Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Láttam már ugyanilyen mozdulatért 11-est is adni, szóval én biztos voltam benne, hogy elveszik a gólt.
Persze, vicc volt, Roli pokoli gyors.PorSiempre írta: ↑2024.08.27. 20:25:28Nem is akartam semmilyen versenyt. Csak láttam, hogy már van kezdő , gondoltam bedobom
Ferran legalább arra legyen jó, hogy a védőjét kifárassza. Aztán jöhet Olmo a friss lábakkal .
Nagyon bízom benne, hogy nem folytatjuk az idegenbeli tendenciát a Rayo ellen.
Nyerni kell és kész !
Nem is akartam semmilyen versenyt. Csak láttam, hogy már van kezdő , gondoltam bedobombence0330 írta: ↑2024.08.27. 20:20:47Sose volt esélyed, még ha csak 12 mp-el is maradtál le.PorSiempre írta: ↑2024.08.27. 20:19:32Ter Stegen; Koundé, Cubarsí, Iñigo, Gerard Martín; Bernal, Pedri; Lamine Yamal, Raphina, Ferran and Lewandowski
Lássuk a medvét!
Rotáció akkor nuku, Baldét kivéve. Ferránt nem tudom, mit keres még a csapatban, de legyen neki igaza.
Sose volt esélyed, még ha csak 12 mp-el is maradtál le.PorSiempre írta: ↑2024.08.27. 20:19:32Ter Stegen; Koundé, Cubarsí, Iñigo, Gerard Martín; Bernal, Pedri; Lamine Yamal, Raphina, Ferran and Lewandowski
Lássuk a medvét!
Ronaldinho fia már távozott is a Burnley U21-es csapatához a nyáron, nagy igazolás volt.