Itt alapvetően nem Hernandez Hernandez vagy Munueira személyéről van szó, de ha már az előbbiről beszélünk, elég nehéz elfelejteni azt a meccset, még egy madridistának is. (szintén volt előtte RM TV-n műsor a mérkőzés bíróiról) Amikor a játékvezető nem ítélt tizenegyest a Realnak, mert előtte Rüdiger és Joselu szabálytalankodott a védő ellen, Hernandez Hernandez szólt neki hogy fújja be. Ráadásul egy nagyon fiatal játékvezető volt, első vagy második meccsét vezette. Szintén nem adta meg Vinicius gólját amit kézzel ütött a kapuba, aztán jött a Var szobából Hernandez és változott az ítélet. Pechére ki is szivárgott a felvétel.El Sie7e írta: ↑2024.09.12. 17:05:49Nem tudom mit tettek ki róluk de Hernandez Hernandez az egyik legszarabb Real ellenes bíró a világon. Letojom ki kivel szimpatizál de ő konkrétan egy borzalmas bíró mindegy kinek vezet. Nem véletlenül mantra a Real szurkolók körében, hogy csak dupla nevű bírót ne kapjunk mert csa szívunk vele. Munuera se jobb. Elképesztően pocsék mindkettő. Kéne importálni Turpint minden meccsünkre. Amúgy ha egy RMTV műsor befolyásolja a professzionális munkáját akkor nem tudom mennyire magabiztos, és szilárd meggyőződésekkel tevénykedik egy ilyen nagy publikumú munkában. Ezekszerint dől mint a nád.
ps: https://www.youtube.com/watch?v=LVg3mJexhxo
https://www.youtube.com/watch?v=5YMJzyu9J4c
Hernandez Hernandez munkássága. Még nem is a vitatott kétes esetekről van szó. Szimplán arrogáns, pökhendi kókler. Hogy lehet ilyen ember egy spanyol liga bíró?
Aki nagyon kicsit is követi a spanyol ligát vagy úgy en bloc a focit szinte biztosan hallott róla, egy nagy szappanopera, globális botrány lett belőle, még a bírói testület is beismerte hogy egyértelmű játékvezetői hibák két esetben is befolyásolták a meccs végkimenetelét. A tökutolsó Almeria pedig így kapott ki aztán a 100+. percben. Aztán persze HH fújta a kupadöntőt minden következmény nélkül.
De ezt csak amiatt említem, hogy HH mennyire antimadridista szerintetek. És meccs után mi volt az első szó a Real Madrid TV-ben:? "Ez az, amit kértünk! (Es lo que pedíamos)"
Viszont ez a mostani precedens sem egy kirivó eset, szinte minden Real mérkőzés előtt kielemzik a tévedéseket évekre visszamenőleg, és persze csupán azt ami a Realt sújtotta, szóval még azt sem lehet mondani, hogy a bíró tevékenységét, hozzáértését kritizálnák.
És engem az zavar, hogy nemcsak gusztustalan és etikátlan, hanem ha kicsit is vagy nem minden esetben, de befolyásolják a mérkőzést. Nem olyan súlyos, mint egy megvesztegetés, de folyamatában nagyon hasonlít. És ez ellen, mind a liga mind a klub tehetne, de simán hagyják, hogy ez rendszeresen menjen.
Kíváncsi lennék a Barca TV esetében meddig működhetne egy ilyen súlyos retorzió nélkül.