2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem tudom, hogy erdemes-e egy olyan jatekost idehozni, aki fix egy evre jon es egy Salzburggal kell versenyezni erte. Akkor mar Romeu is maradhatott volna.
Pedig ez tökéletes Laporta-blöff is lehetett volna:jclayton írta: ↑2024.08.29. 10:56:41Mert nagyjából esélytelen, hogy vissza tudnák regisztrálni.gránit írta: ↑2024.08.29. 10:50:15Én azt nem értem, hogy az ő regisztrációja hogy nem került törlésre. Araújóé, Christensené törölve lett. De Jongé miért nem? Jó nagy hely felszabadulna.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.29. 09:14:17Sport szerint De Jong szeptemberben állhat edzésbe, de kiújulhat a bokasérülése, így lehet, hogy műteni kell majd.
Szerintem ez várható volt. A konzervatív kezelést választotta, hogy játszhasson az EB-n. A La Liga szabályai nem nagyon veszik figyelembe, hogy minden a játékosokat védi.
Most már én is azt mondom, el kell küldeni táppénzre, és regisztrálni pár átigazolást a fizetése 80%-ba.
Egyelőre azért különösen fájdalmas ez az átigazolási nyár, mert mintha a vezetőség szándékosan szabotálná Flicket - akinek tényleg vannak épkézláb elképzelései, lendületet vitt a csapatba, egyelőre maximálisan jó választásnak tűnik. De ilyen keret mellett egyszerűen esélye nincs jól teljesíteni hosszú távon.
És az miért baj? Fel tudtuk volna tölteni a keretet, ha de Jong regisztrációját töröljük. Lehetett volna több ingyenest is hozni, kölcsönszerződéseket kötni.
Mert nagyjából esélytelen, hogy vissza tudnák regisztrálni.gránit írta: ↑2024.08.29. 10:50:15Én azt nem értem, hogy az ő regisztrációja hogy nem került törlésre. Araújóé, Christensené törölve lett. De Jongé miért nem? Jó nagy hely felszabadulna.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.29. 09:14:17Sport szerint De Jong szeptemberben állhat edzésbe, de kiújulhat a bokasérülése, így lehet, hogy műteni kell majd.
Szerintem ez várható volt. A konzervatív kezelést választotta, hogy játszhasson az EB-n. A La Liga szabályai nem nagyon veszik figyelembe, hogy minden a játékosokat védi.
Most már én is azt mondom, el kell küldeni táppénzre, és regisztrálni pár átigazolást a fizetése 80%-ba.
Gondolom a szerződés nélküliekre, illetve az időközben szerződést bontottakra nem vonatkozik a határidő.bence0330 írta: ↑2024.08.29. 09:23:49
Még mindig sok játékos szabad. Ha csak a vkp-t nézzük, akkor Rabiot ingyen, Koné nem óriási pénzért alighanem váltani fog, de van jópár mozdítható játékos még, ezek csak így hirtelen akik eszembe jutottak, remélem nálam tájékozottabb emberek ülnek a scout-sportigazgatói posztokon.Kizárt, hogy ilyen Chelsea-féle keretekből nem lehetne kölcsönvenni valakit, vagy oké, hogy a L1-ből már elvitték az idei adag nagy nevet a posztról (Thuram, Fofana), azért tuti van ott még bőven, aki jönne, ha egy Barcelona hívná Flick-kel, 9 ponttal indítva.
Az alapkezdővel az a baj, hogy a fele sérülésből jön vissza, vagy éppen sérülésre hajlamos. Nem tennék rá nagy pénzt, hogy Pedri, Yamal, Olmo, Balde végig fogla bírni a szezont.NewNagyatyesz írta: ↑2024.08.29. 10:50:34Amúgy ha mindenki felépülne, akkor a kezdőnek nem lenne rossz:
TS - Balde, Araujó, Cubarsi, Kounde - De Jong, Pedri - Yamal, Olmo, Raphinha - Lewa. Ez nem egy rossz névsor összességében, bár a középpálya komoly meccseken kívánsi vagyok mire lesz elég.
De a cseresorunk elég tragikus:
Pena - Martin, Chris, Inigo, Fort - Gavi, Bernal (Casado) - Ferran, Fermin, Fati - Pau. Ez azért elég félelmetes. Nyilván nem fogunk ilyen kezdőt látni egy meccsen sem, de azért ebből látszik, hogy pár ember az, aki valósan tud lendíteni a csapatjátékunkon.
Én azt nem értem, hogy az ő regisztrációja hogy nem került törlésre. Araújóé, Christensené törölve lett. De Jongé miért nem? Jó nagy hely felszabadulna.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.29. 09:14:17Sport szerint De Jong szeptemberben állhat edzésbe, de kiújulhat a bokasérülése, így lehet, hogy műteni kell majd.
https://www.football-espana.net/2024/08 ... ll-fitnessRonaldinho&Barca írta: ↑2024.08.29. 09:31:01Azzal a sérüléssel kisebb csoda lett volna egy 100%-os eb szereplés, itt azért elég sok ponton félre ment ennek a sérülésnek a kezelése, menedzselése. Elég komoly belépő volt, vissza sérült ugyan arra a testrészre, szerintem óriási blődség ami körülötte folyik és továbbra is azt mondom 2 szezon óta lyukas a vkp poszt, utolsó napokban kizártnak tartom hogy hozzanak valakit. Időben rendbe kellett volna tenni akár a nike szerződését, hogy legyen sansz az 1:1-re, így viszont nagyon szűk keret adott ismét egy hosszú szezonhoz.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.29. 09:14:17Sport szerint De Jong szeptemberben állhat edzésbe, de kiújulhat a bokasérülése, így lehet, hogy műteni kell majd.
Azzal a sérüléssel kisebb csoda lett volna egy 100%-os eb szereplés, itt azért elég sok ponton félre ment ennek a sérülésnek a kezelése, menedzselése. Elég komoly belépő volt, vissza sérült ugyan arra a testrészre, szerintem óriási blődség ami körülötte folyik és továbbra is azt mondom 2 szezon óta lyukas a vkp poszt, utolsó napokban kizártnak tartom hogy hozzanak valakit. Időben rendbe kellett volna tenni akár a nike szerződését, hogy legyen sansz az 1:1-re, így viszont nagyon szűk keret adott ismét egy hosszú szezonhoz.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.29. 09:14:17Sport szerint De Jong szeptemberben állhat edzésbe, de kiújulhat a bokasérülése, így lehet, hogy műteni kell majd.
ocsike83 írta: ↑2024.08.29. 09:21:15Mondjuk, ha ezt tudta a vezetőség jó előre, akkor miért nem regisztrálta már ki a nyáron? Utolsó 2-3 napban kit fogunk leakasztani?FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.29. 09:14:17Sport szerint De Jong szeptemberben állhat edzésbe, de kiújulhat a bokasérülése, így lehet, hogy műteni kell majd.
Mondjuk, ha ezt tudta a vezetőség jó előre, akkor miért nem regisztrálta már ki a nyáron? Utolsó 2-3 napban kit fogunk leakasztani?FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.29. 09:14:17Sport szerint De Jong szeptemberben állhat edzésbe, de kiújulhat a bokasérülése, így lehet, hogy műteni kell majd.
Én vele kapcsolatban inkább a sérülése miatt aggódok. 17 évesen a Liverpool első csapatában releváns perceket kapott, a tavalyi szezonban is ez tette ki a csapatból, illetve a válogatott is ezért nem ment neki. Ha egészséges marad, szerintem nagyon komoly játékerőt képviselhet.bence0330 írta: ↑2024.08.28. 20:15:53Bevallom, ezen a ponton, csak innentől nézve, és elfelejtve azt, hogy rég kellett volna hozni valakit oda, engem már nem nagyon érdekel, kit, csak hozzunk. Elég magas TM értéke van a srácnak, gondolom nem véletlenül (nem ismerős). Kicsit fiatal, örülnék, ha egy kicsit tapasztaltabb jönne, de ezen a ponton bárki erősítést jelent. A Tah hírnek is örülök.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.28. 18:58:58
Nahát ez aztán a legnagyobb butaság a klub részéről. Egy nevenincs, a tavalyi egész szezont kihagyó játékos kölcsönéért 4 milliót fizetnénk.
Ha ez a transzfer létrejön, szerintem Deco szedheti is a cuccait.
Akkor toljuk fel Garciat, játsszon Casado, vagy tökmind1, egy Juvenil A-s.
Az évtized üzlete lenne kb EG árában elhozni a németet. Simán felsőpolcos védő.
Bevallom, ezen a ponton, csak innentől nézve, és elfelejtve azt, hogy rég kellett volna hozni valakit oda, engem már nem nagyon érdekel, kit, csak hozzunk. Elég magas TM értéke van a srácnak, gondolom nem véletlenül (nem ismerős). Kicsit fiatal, örülnék, ha egy kicsit tapasztaltabb jönne, de ezen a ponton bárki erősítést jelent. A Tah hírnek is örülök.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.28. 18:58:58Nahát ez aztán a legnagyobb butaság a klub részéről. Egy nevenincs, a tavalyi egész szezont kihagyó játékos kölcsönéért 4 milliót fizetnénk.soadroli írta: ↑2024.08.28. 18:20:03EXCLUSIVE: Barcelona submit straight loan proposal to Liverpool for talented midfielder Stefan Bajcetic!
More exclusive details: loan bid worth €4m fee, NO buy clause.
After loan bid from RB Salzburg on Tuesday, now Barça try to make it happen after Bernal injury. (Fabrizio Romano)
Szedte is a cuccait a meccs után, protugáliában ünnepli a születésnapját..FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.28. 18:58:58Nahát ez aztán a legnagyobb butaság a klub részéről. Egy nevenincs, a tavalyi egész szezont kihagyó játékos kölcsönéért 4 milliót fizetnénk.
Nahát ez aztán a legnagyobb butaság a klub részéről. Egy nevenincs, a tavalyi egész szezont kihagyó játékos kölcsönéért 4 milliót fizetnénk.soadroli írta: ↑2024.08.28. 18:20:03EXCLUSIVE: Barcelona submit straight loan proposal to Liverpool for talented midfielder Stefan Bajcetic!
More exclusive details: loan bid worth €4m fee, NO buy clause.
After loan bid from RB Salzburg on Tuesday, now Barça try to make it happen after Bernal injury. (Fabrizio Romano)