hangzatos kijelentései megint csak demagóg dumák voltak...
Lenglet végül egy évvel hosszabbított és nem kettővel, ezt írták a hírek (Mundi Deportivo/Barca Universal), így nem feleződik a fizuja, hanem 10,67m tájt marad, nettó 5,33m...Chino írta: ↑2024.08.25. 22:42:59Lenglet átesett az orvosi vizsgálatokon is az Atma-nál, ma este már Metropolitánóban nézte a Girona elleni meccset. Az aláírásra holnap kerül sor és hivatalossá válik a transzfer.
Így kikerül a képből a 16 milliós fizuja, ami lemegy nyolcra, ha a korábbi helyzet marad, akkor a 80 %-át ennek állják a madridiak.