Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Menjél már full kamu büntető volt mind a 2.El Sie7e írta: ↑2024.09.14. 23:24:11Hernandez Hernandez volt a VAR én mondtamAz első szóra sem érdemes az szikla tizi volt. A második érdekesebb. A labda már nem volt ott és a védő szépen oda akart pakolni egyet suttyomban Vininek amire ráfázott. Engem meglepett, hogy befújták. Ritkán adják meg az ilyet. Felesleges volt a védőtől kikényszeríteni egy döntést mert amúgy egy semmi helyzet volt. Minek adja meg a legkisebb esélyt is, hogy befújják.
Igazi Soci elleni brusztolós meccs volt de itt ma nem kaphattunk ki olyan kozmikus védőangyalunk volt. A kapufákat le kell cserélni úgy szétlőtték.
On: a mienk jogosan vannak ott, Raphinha szerintem a legerősebb szezonkezdetet hozta Európában. A szünet nem jön jókor, hiszen benne van, hogy megörti a lendületünket.Troym írta: ↑2024.09.03. 20:28:34A top5 liga hét legjobb csapatában ott van Raphinha, Yamal, Olmo és Lewa is.
Amúgy a legjobb kapus meg Gulácsi volt a héten, tényleg annyira jól védett?
Arról hallott valaki, hogy sztrájkra készülnek a Laliga edzők valami olyasmi miatt, hogy kirúgáskor nem fizetnek végkielégítést a csapatok?
Nemhiába írják, hogy ugyanaz én hasonló szituációt mondanék, mint Kounde esete. Átvette a labdát, majd rálépett a Rayos lábára.El Sie7e írta: ↑2024.09.02. 19:27:43https://twitter.com/i/status/1830337485857030326
Itt lépett rá Aitor lábára. elrúgja a labdát és utána lép rá. ha ilyet befúj rá is gyújtják az új stadiont.
Ceballos felrúgása egyértelmű büntető.
amit linkeltél videóban pont 10mp-nél látszik a kontakt hogy a kapus eltalálja Vini lábát és utána akad el benne. ha ez nem tizi akkor nem tudom mit nézel.FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.02. 17:28:49Már majdnem elhittem, hogy tényleg nem kapott meg a Real 2 db büntetőt, de most olvasom
https://index.hu/sport/futball/2024/09/ ... yolorszag/
https://barcanewsnetwork.com/barcelona- ... -scenario/
Az utóbbi Ituralde Gonzalez szerint büntető.
Az érdekes, hogy múltkor hasonló szituációban Kounde belépőjénél elvették Lewy gólját.
![]()
A lövések elég csalókák voltak, nem lehetett annyira érezni, hogy percek kérdése a gól. A közönség sem nagyon díjazta, a félidőben például kifütyülték őket. A Valladolid ellen is hasonló volt a játék képe.
Csak engem idegesít, hogy szinte mindenki "Nico"-ként hivatkozik Nico Williamsre? Volt nekünk egy jó kis fiatal középpályásunk Nico, aki nagyjából Pedrivel és Gavival egyidőben robbant be a köztudatba. 2022-ben adtuk kölcsön a Valenciának, most a Portoban focizik.Chino írta: ↑2024.09.01. 19:54:00Az Atma hajszál híján most is pontot vesztett, ha a bilbaoi védelem nem lövet gólt velük már meglenne a hátrány.
Ugyan csak fél szemmel néztem a meccset inkább a kicsikre koncentráltam, de amit Nicotól újra (nem) láttam az alapján egyre kevésbé bánom, hogy nem jött, Ezzel a Yamal-Olmo-Raphinha trióval talán előrébb is vagyunk.
Ha csak a teljesítményt nézem, inkább a tesóját választanám, egyedül a koruk miatt billen kicsit Nico felé a mérleg nyelve.