Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
dingdong
Capitá del Barça

2024.08.29. 13:34:35

Sajnálom Flicket mert szerintem nagyot mehetne már ebben a szezonban is ha egy olyan ideális világban élnénk ahol 1: az abszolut legégetőbb posztokra igazolni tudunk kegalabb közepes embereket 2: a meglévő sérültek még ősszel visszatérnének a maradékból meg nem esne ki hétről hétre valaki.

Balszerencse és inkompetencia kézenfogva jár nálunk. Nagyon kiváncsi vagyok évvégén hogyan fogunk kinezni.

Csodát Flick sem tud tenni ha effektive nincsenek játékosok aki van az meg még csak most tanulja a szorzo tablat
Peter
Director del Fútbol

2024.08.29. 13:28:30

Troym írta:
2024.08.29. 13:07:19
Nyugi, amit én elképzelnék, annak mindíg az ellenkezője valósul meg.
Fatit nagyon vártam vissza, erre nyekk.
Gündogan-Fermin-Olmo hármast nagyon adtam volna, sőt Gündogantól vezér szerepet reméltem, ismerjük a végét.
Rabiot nevét amikor tőled olvastam még az elején, borogatást tettem a homlokomra és csak azután írtam, hogy mit vársz a sráctól.... :lol:

Ebből most nekem csak az következhet, hogy bejelentjük Rabiot érkezését.
Lenglet módon megnyújtott szerződéssel, évek után emelkedő fizuval, alias Laporta módra.
Most népvakító 3 milla, de jövőre már 6, majd 9, aztán 12.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2024.08.29. 13:34:36-kor.
Troym
Director del Fútbol

2024.08.29. 13:07:19

MessiNeymarSuarez írta:
2024.08.29. 13:02:31
Az ilyeneknél az egyetlen esély az ha az utolsó nap feléig sem lesz csapata és akkor hajlandó jelentősen lejjebb adni a bérigényekből, ha viszont valaki hamarabb ad neki 3 focilabdát fizetésként akkor megszívtuk.
Azért az utolsó nap eléggé fel szokott pörögni nemzetközi szempontból is átigazolás terén.
Ingyen igazolható, így rá nem vonatkozik az átigazolási ablak, akár októberben is aláírhat valahova.
Peter írta:
2024.08.29. 12:59:36
Neked legalább lehet majd jut egy kis extra örömködés itt a végére.... :lol:
Az egyetlen nagy üröm az örömben az lenne, hogy 2 hónapja nincs csapata, valószínű az edzettségi szintje minimális, de biztos eléggé elmarad mindenkitől.
Mindamellett az elmúlt pár nap után 0-1% esélyt adnék annak, hogy jön.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2024.08.29. 13:02:31

Troym írta:
2024.08.29. 12:57:48
Jópofa hírek tegnap a 0km-es liverpooli srác, ma meg Rabiot.
Hihető.
Ha meg így van, akkor a konzisztens gondolkodás szikrája sincs meg. Továbbra is magasan Rabiot lenne a legjobb jelölt, de nehezen hiszem, hogy ha nincs 4 gombunk Bajceticre, akkor kifizetjük Rabiot 10+ milliós bérét.
Az ilyeneknél az egyetlen esély az ha az utolsó nap feléig sem lesz csapata és akkor hajlandó jelentősen lejjebb adni a bérigényekből, ha viszont valaki hamarabb ad neki 3 focilabdát fizetésként akkor megszívtuk.
Azért az utolsó nap eléggé fel szokott pörögni nemzetközi szempontból is átigazolás terén.
Peter
Director del Fútbol

2024.08.29. 12:59:36

soadroli írta:
2024.08.29. 12:53:03
Adrien Rabiot is a last-minute option for Barcelona.
Na, hát csak ide fogja fújni valami szellő....?

Troym írta:
Neked legalább lehet majd jut egy kis extra örömködés itt a végére.... :lol:
Troym
Director del Fútbol

Jópofa hírek tegnap a 0km-es liverpooli srác, ma meg Rabiot.
Hihető.
Ha meg így van, akkor a konzisztens gondolkodás szikrája sincs meg. Továbbra is magasan Rabiot lenne a legjobb jelölt, de nehezen hiszem, hogy ha nincs 4 gombunk Bajceticre, akkor kifizetjük Rabiot 10+ milliós bérét.
soadroli
Llegenda del Barça

2024.08.29. 12:53:03

Adrien Rabiot is a last-minute option for Barcelona. His signing is not a priority, but the club values his experience. @tjuanmarti
Kép
Troym
Director del Fútbol

2024.08.29. 12:50:54

FC Barcelona still have not reached the 1/1 FFP rule. If there are no departures, there will be no signings.
@marca

Szerintem nem jön senki, max ha eladunk valakit nem 2 zacskó szotyiért
Fernando
Llegenda del Barça

2024.08.29. 11:36:39

soadroli írta:
2024.08.29. 00:30:02
Barça currently can’t proceed with Stefan Bajcetić deal due to issues with Financial Fair Play.
RB Salzburg has reached an agreement to sign Stefan Bajcetic on loan from Liverpool. [Fabrizio Romano]
Nem tudom, hogy erdemes-e egy olyan jatekost idehozni, aki fix egy evre jon es egy Salzburggal kell versenyezni erte. Akkor mar Romeu is maradhatott volna.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2024.08.29. 11:35:56

jclayton írta:
2024.08.29. 10:56:41
gránit írta:
2024.08.29. 10:50:15
FcBarcelona1 írta:
2024.08.29. 09:14:17
Sport szerint De Jong szeptemberben állhat edzésbe, de kiújulhat a bokasérülése, így lehet, hogy műteni kell majd.
Szerintem ez várható volt. A konzervatív kezelést választotta, hogy játszhasson az EB-n. A La Liga szabályai nem nagyon veszik figyelembe, hogy minden a játékosokat védi.
Most már én is azt mondom, el kell küldeni táppénzre, és regisztrálni pár átigazolást a fizetése 80%-ba.
Én azt nem értem, hogy az ő regisztrációja hogy nem került törlésre. Araújóé, Christensené törölve lett. De Jongé miért nem? Jó nagy hely felszabadulna.
Mert nagyjából esélytelen, hogy vissza tudnák regisztrálni.

Egyelőre azért különösen fájdalmas ez az átigazolási nyár, mert mintha a vezetőség szándékosan szabotálná Flicket - akinek tényleg vannak épkézláb elképzelései, lendületet vitt a csapatba, egyelőre maximálisan jó választásnak tűnik. De ilyen keret mellett egyszerűen esélye nincs jól teljesíteni hosszú távon.
Pedig ez tökéletes Laporta-blöff is lehetett volna:
"Nagyon szeretjük De Jongot, fontos eleme a csapatnak de sajnos máshogy alakultak az FFP szabályok ezért vissza sem tudjuk regisztrálni" , cserébe abból a majdnem bruttó 40M-s bérből még 1:4 alatt is 2-3 játékos kijöhetne olcsó bérrel, jöhetett volna egy ingyen Hummels-Rabiot kettős, esetleg Kurzawával megfejelve.
Arról nem is beszélve hogy ez szintén ösztönző lehetne neki hogy "élete klubjával" leüljön végre tárgyalni a fizucsökkentés/hosszabbítás megfelezésről.

Ráadásul ha vissza is térne jó eséllyel pár hét múlva megint újrasérül ha most nem műtteti meg magát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2024.08.29. 11:37:59-kor.
gránit
Director del Fútbol

2024.08.29. 11:27:08

jclayton írta:
gránit írta:
Én azt nem értem, hogy az ő regisztrációja hogy nem került törlésre. Araújóé, Christensené törölve lett. De Jongé miért nem? Jó nagy hely felszabadulna.
És az miért baj? Fel tudtuk volna tölteni a keretet, ha de Jong regisztrációját töröljük. Lehetett volna több ingyenest is hozni, kölcsönszerződéseket kötni.

Ami a szélsőbekkeket illeti, Valle száműzése, kölcsönadása szerintem rossz döntés volt. Nem állunk olyan jól, hogy kölcsönbe adogassuk azt a kevés embert, aki van. Lesz még itt sérülés, nem kellett attól tartani, hogy nem jutott volna játéklehetőséghez. Fognak még itt emberek lesérülni. Erre kölcsönadjuk... Azok után, hogy Cancelo-ra semmi esélyünk nem volt, különösen rossz döntésnek tartom.

Bár őt tavaly is kölcsönadtuk, így továbbra is érvényes, hogy a kölcsönadás nálunk virágnyelven azt jelenti, hogy egyáltalán nem számolunk az illetővel.
jclayton
Jugador d'estrella

gránit írta:
FcBarcelona1 írta:
Sport szerint De Jong szeptemberben állhat edzésbe, de kiújulhat a bokasérülése, így lehet, hogy műteni kell majd.
Szerintem ez várható volt. A konzervatív kezelést választotta, hogy játszhasson az EB-n. A La Liga szabályai nem nagyon veszik figyelembe, hogy minden a játékosokat védi.
Most már én is azt mondom, el kell küldeni táppénzre, és regisztrálni pár átigazolást a fizetése 80%-ba.

Egyelőre azért különösen fájdalmas ez az átigazolási nyár, mert mintha a vezetőség szándékosan szabotálná Flicket - akinek tényleg vannak épkézláb elképzelései, lendületet vitt a csapatba, egyelőre maximálisan jó választásnak tűnik. De ilyen keret mellett egyszerűen esélye nincs jól teljesíteni hosszú távon.
ocsike83
Jugador d'estrella

2024.08.29. 10:53:12

bence0330 írta:
2024.08.29. 09:23:49

Még mindig sok játékos szabad. Ha csak a vkp-t nézzük, akkor Rabiot ingyen, Koné nem óriási pénzért alighanem váltani fog, de van jópár mozdítható játékos még, ezek csak így hirtelen akik eszembe jutottak, remélem nálam tájékozottabb emberek ülnek a scout-sportigazgatói posztokon. :) Kizárt, hogy ilyen Chelsea-féle keretekből nem lehetne kölcsönvenni valakit, vagy oké, hogy a L1-ből már elvitték az idei adag nagy nevet a posztról (Thuram, Fofana), azért tuti van ott még bőven, aki jönne, ha egy Barcelona hívná Flick-kel, 9 ponttal indítva.
Gondolom a szerződés nélküliekre, illetve az időközben szerződést bontottakra nem vonatkozik a határidő.
Reméljük, azért valamit még kitalálnak ebben a pár napban.
Ez a keret sajnos tényleg nem lesz alkalmas a 3 fronton való szereplésre. Kezdésnek a Király-kupát el is engedném. Mehetne fel a B csapat. Semmi szükség rá, hogy már az elején a "falusi csapatok", akik vért ittak, szétrúgják a játékosainkat.
NewNagyatyesz írta:
2024.08.29. 10:50:34
Amúgy ha mindenki felépülne, akkor a kezdőnek nem lenne rossz:
TS - Balde, Araujó, Cubarsi, Kounde - De Jong, Pedri - Yamal, Olmo, Raphinha - Lewa. Ez nem egy rossz névsor összességében, bár a középpálya komoly meccseken kívánsi vagyok mire lesz elég.

De a cseresorunk elég tragikus:
Pena - Martin, Chris, Inigo, Fort - Gavi, Bernal (Casado) - Ferran, Fermin, Fati - Pau. Ez azért elég félelmetes. Nyilván nem fogunk ilyen kezdőt látni egy meccsen sem, de azért ebből látszik, hogy pár ember az, aki valósan tud lendíteni a csapatjátékunkon.
Az alapkezdővel az a baj, hogy a fele sérülésből jön vissza, vagy éppen sérülésre hajlamos. Nem tennék rá nagy pénzt, hogy Pedri, Yamal, Olmo, Balde végig fogla bírni a szezont.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ocsike83 2024.08.29. 10:57:35-kor.
Més que un club :P
NewNagyatyesz
Barça B

2024.08.29. 10:50:34

Én teljesen értetlenül állok az idei átigazolási szezon előtt. Komolyan nem értem Laportáékat a pénzügyi nehézségek ellenére sem.

Olmo jól szállt be, és tulajdnképpen hozott nekünk 3 pontot a legutóbbi meccsen. De sokkal égetőbb, igazolásra váró posztok vannak teljesen üresen. Ezeket Olmo árából és fizetéséből okosan fel lehetett volna tölteni.

Én úgy látom, hogy Balde mögé Martin nagyon kevés, míg Koundenak sincs alternatívája. Ezeket a hiányposztokat nem a sérülések generálták, hanem a szezon előtt is láthatóak voltak. Fort úgy látszik hátrányban van Martinnal szemben Flicknél, pedig ő elég bíztató volt tavaly, amikor láttam. Ráadásul voltak ide csere emberek, de el, illetve kölcsön lettek/lesznek adva. Én reménykedtem Canceloban, főleg az univerzalitása miatt jött volna nekünk nagyon jól.

A vkp. posztról ugyanezt el lehet mondani, és ez is vékony csapatrész volt már Bernal sérülése előtt is. Lehet Flick nem akar klasszikus romboló középpályást és Pedrit a dupla szűrő egyik posztján akarja játszatni, de azért itt Gavi és De Jong sérülései indokoltak volna legalább egy igazolást. Lehet az anyagi helyzetünk miatt úgy voltak vele, hogy átvészeljük a két sérült felépüléséig a szezont, amit ha nehezen is, de el tudok fogadni. Viszont szélső hátvédek kapcsán nincs kire várni, hogy felépüljön...

És még ott a bal oldali támadó poszt is, bár azt félig-meddig Olmo és Raphinha megoldja.

Amúgy ha mindenki felépülne, akkor a kezdőnek nem lenne rossz:
TS - Balde, Araujó, Cubarsi, Kounde - De Jong, Pedri - Yamal, Olmo, Raphinha - Lewa. Ez nem egy rossz névsor összességében, bár a középpálya komoly meccseken kívánsi vagyok mire lesz elég.

De a cseresorunk elég tragikus:
Pena - Martin, Chris, Inigo, Fort - Gavi, Bernal (Casado) - Ferran, Fermin, Fati - Pau. Ez azért elég félelmetes. Nyilván nem fogunk ilyen kezdőt látni egy meccsen sem, de azért ebből látszik, hogy pár ember az, aki valósan tud lendíteni a csapatjátékunkon.

Azért követem a híreket, átha sikerül leaasztani még valakit, de ha igen, akkor sem értem, hogy miért kellett az átigazolási szezon végéig várni...
gránit
Director del Fútbol

FcBarcelona1 írta:
Troym
Director del Fútbol

2024.08.29. 10:48:58

Vegyük a legegyszerűbbnek tűnő megoldást, bejelenteni, hogy Frenkie hossz ideig sérült és felajánlani Rabiotnak Frenkie 18 milliós alapbérének 80%-át. Ezt miért nem lehet megtenni?
Araujofan
Barça C

2024.08.29. 10:40:20

Nekem a Lyonból Maxence Caqueret jutott eszembe, 24 éves a lyon-t kinőtte valszeg egész olcsón el lehetne hozni. De jongot szeretem de ha nagyobb összeg jönne elengedném.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2024.08.29. 10:38:49

Ronaldinho&Barca írta:
2024.08.29. 09:31:01
FcBarcelona1 írta:
Azzal a sérüléssel kisebb csoda lett volna egy 100%-os eb szereplés, itt azért elég sok ponton félre ment ennek a sérülésnek a kezelése, menedzselése. Elég komoly belépő volt, vissza sérült ugyan arra a testrészre, szerintem óriási blődség ami körülötte folyik és továbbra is azt mondom 2 szezon óta lyukas a vkp poszt, utolsó napokban kizártnak tartom hogy hozzanak valakit. Időben rendbe kellett volna tenni akár a nike szerződését, hogy legyen sansz az 1:1-re, így viszont nagyon szűk keret adott ismét egy hosszú szezonhoz.
https://www.football-espana.net/2024/08 ... ll-fitness

Ez alapján nem sok jót várhatunk, ráadásul VKP-ként ő sem valami acélos.
Emlékszem amikor nyár végére volt ígérve hogy teljesen felépül, aztán megjelentek a képek a bokájáról ami nem úgy nézett ki mintha az élsporttal összeegyeztethető lenne, jöttek is természetesen a nyugtatások hogy pár héten belül bevethető, ez volt 2 hónapja.

Amúgy vele miért nem játsszuk el azt mint Christensennel hogy a sérülése miatt kiregisztráljuk? :roll:
Barcaman1993
Director del Fútbol

2024.08.29. 10:34:09

Gyerekek gáz a vkp poszt, de szerintem a védelem sokkal nagyobb bajban van. Ha a széleken valaki kiesik, akkor óriási a különbség a beugrók és a kezdők között. Középen meg a Cubarsi-Inigo-Eric Garcia 3-as nagyon gyengének tűnik. Cancelo nagyon kellett volna, ahogy Tah is nagy erősítés lenne. Nyilván pénz nélkül én is könnyen okoskodok.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2024.08.29. 09:31:01

FcBarcelona1 írta:
Azzal a sérüléssel kisebb csoda lett volna egy 100%-os eb szereplés, itt azért elég sok ponton félre ment ennek a sérülésnek a kezelése, menedzselése. Elég komoly belépő volt, vissza sérült ugyan arra a testrészre, szerintem óriási blődség ami körülötte folyik és továbbra is azt mondom 2 szezon óta lyukas a vkp poszt, utolsó napokban kizártnak tartom hogy hozzanak valakit. Időben rendbe kellett volna tenni akár a nike szerződését, hogy legyen sansz az 1:1-re, így viszont nagyon szűk keret adott ismét egy hosszú szezonhoz.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.08.29. 09:23:49

ocsike83 írta:
2024.08.29. 09:21:15
FcBarcelona1 írta:
Mondjuk, ha ezt tudta a vezetőség jó előre, akkor miért nem regisztrálta már ki a nyáron? Utolsó 2-3 napban kit fogunk leakasztani?

Még mindig sok játékos szabad. Ha csak a vkp-t nézzük, akkor Rabiot ingyen, Koné nem óriási pénzért alighanem váltani fog, de van jópár mozdítható játékos még, ezek csak így hirtelen akik eszembe jutottak, remélem nálam tájékozottabb emberek ülnek a scout-sportigazgatói posztokon. :) Kizárt, hogy ilyen Chelsea-féle keretekből nem lehetne kölcsönvenni valakit, vagy oké, hogy a L1-ből már elvitték az idei adag nagy nevet a posztról (Thuram, Fofana), azért tuti van ott még bőven, aki jönne, ha egy Barcelona hívná Flick-kel, 9 ponttal indítva.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
ocsike83
Jugador d'estrella

2024.08.29. 09:21:15

FcBarcelona1 írta:
Mondjuk, ha ezt tudta a vezetőség jó előre, akkor miért nem regisztrálta már ki a nyáron? Utolsó 2-3 napban kit fogunk leakasztani?
Més que un club :P
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

soadroli
Llegenda del Barça

2024.08.29. 00:30:02

Barça currently can’t proceed with Stefan Bajcetić deal due to issues with Financial Fair Play.
RB Salzburg has reached an agreement to sign Stefan Bajcetic on loan from Liverpool. [Fabrizio Romano]
Kép
Troym
Director del Fútbol

2024.08.28. 22:17:01

Szerintem a legfontosabb nem a khv, nem a vkp, nem a csatár, hanem a jhv.

Egyetlen egy jhv van és Kounde adott esetben tudna középen játszani, de ha ő kidől, nincs senki jobbra, mert Fortban nem bízik Flick.
Tah nem rossz, de szerintem Kounde jobb khv és ha jól értem szeptember során visszatér Araujo.

Másik, hogy Valle kölcsönadását blokkolni kellene, mert Martin nagyon bizonytalan.
Válasz küldése